Ispadoše modri ipak![]()
Evo ga Siti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ispadoše modri ipak![]()
Forever young, i want to be forever young
Zbog gol razlike.
Dinamo koji dobija Milana 2:1 al ne prolazi iako ima 11 bodova kolko i City, Sporting i Brugge. istovremeno Milan ispada iz top 8.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://x.com/ciossa101/status/1884723039910183134
I ovaj Juventus je velika kanta od ekipe.
I juventus i milan kante obične,taman su zaslužili mjesta na kojem su se našli na kraju
zao mi je sto dinamo već ne prodje,koštao ih onaj poraz od bajerna na kraju
Inače , od šest eks Ju timova u grupnoj fazi evropskih takmičenja čak četiri su prošla dalje (Celje , Olimpija , Borac Banja Luka i TSC) .
Dinamo je bio u priči do kraja , a jedino Zvezda nije bila ni blizu šanse za prolaz.
pozicije ekipa sa kojima je zvezda igrala: 2, 4, 13, 14, 16, 17, 26, 36 mjesto. 6/8 u gornjoj polovini tabele.
Last edited by moon safari; 29-01-25 at 22:53.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
I Dinamo je imao slične protivnike i 6/8 iz gornje polovine pa je malo falilo da se poklopi da prođu.
A i trenutni budžet i vrijednost ekipe Dinama je manja od Zvezdine.
Last edited by Isak; 29-01-25 at 23:09.
5/8 iz gornje, 1/8 koji su prosli dalje. po transfermarktu, vrijednost dinama i zvezde je u milion eura, pritom su tu ukljuceni silas i drkusic na pozajmicama, a koji vrijede 16% ekipe.
Šteta za Dinamo.
dosta zanimljiv tekst:
https://theanalyst.com/2025/01/champ...-has-it-worked
i zakljucak negdje u skladu sa onim mojim od prosle nedjelje: While the new format succeeded in delivering variety and high-scoring drama, it has also arguably intensified the competitive disparity and lessened the stakes of individual matches. As we said, more of something is not always a good thing.
Ne znam postoji li lošiji sistem u bilo kom sportu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
meni je recimo evroliga u kosarci spektakularno idiotski sistem.
liga, pa su sad i play-in uveli, pa onda ide cetvrtfinale na 3 dobijene, pa final four na po jednu. prakticno imas march madness, sada i sa play-inom, a izmedju 1 runda koja odstupa od toga.
.
Meni je OK novi format, nek se mijenja malo uvijek i vazda, iako sam protiv viska utakmic nego inace. Al zato ovih osam meceva, nema nijedan vrijedan pracenja.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Bajern kao Junajted nekad, ligu evrope imaju do polufinala redovno
Koliko sreće
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Džabe sve.
Veze nemaju.
Uništi ih Kompani.
Moze li igrati Muani za Juve u ovu fazu ? kakva su pravila
mogućnost greške je minimalna kod ovoga, al 99% sam siguran da je ovo ofsajd bio. Real fulao dva zicera koja bi špic iz ove naše lige dao.
pa Asencio štoper je iz akademije. komplet odbrana im je povrijedjena - Carvajal jedan od najvažnijih igrača u ekipi, Eder, Rudiger i Alaba. Fede igra desnog jer nemaju opcija na beku.
Odbrana crnogorske fudbalske reprezentacije je za koplje bolja od odbrane Mancester sitija. Ovima nije gol dao samo ko nije htio![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks