AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Ova akcija ne pogadja samo markete vec i distributere a to s jos jedni veliki lopovi u ovom lancu. Jos bi veci uticaj bio da se organizuje akcija da se nedjelju dana kupuje samo neophodno, sto rece jedan kolega gore bez slatkisa, sokova i slicnih gluposti. Samo osnovno. A sto se tice frizera ima onih koji sisaju za 5 eura a ima i onih za 25. Na tebi je da odaberes da li zelis da te neko sisa.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Čuh na radiju juče da su organizatori najavili pooštravanje bojkota na petak/subotu/nedjelju, a onda i na bojkot od 7 dana.
Podržavam.
Evo sad zaplakati za Bokanom i slicnima. Ev analzia iz Hrvatske a kod nas je vjerovatno gore.
Samo su iskoristili inflaciju da dignu marze. Prica o marzama koje ti pominjes je za malu djecu.
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktu...ofite-15547816
Bojkot izgleda radi posao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Žali Bože sto se ovih bojkota ne śetismo prije godinu,dvije… no pored supermarketa ima tu još dosta toga da se bojkotuje,ali se bojim da mi ne možemo biti istrajni u tome
Nidje nikog po prodavnica vele.Mozda smo se opametili ipak.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vijesti kažu da su Nikšić i B.Polje ispoštovali, dok npr. u PG varira.
Ali svakako treba biti istrajan ovdje, ići na jače mjere a podrška vremenom može biti samo u porastu.
Skoro svaki dan idem u trgovinu i ocigledna je igra sa cijenama i popustima, od prodavnice do prodavnice, razlika bude min. 20-30%...i to je mozda ok, mora se pamtit i obilazit vishe njih...
Samo jedan primjer, dje mi je film pukao prije neki dan, kad sam krenuo da uzmem sok Next pomorandzu, kojem je cijena i do sad postepeno dobro porasla, ali je sad bulvalno za samo jedan dan poskupio za 50 centi!?! Nevjerovatno.
Ja razumijem da kafa poskupi, jer smo svi slusali o globalnoj nestasici, a ona cak i nije toliko koliko sam ocekivao, 200g ~ 2,5e se moze naci...ili kakao...ali zbog cega cega sokovi toliko...shta, skocio šećer u pm ...
I jos, treba naglasiti, ja koliko sam shvatio, bojkotuju se samo ovi veliki supermarketi!?!
Pekare, male privatne radnjice, pijaca, domaci proizvodjaci...to sve regularno!
Velika je Podgorica bogomi, a realno slabo i izreklamirano, svakako ce im promet dosta opasti danas. Ja bas jutros prolazih kroz centar, al zaboravih i pogledat ka voliju i aromi ima li koga, s obzirom da veliki broj ljudi prolazi.
Naravno da treba bit istrajan, meni je nerealno da je neko zamislio ovo da bude samo jedan dan? Sta jedan, svaki petak ili sto kaze jedan treba bojkotovat 15 dana, pa drugi, pa treci, dok se malo ne unormale.
Podrska za svaki bojkot bolan, poludjese nas. Volio bih i neki bojkot kafica iako ne izlazim cesto, jer mi je milo da vidim ove Podgoricke ugostitelje kako placu, presrali su svi kolektivno.
Cujem da pomaze i Vlada bojkot neisplacivanjem zarada javnom sektoru. Ako ima neko zaposljen na budzet da se glasne samo jesu li primili zaradu danas.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
izgleda da zaposleni u najjačoj državnoj upravi svijeta danas neće primiti poruku. pa se zovu ministri koji su ih lopatali da objasne šta i kako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakva je izlaznost do 12h?
Znači mi "gospoština" iz glavnog grada najmanje složni a?
Novi bojkot trgovina i usluga u Hrvatskoj, prodavnice gotovo prazne
U jeku bojkota, jedan od najvećih maloprodajnih lanaca, Konzum juče je objavio da će od subote sniziti i zaključati cijene 250 domaćih proizvoda koji nisu obuhvaćeni najavljenom odlukom vlade o ograničavanju cijena.
Sniženja je danas najavio i Kaufland, koji je saopštio da će sniziti redovne cijene za više od hiljadu proizvoda.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ovi su za mene mrtvi (edit: mada dobih info da se do prije znalo da je do 31. januara povrat)
![]()
Last edited by BiTrAtE; 31-01-25 at 12:15.
Jel ovo samo Spajic podrzava bojkot od svih funkcionera koji su sami sebi povecali platu za 30%...
)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I ja dobih poruku za cashback, i imala bi da potrosim ali nema sanse i d aje 100 eur. Uvijek je bilo do 31. januara. Tako i Cosmetics tackice.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks