Јел неко за Шакоја писао да је БИЛ?
Aooooo… kakav odron… ali muž Šakoje
Kakva glava !
https://x.com/kontezanovic/status/18...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 30-01-25 at 18:36.
Tko leti, vrijedi...
Јел неко за Шакоја писао да је БИЛ?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znaci malo je bil. Ne bas pravi bil.
f6
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/6611...-20-odsto.html
na parlamentarnim es je sama imala 25%. dcg 11% u koaliciji sa urom. sad zajedno 25%. sjajna politika evrope sad. davanje zelenog svijetla snsu za gaženje cg se isplatilo. sns je utulio uraše pa evropu sad.Istraživanje koje je sprovedeno u januaru pokazalo je da je najbolje kotirana koalicija Evropa sad i Demokrate, sa podrškom od 25 odsto.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Osnovni sud u Nikšiću donio je odluku da država Crna Gora isplati 10.000 eura vladici Metodiju zbog povrede prava na čast, ugled i dostojanstvo u slučaju portala Udar.
„Djelimično se usvaja tužbeni zahtjev, pa se obavezuje tužena da tužiocu na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede prava ličnosti – prava na psihički (duševni) integritet, prava na čast, prava na ugled i prava na dostojanstvo isplati iznos od 10.000 eura, sa zakonskom zateznom kamatom od presuđenja pa do konačne isplate, u roku od 15 dana od dana pravosnažnosti presude, pod prijetnjom prinudnog izvršenja“, navodi se u presudi suda.
Tužilac je u tužbi, podnescima i riječi na raspravi, preko punomoćnika, u bitnom je naveo da je počev od 10. jula 2020. godine na nacionalnom internet domenu Crne Gore (.me) bila registrovana elektronska publikacija www.udar.me, čija je navodna misija bila objavljivanje strogo čuvanih istina i tajni, a u suštini se radilo o etiketiranju i anonimnom optuživanju ljudi bez navodenja autora i navođenja bilo kakvih dokaza, činjenica .... bla bla.bla
Pitanje kako drzava isplacuje tuzbu?
Ko je Metodije i zasto ce se ovo zvati Metodijev zakon?
I najbitnije ovo je sad sudski primjer da moze da se tuzi i borba.me i svi domeni na .me zbog povrede ugleda jer su pod drzavom.
Nije mi jasno zasto drzava isplacuje povredu casti ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nema smisliti tužiti državu zbog pisanja borba.me, kad je poznat vlasnik tog portala i domena.
U slučaju portala udar.me nije uopšte poznat vlasnik, jer je država, odnosno neko iz državne uprave omogućio registraciju tog portala na nacionalni domen, bez unošenja podataka o vlasniku, što je zakonska obaveza.
Odgovornost države je i u tome što do sad nije otkrila ko je registrovao taj domen, što ne bi trebalo biti teško sem ako nije u pitanju ANB, odnosno sama država (a vjerovatno jeste).
Sve u svemu vrlo specifičan slučaj, koji različiti sudovi mogu različito cijeniti. Ovo je tek odluka osnovnog suda. Vjerovatno slijedi žalba državnog pravobranilaštva višem sudu.
To je otprilike kao kad prodaš nekom auto, a ne prevedeš ga na kupca, pa onda kupac napravi neku štetu u saobraćaju i pobjegne sa lica mjesta i postane nedostupan. Policija po reg.oznakama auta dodje do tebe, a ti tvrdiš da si prodao auto, ali ne znaš kome.
Tako je znam lika sto je bio 3 mjeseca dana u istrazi jer nije preveo auto a njegovo auto korisceno u "akciji"
Vidis povlacim rijec jer mi je cudno bilo kad kupujes domen ili mail mora ostati neki trag uplate ili podatak ada bar po uplati moze se saznati ... sto znaci opet da bi trebalo dodati jos neki stepen verifikacije...
https://www.cdm.me/svijet/planeta/na...ed-na-svijetu/
Prethodni uzorci leda koje je tim dobio bili su stari 800.000 godina i pokazali su da čak ni u najtoplijim periodima tog vremena koncentracije ugljen-dioksida i metana nisu bile tako visoke kao danas.
“Danas vidimo nivoe ugljen-dioksida 50 odsto više nego što su bili u bilo kom trenutku u posljednjih 800.000 godina“, rekao je Barbante.
E čuješ ove budale. A lijepo su im Tramp, i njime oduševljene svjetske banana elite, objasnili da su te konvencije gomila gluposti i bačanje para, i da vjetro-turbine ubijaju ptice.
Ako to ikoga više zanima, nakon što nam je POTUS objasnio da nas ne zanima![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
U Sloveniji zabranili ljekarima i medicinskom osoblju da rade u privatnom sektoru... hmmmm
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pi
Bećirović: Dobacio sam Raičković onako kako muškarci uobičajeno rade, reagovala je nervozno, nisam znao da je novinarka
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-je-novinarka
Koliko je ovo ogavno i jadno, sva sreca imamo oslobodjeno sudstvo pa ce 15 godina u zatvor i oduzet mu imovinu.
ne znam za uraše al ES ima tih 6-7% mislim. akcenat je ipak na evropi sad i tome kako su sami sebe ugasili promašijama raznim. i zašto ne dozvoljavaju izbore širom države i upadaju u mulj koji je df izazvao u Budvi. ali sve po zasluzi, jel te.
velika frka jutros po ministarstvima kad su skapirali da nema plate danas u singapuru evrope. pogotovo ovima koje drži df. i onda stigla odluka da se počne sa puštanjem plata.
Neki iz drzavnih organa su primili plate a neki još nismo
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Jedno pitanje za ovaj budzet? Jel se budzet usvaja vecinom glasova prisutnih poslanika? I potrebno je najmanje 41 poslanik?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks