Nek je nazdravlje korona i njen ucinak na uspon i bogacenje bogatih...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
A sad ne zive u bijedi je li?
Na kom nivou razvoja trebas da budes, i na kom nivou ikakvih ljudskih vrijednosti, morala trebas da budes da branis ove jade sto radi pokret Evropa sad i Spajic.
ES je duplo gori od DPS-a. DPS se barem nije skrivao nego mu se direktno znalo sta je.
Ljudi sad zive u jos vecoj bijedi zahvaljujuci pokretu Evropa sad, koji je direktno omogucio tajkunima da uzmu gradjanima iz dzepova to sto su im kao plate povecane.
Pokrenuti opsti strajk (dje si Kekovicu, saradnice Miletov) i opsti bojkot svega, da se stavi do znanja i ES, i Spajicu, i svim drugim 'osobama' da se narod pita.
Treba kopirati primjer Hrvata za prehrambene lance, treba narod da svede promet na nulu svim prehrambenim lancima na jedno nedelju dana. Da vidimo tajkuncice onda kako ce da dizu cijene.
Ako ne urodi plodom, onda opet opsti bojkot, sve dok se cijene ne dovedu u normalu, da se zna neki red.
Nek je nazdravlje korona i njen ucinak na uspon i bogacenje bogatih...
Bukvalno kao da si pričao za mene. Čak sam prekopirao komentar i postavio ga na jednoj diskusiji.. Sreća pa ima još normalnih i bistrih ljudi, živ bio 500 godina!!!
Sve znamo, u sve se razumijemo, u svijet nas nema...
https://bizlife.rs/delotvoran-bojkot...smanjuju-cene/
![]()
Evo i u Bih pokrecu akciju
I u BiH pripremaju bojkot trgovina
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...ojkot-trgovina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo i kod nas
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Čuš bojkot na najvisočiji datum u mjesecu kad narodu ni ne pada na pamet u supermarkete da ide![]()
Bojkot 31og januara (petak) i onda u subotu se yebala majka radnicama u supermarketima jer se naravno ne radi nedeljom. Kažem ovo znajući nas mentalitet,da iako se bude nešto mrčilo taj dan,sjutradan čisto sumnjam da će kao sto su hrvati napravili sad
Nismo mi za bojkot garantujem zivotom da bi trazili maslinovo ulje i milka da pojeftine ... jehala ih milka i maslinovo
Ja bih prije ovo (bojkot) usmjerio na lokale i restorane. Tu mozes bez problema da ne ides mjesecima, veci uticaj bi imali no ovako, danas ne podjem ali sjutra potrosim jos vise.
Ako tako kazes
U market se mora poc i kupit, a u restoran ne mora
Evo u Hrvatskoj dalo rezultate i to prvog dana, kod nas eto neće.
Što te to čudi?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam samo kako se ovi Hrvati blesavi nisu $etili da se strpe taj dan pa će im se građani vratit sjutra/preksjutra i nadoknadit tu potrošnju, no odma čuli kritiku i krenuli da spuštaju cijene?Btw, ima tu više faktora a jedan od njih je psihološki, nikome nije prijatno da bude targetiran i da mu je "loptica u dvorištu". Nego, mi nismo solidarni ali ako kojim slučajem velika većina ne potroši centa u svim trgovinama u petak, očekujem i ovdje odmah reakciju. Nije dobar datum niti će jedan dan promijeniti stanje vjerovatno ali svako malo uvodit ovako bojkot + ne kupovat svakakve gluposti koje inače dostina nas i kupuje no samo osnove potrepštine pa da vidimo rezultate.
Last edited by BiTrAtE; 27-01-25 at 17:22.
Mentalitet je cudo, npr u Zagrebu u od 09 do 17 nisu puna kafane a prazne kancelarije.
E pa onda nastavimo zivot kakav smo navikli
Ja svakako ne isem petkom i subotom u trgovinu tako da postujem ovaj datum
Znaci u pnedeljak sve jeftinije nego u Lidl u Duborvnik?
A bitrate misli da ovi nece ponovo poskupljati u hrvatskoj za par dana :lol
Jednostavno je, ako ljudi zaista oce neki efekat, pogurajte male prodavnice i to je to, tako sjutra ne morate poci u veliki lanac da kupite nesto nego opet mozete doci u manju prodavnicu. Ja ne pamtim kad sam usao zadnji put u Voli da kupim nesto, 99% stvari uzimam u Naj market i sve je jeftinije da ce biti za 5 centi
Naj market je Volijev, mali marketi trguju kod Lakovica i u Naj market.
Jedino sto bi imalo efekta bi bilo da se velike nedeljne nabavke odrade u npr Trebinju, poveze se tako dvije nedelje i tek tako se moze ocekivat da ce doci do smanjenja cijena tj uticaja na velike igrace. Ovo na jedan dan je vise performans nego stvarni uticaj.
Iskljucenje mozga samo osta.
Splacine
Privredna komora protiv bojkota trgovačkih lanaca: Rast cijena neminovan kada zarade rastu brže od produktivnosti
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...produktivnosti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da bi bojkot trebao biti duži od jednog dana.... Ako se već šalje poruka na ovaj način.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks