Ni u Svicarskoj ni u Germaniji ni u Nizozemskoj nema previse opustanja, nize placeni poslovi bez da se dva rade, prijepodne i poslijepodne, nema mnogo prostora za komociju.
Nema nidje kao u Crnoj Gori, stagod pricali ljudi, svaka vlast je dala narodu ono sto najvise prizeljkuje, malo rada i aloboda muljanja i imas za pristojan zivot u gradu, kola pod zicugu i vremena da uziva se na terasama lokala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mlad si ti,i ne znash kakve igrice sve zivot nosi,mnogo od tih koji su prinudjeni da taxiraju su radili i zivjeli bolje,ali dobro,nauchicesh shto je život,naravno ne želim ti nikakvo loshe iskustvo.
Samo te molim nemoj da prichash shuplje priche,kako se lagodno zaradjuje i to ni manje ni vishe no 1300...volio hih da te vidim u 2 po ponoci na Koniku dje 3 kako ih sad popularno zovemo Romima nece da ti plate voznju...
...
Na proteste se nw treba ić jer ide Blažo Milov.
Pretpostavljam da odit u crkvu vjernici ne smiju jer su tamo neki kriminalci!
Tko leti, vrijedi...
A da niiiije, ne bi crkva uzela paee od kriminala!
Pitali babu : Baba govori imena lopova!
E bogme sine da ti pravo kazem bilo ih je do skoro kijamet! A sad fala milosnom bogu nema ih. Jedni su otisli u miliciju , jedni u sumare , jedni u mjesnu vlast ostali smo ti sinko cisti ko sunce...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Umoran sam od svega sto znam
Brate, romi su najveca gospoda u ovoj drzavi i jedini radnici. Pa eto komunalno su 99% romi, ciste ovu glibez od grada i danju i nocu pa se nijedan od njih ne zali, ako mi pricas za vrela ribnicka ok al iskreno zajebace taksistu i onaj sto zivi na zabjelo, u tolose ili dje god u PG. A isto tako i ne mora da prihvati voznju dje nece.
Vidi, znam jednog momka koji je radio nocnu smjenu u onom e-taksiju do skoro, po njegovoj prici je zaradjivao po 50-60e od 10 do 3-3 ujutru, laze li on mene ja ne znam al svakako taksisti su oduvjek dobro zaradjivali. Je li lako voziti po 10-12h taksi i raditi sa svakakvim ljudima? Nije, al svakako nije ni pretesko niti ti treba neko specificno znanje a svakako si bolje placen.
Zamisli mozak koji izbacuje saopštenja demoNkrata, najgore i najljigavije političke partije u CG.
Love, peace and respect.
Uh, ovdje ima toliko parametara.
Sta podrazumijevas zapadom? Nije isto Skandinavija, Njemacka ili recimo USA. Ne da nije isto vec je nebo i zemlja razlika.
Neko sa obicnom srednjom strucnom (recimo trgovac, ugostitelj itd) spremom u DE npr. zivi sve osim lagodno sa 8h rada osim ako nece na socijalu. Dok je to u FI totalno drugacije ili u SE/DK/NO. Pricam o osobi koja zivi sama i ne zivi na selu (il' daleko van grada), na selu je totalno drugacija prica.
Koliko vas ovdje zivi u zabludi pa misli da je sve "na zapadu" tako easy a zaboravlja da nije isto samcu bez rijesenog stambenog pitanja (vecina na zapadu), ili porodici sa rijesenim stambenim pitanjem.
Ljaljaši, hijene, interesdžije i foteljaši najgore vrste.
Isti foliranti kao ovaj Žorž, samo što se uglavnom prcaju međusobno.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Namjerno sam napisao Romi na Koniku,jer shto smo mi uopshte kao drzava uradili za njih sem shto ih vishe ne zovemo Ciganima nego Romima?
Taj drug,eto ispade kao shto napisah u pochetku je radio kako kazesh po vishe od 16h dnevno...i ne sporim,moze za 16h dnevo zaradit na 100 jada 50ak eura,ali moze li svakog dana ada radi po 16h???Sve i da moze to je znachi 1500,ja ne da mislim,no ti tvrdim da te je taj drug malchice lagio,ali nema veze.
Jedino kako taxista moze da zaradi i preko 1500 mjesechno je da ima svoje ajto,placa mjesechno sve dazbine+licencu,a da u jednoj smjeni ima kolegu,jer sam da radi opet ne bi moglo...toliko o tome,da ne smaramo vishe ovaj narod.
...
kapiram ja tebe. samo dok tvoji kradu sve može.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Auh. Drži se prava i Vučića.
Sistem - privreda kroz potrošnju. Dakle ajmo opet ponavljamo lekciju dok se ne nauči.
Tvoja neto zarada 500 eura i 300 eura doprinosi ti imas 500 da trosis.
Kad iduci mjesec ti dobijes 600 za trosenje a doprinosi budu 200 je što? 100 eura više za trošenje, bez štampanja novca koje srećom ne možemo da radimo.
A za inflaciju znamo da je uvozimo, doduše još ne pojasnismo kako je veća za 100% nego u EU ali nema veze, daleko je do murava.
Niko ne tvrdi da je sistem zatvoren.
Tvrdimo da je povećana količina novca u opticaju bez stvaranja dodatne vrijednosti.
I ovo što Gagarin pita odakle sad inflacija kad premijer reče da imamo deflaciju. Đe ga je državni Glovo?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Citam ovo
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rahu-od-metaka
...bar je ovo lako provjerit..po menom misljenju, cista laz i neistina. Bio sam tamo i mogu vam reci da mnogo vise buke prave petarde i vatrometi...a o tome koliko je opasno pokuceu okolini, procijenite sami
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nije bas da se ne cuje, i kuce su dosta blizu... a petarde i vatromete ti niko ne baca povazdan da ih slusas...
Kako rekose sve privatno da se zatvori, samo drzava da bude vlasnik, jer se tu tesko moze uci u trag raznim zloupotrebama
Umoran sam od svega sto znam
Odje ima samo kuce sa desnw strane a naprijed je brdo a mozda je ovo stari snimak
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks