Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Nisu, sigurno.
Sve neki zgodni momci.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Sanjao sam lika iz Pogresno skretanje kako me juri, provaljuje vrata i dodiruje me a ja se budim, valjda.
to je bio alarm, valjda.
Konstantno u zadnje vrijeme sanjam..okean.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
To bi ti Frojd rekao da je povezano sa seksualnim.
Ja se ne sjećam ovih dana što sam sanjala.
Ne znam što bi Frojd reka povodom Okeana ali biće da je moje gledanje dokumentaraca o istom mi se uselilo u snove.
Obožavam dokumentarce o tom svijetu koji se pravimo da ne postoji jer nam nije tu pred očima.
Ja ti velim, a ja njemu vjerujem nešto, ne znam zašto
Dobro je dok ne sanjam hodnike po napuštenim zgradama i tražim u njima one kojih više nema.
Mada moram priznati i Okean je u snovima nekako jeziv.
Meni je uvijek fenomenalan. Nedokučiv.
Frojd ili okean?
Frojd je inače bio Jevrej koji je u jeku nacističke hajke posjećivao neku prodavnicu duvana bio je veliki hedonista.Ima film maestralan Tobacconist.To obavezno odgledaj.
Govorili su mu miči se jadan e će te roknuti a on opušteno puši lulu tamo u sobu dok na neke jade nije otišao.
Kako mi sad nedostaje naš drugar Solid.
Sanjala sam da se penjem. Jao što je bilo dobro....neki brod, neke stepenice, treba nešto da dohvatim...izazov neki...uglavnom, uspjela sam![]()
Hvala joni.
Osjećam da je to.
Kako sanjam ružne snove evo 2 noći za redom, pakao!
Sanjah da kroz Beograd ide voz ali kao onaj za rolerkoster i to sa jednim sjedištem.I ulazim u isti na Voždovcu.Pruga gotovo nevidljiva prolazi kroz Medak,karaburbu,zemun..a svo vrijeme prati neka smaragd zelena rijeka kao Cijevna ljeti.I dok se voziš tim vozom vidiš cio Beograd ali taj voz Beograd ne vidi.
Kakav san.
Slabo sanjam, ali prije neku noć sam sanjala čudan san. Dakle, sebe kao narkomana. I nikakav uvod, ni razrada već konkretno. Svijest koja posmatra "odozdo" doktore i sestre kako se u operacionoj sali bore za moj život, intubiraju me šta li, a meni (svijesti mi) bi zanimljivo da to posmatram i vidim ishod. Valjda su me spasili ili sam se u tom trenu probudila, više se ne sjećam. Ali eto, sahranila sam neku staru sebe ili bar paralelnu realnost u kojoj sam džanki
Kako bi ono - If you want to escape from the cage, you have to learn to die while you are alive.
Dim sum.
Sutra ce ti se sve to rijesiti, bliv mi
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakav rolerkoster od sna.
Nepoznati grad i gradski prevoz a ja gledam da ne pronašim stanice na jeziku koji pojma nemam.
NeXT station..
Nocas je opet pao naucno-fantastican san.
Sean Bean je bio u glavnoj ulozi. U zgradi u kojoj se nalazi, sa zenom, tacno u 11:51 nepoznati metlano-sivi objekat se zakucao u zgradu. Nakon sto su istrcali iz zgrade, i nakon sto je vosjka dosla, objekat koji je bio vanzemaljskog porijekla je eskplodirao, a vojska je obavjestena da ide uskoro invazija na Zemlju. Nakon stresa i bjezanja, Sean Bean je zaspao.
Nakon sto je otvorio oci nalazio se u zgradi dje se nepoznati metalno-sivi ojekat zakucao u zgradu. Nakon sto su istrcali iz zgrade, i nakon sto je vosjka dosla, objekat koji je bio vanzemaljskog porijekla je eskplodirao, a vojska je obavjestena da ide uskoro invazija na Zemlju. Opet nakon podosta vremena sklopio je oci i kad se probudio nalazio se u zgradi dje se u 11:51 nepoznati metalno-sivi objekat zakucao u zgradu. Stigla je i vojska, trudio se da im objasni nesto ali su ga iskulirali.
Sa Sean Beanom i snom sam se rastao kad je Sean Bean, u sred mrklom mraka sa zenom uletio u autobus prepun preplasenih ljudi i pokusavao da ne zaspi, da ne prozivljava isti dan iznova.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
AHahaha kako u detalje opisa san nevjerojatno.Kao da pročitah transkript za film koji obećava.
Kako mislis neko drugi je bio u glavnoj ulozi, zar ti snovi nisu takvi da mislis da si u ovom slucaju Sean Bean.
Kod mene nekad redovna pojava da sam u snu svjesna da sanjam.
https://www.popularmechanics.com/sci...consciousness/
sanjala sam da sam prespavala 45min preko 5 i brze bolje se probudila u 15 do 5
ne zurim nijde nego eto
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks