Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
Jesu, valjda, odmah nakon ostavke onog ministra. Ai ajmo da se ne foliramo, kad znamo da je istina da im je to cilj...

Kad je Vucic iznio one desetine registratora dokumentacije, pricalo se kako su registratori prazni i na to se stavio fokus. Ja bih ipak to tretirao kao dobru volju da se zahtjevi ispune. Tako je sa svakim zahtjevom bilo. Nikad nije to dovoljno dobro...

Kuku meni, kao da branim Vucica sad. Ali stvarno ovakav utisak imam.. Ma, nije utisak, to je ziva istina. Ne zanima njih nista, bez da sidje Vucko...
Od četri zahtjeva niti jedan nije ispunjen.

1. Dokumentacija i procesuiranje
Sada se našao ,,treći dio" dokumentacije (koja i dalje nije potpuna, nedostaje dio građevinskih dnevnika, ugovora sa podizvođačima,...), ali se iz ovog ,,trećeg dijela" vidi da je nadstrešnica Ipak rekonstruisana. Lagali prvi put, lagali drugi put, sada treći put pričaju istinu? O procesuiraju odgovornih je tek smješna priča.

2. Procesuiranje nasilnika
U početku su na listi bili oni koji su napali studente FDU prilikom 15-o minute ćutnje. U međuvremenu se spisak proširio. Ništa.

3. Oslobađanje
Evo, predsjednik reče da ima volju da potpiše da se tih 13 privedenih studenata oslobode. No, to se još nije desilo.

4. Povećanje izdvajanja
Do sada je rečeno da novca nema.

Znači 1. zahtjev tek djelimično ispunjen i to zbog ovih pritisaka, a za 3. je iskazana dobra volja... Naravno da nije dovoljno dobro.

Sent from my Motorola 8400