mur, budi zamorce, probaj
ja sam isto gledao te 360 stepeni sto bacaju, ali mi i ove obicne bacaju potpuno normalno, nemam nikakvo mracno mjesto
https://www.instagram.com/reel/DEpAZ...F4eXUya3NyNHg0 evo majstora za stopove
Je li ovo onaj merc iz Dakića?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Poručih ove pa da vidimo kad stignu za jedno 3 mjeseca
Kao neki 9488 čip
https://a.aliexpress.com/_Eu8I85E
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
2,2 miliona lumena? Kakve su ovo prevare?
Prema tome, šta da ti kažem?
Kineske prevare
Izbor je toliko ogroman da mi se u glavi zavrtilo od brojki i sijalica. Kad sam izbor spustio na nekih 7-8 modela, uzeh ove sa linka jer su imale 9488 čip u odnosu na ove ostale koje su imale 9088, 3570, itd. Vati i lumeni su baš sprdnja.
Ne znam kako ste vi zadovoljni sa ovim LED diodama za kratka/duga. Ja imam tu dosta novih LEDova koje sam testirao: Hikari H7 (mislim da su bile preko 100 dolara), Master HD preko 100 eura u Dubaju 2018. godine, Kensun, itd.
Jedino sam zadovoljan sa Masterom i to na duga, 7 godina, rade vrhunski, svijetle kao sunce. Na kratka svaka LEDarka koju sam probao do sada je koma.
Znaci, sto se svijetala tice, jedino Morimoto HID ili Kensun HID. Ostalo je nula.
A ako bas hocemo da se *****mo onda tripple-beam od Ljeskare:
![]()
Last edited by TAKUMI; 29-01-25 at 06:23.
Dobri su farovi na BMW-a, Audija i Merca ali ovima ne mogu ni prismrditi. Jos ako znamo da su ovi serijska oprema na Ultra Luxury ($1215 doplata na ostale pakete opreme) a kod gore pomenute trojke kostaju po 5000-7000 bez obzira na paket opreme.
Ono sto vidite digital light, laser i to…marketing i nista vise.
Last edited by TAKUMI; 29-01-25 at 07:01.
Neđe krajem 2023. sam uzeo neke hlxg 500w/160 000lm ili tako nešto sa Alija i ubacio u dugo. Ko se god vozio uveče sa mnom pitao je kakve su ovo sijalice kako jako svijetle. I stvarno je kao po danu. Oko 25-30€ su bile. U kratko sa xenon sočivom su bile tu i tamo. Vidim sad ih je "smanjio" na 300w i 30 000lm
https://a.aliexpress.com/_EQLEmza
Onda sam poslije mjesec dana poručio od istog proizvođača samo drugi model za kratko, u početku su svijetlile top, sad su vidim dosta oslabile nekako, pa sam zato tražio nešto jače.
Tad su bile 1000w/400 000lm
https://a.aliexpress.com/_EvsEXlA
Realno za 20-30€ extra je to
Gledajte light pattern na auto sa fabrickim led farovima 2024 godiste...
Preciznije i ljepse sam gledao kad se ubace divlje kineske sijalice...
Isto zanimljiva informacija reflektor far je u pitanju, nema sociva, a led je...
![]()
E to ti je Žope.
Samo skupi Pezo, i nekako ga drugačije zovu...
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Ako ove sijalice ubacim u reflektor far, onda one "poklopce" u faru moram da maknem da bih imao snop kako treba?
@Laz čini mi se da si ti ovo ubacivao neđe davno u Daciju?
Jesam H4 varijantu, odlicne su, jos rade...
Ako imas tu kapicu u far moras je maknut
Evo su mi stigle za golfa neke X storm H7 led one mini bez adaptera i cuda...
Odma iz pakovanja rastavljanje, stapic za usi i alkohol da se obrise kineska termalna pasta koju inace stede kao da je zlato...
Nafilovao sam Cooler Master V1 termalnu pastu.(generalno moze bilo koja, samo ne one high end paste za racunare koje imaju metalik cestice u sebi, jer mogu da provode struju).
Jer je toplota smrt za ovako upakovane led sijalice
(inace ovo na sijalicu trenutno je fabricka termalna)
![]()
vidim da je u PG stigao i OSRAM, ovaj, ako koga zanima:
(nečitko)
Last edited by mur3633; 18-02-25 at 13:09.
Naručio sam par pakovanja ovh Novsight N63 mini.
1:1 veličina u odnosu na halogenu H7
Nema driver, nema adapter za kačenje i ima ventilator, poništavač greške i "unipolarne" su.
Deklarisane na 35W po sijalici, dakle nisu ultra jake, ali su svakako komad jače od običnih.
Edit: Mur, ako tražiš apsolutno najjače moguće - Novsight N70, samo što izađu oko 100€ sa porezom i carinom.
Imam neđe Excel sheet sa gomilom poznatih i nepoznatih brendova i modela led sijalica, testirane u projektoru i reflektoru, na početku i poslije pola sata rada, koliko svijetla bacaju, temperatura i tako to. Novsight V70 je top topova.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by guvarana; 18-02-25 at 13:19.
Stay salty.
Da ponovim, ove LED su goli *****. poyyy
Dobro brate, uvezi kontingent tih što valjaju pa nam prodavaj.
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks