Dalaj Lama sastavio sporazum nad sporazumima
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Dalaj Lama sastavio sporazum nad sporazumima
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Vala je nasao koga ce zvati, ne zna se dje glibavije ili u Nk ili u Pg, trebaju prvo svoje gradove ocistiti pa onda nekome da idu da sredjuju.
Podgoričani i Nikšićani od večeras čiste Budvu - Gigović dogovorio prekid haosa
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...o-prekid-haosa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oce li to i politicke misli u dzakove od smeca
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Suspendovan policijski inspektor Goran Mitrović
U dokaznom materijalu su bili i indeksi pravnog fakulteta, pogadjajte o cemu se radi
Umoran sam od svega sto znam
Emisija Okvir jedna od boljih u zadnje vrijeme.
Prevrcu li se Mandic i Knezevic u grob?
Novak Đoković došao na derbi u duksu „Students Are Champions“
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/...a-zvezda-foto/
![]()
На крају ће бити да су они вазда само за онога кога српски нааааарод жели.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Đokovići samo prave teren za sebe, boli njih uvo za studente...
Đoković budući svetac aBd.
Love, peace and respect.
jes posto mu bas treba teren za nesto
Real o dobro vaga tu ne ide srcem to se zna, sada je ovo dobro izgleda vagao.
Dok se radujem pretposlednjem slobodnom danu u neđelji, i spremam materijal za Gastronomiju, koja je izgleda jedino mjesto u univerzumu na kom ovaj naš ultrapolitički naaarod umije bit opušten, nausput onako, trik pitanje jedno
https://www.cdm.me/svijet/evropa/dan...ko-vlasnistvo/
Jeste li znali da je Adolf Hitler 1938. godine od Češke, i 1939. od Poljske, tražio i uzeo Sudete i Gdanjsk (i cijelu Poljsku pride), sa obrazloženjem da je to vitalni nacionalni interes Njemačke?
I da je bukvalno jedina razlika u odnosu na današnje zahtjeve D. Trampa prema Grenlandu to što je Njemačka čak i imala nekakvo istorijsko i etničko pravo na ono što je tražila?
Zanimljivost samo![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Policija u Tivtu uhapsila je juče profesora u jednoj osnovnoj školi u tom gradu P.Š. (49) osumnjičenog za seksualno uznemiravanje, sapšteno je iz Uprave policije.
“Sumnja se da je P.Š. izvršio krivično djelo seksualno uznemiravanje tako što je, kao zaposleni profesor u jednoj osnovnoj školi u Tivtu, tokom trajanja časa, maloljetnoj osobi uputio riječi neprikladne sadržine. Od njega je policija oduzela mobilni telefon i po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru ga uhapsila”, naveli su iz Uprave policije.
Policija napominje da je P.Š. procesuiran i 27. januara zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, preciznije zbog toga što je tokom trajanja jednog časa u pomenutoj osnovnoj školi, fizički napao učenika te škole – vukao ga za uši.
“On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost”, zaključili su iz policije.
Volio bi kad ni neko.iz Tivta rekao par rijeci za ovo.
Rekao nepristojne rijeci (seksualno uznemiravanje)
Pocupao za usi (fizicki napad)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako je tako onda pola njemačke pripada Poljskoj i Češkoj jer su totalno asimilovali Lužičane i oduzeli im zemlju. Današnji poljaci i česi imaju pravo da traže te teritorije. Hitler je davna prošlost, ali vidimo da njemci i dalje imaju pretenzije širenja prema slovenskim zemljama. Ali dešavaju im se migranti pa nemaju vremena, ali opet šalju oruzije u ukrajinu. I opet stavljaju prljavi nos dje mu nije mjesto.
Pisali smo na temi USA njemu to nije cilj.Čitati predsjednika USA među redove.
Imaju oni svoju bazu tamo Bar je sve lijepo obrazložio.
No traži više para da se u izdvaja za NATO čak 5% od Evrope.Meni je veći hit što je bacio oko na Antarktik veli mogu neke tamo naftne bušotine a to bi planetu dovelo do statusa planete Mars.Lik je glup ko Q a jasno da je opasno što je toliko glup lik predsjednik jedne imperijalističke sile no ima oko sebe neke valjda nije sam pa će ga spustiti na zemlju.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-novom-tojotom
ako si nezakonito na funkciji bio par godina i imaš 5 iljada platu brzo se kupe nova kola.Generalni direktor Radio televizije Crne Gore (RTCG) Boris Raonić prijavio je u redovnom godišnjem izvještaju o prihodima i imovini da je lani kupio novi automobil marke “tojota korola” proizveden 2024. godine.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pola foruma razmislja o kupovini te korole jer je na akciji, a ne raonic sa tolikom platom.
Umoran sam od svega sto znam
čitaj tekst, pa onda zovni centralu da ti kažu kako da braniš ovoga koji je par godina nezakonito primao par iljada mjesečno para gradjana a vi iz partija većine ćutali.
Na sajtu ASK-a nema posebnog izvještaja koji se odnosi na uvećanje imovine iznad 10.000 eura, odnosno na kupovinu novog automobila marke “tojota”.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako je bijelu klot uzeo, ni 20k.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks