Meni se čini da bi Bečić prije dao oba bubrega nego fotelju.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ovi mu idu gore a oni prvi ga stvorili(čitaj politički otac MĐ). Tako da po tom pitanju su mi jednaki. A po ostalim pitanjima ovi su još uvijek ispred DPS svetlosnim godinama. Još kad znam da im je DPS trenutno alternativa onda sam miran i sa Demokratama u vlasti.
Što se tiče protesta u Srbiji samo ludak ne bi dozvolio sebi da ne bude protiv žvalonje.
![]()
Od ovih protesta u Podgorci, kao i od bilo kojih drugih neće biti nikakvog rezultata. Dobra stvar je što se pokupi neki za Podgoricu fini broj ljudi da stave do znanja da nisu svi debili i da ima možda naroda koji ne zaslužuje her Flika i Helgu Crnokuću da vode MUP.
Isto kao što protesti u Srbiji vjerovatno neće oburdat Vučića, ali oće malo uzdrmat. Ali to nije tema ovdje.
Ono što je meni zanimljivo jesu pojedini forumaši, a ima takvih i u javnom životu, koji podržavaju da se obali Vučić u Srbiji, a izgoreše da se sačuvaju Vučićevi poltroni i plaćenici na vlast u Crnoj Gori.
Ajde što time pokazuju koliko sebe ne cijene. Vrlo moguće da su u toj procjeni realni. Ali pokazuju i koliko ne cijene Crnu Goru u kojoj žive i kako smatraju da je sasvim OK da bude kanalizacija. Mada, kad sebe ne cijene, što bi cijenili bilo što drugo.
Tko leti, vrijedi...
E kad bi se zbog novog zakona o oruzju regulisala i prava policajaca da im se oduzima penzija i radni staz zbog "talasanja" onda ce sve biti u redu sa drzavom !!!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Smijesne su presude. Treba samo vidjeti evidenciju koga su sve osudili. To je običan narod samo jer oni samo mogu da osude tako. Ove uhljebe i partijske vojnike samo blage presude jer partija to zavrsava. Tužni su naši sudovi i ko ih sve predstavlja. Te sudije su najviše odgovorne za pljačku države. Onaj rakočević je i dalje zamislite tu, a koliko još takvih obitava u sudstvo i oni nikome neće odgovarati za nerad
Kiko kuvar tri nedelje nakon "diplomiranja" na nekom divljem fakultetu postao direktor Regionalnog vodovoda.
Ja sam šokiran da se tako nešto moglo desiti u partiji gdje je predsjednik prepisao (plagirao, ukrao) magistarski rad.
I gdje je MILJENIK potptedsjednik predsjednika Ljlja završio isto neki Singidunum.
https://www.antenam.net/drustvo/3534...alnog-vodovoda
Na ovakve novosti prisjetim se jednog forumskog nesretnika koji je kao najveći kvalitet nekoga ljaljaša naveo "završio državni fakultet". Pa je vjerovatno jedini, odnosno najobrazovaniji u ljaljaške splačine.
Tko leti, vrijedi...
Borba na braniku odbrane ljaljaša!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Napad na ljekare vrace se u Krivicni zakonik...
Napad na nastavnike bice Krivicno djelo..
Ja sam protiv ovoga!!! Pa zar smo mi ostali gradjani 3 reda!???
Uzas
Ovo od novembra prolazi ispod radara, jesu se oglasile Demokrate i BB saopštenjem da pitaju "ko smješta aferu Krstu Radoviću?!"?
Posle slučaja IJZ, MPNI se uozbiljilo i ja vjerujem da se ispitali Krstovu diplomu detaljno, pošto se vrlo često oglase da se "uškopili" nekog što pokušava da nostrifikuje lažnu diplomu.
Splačina stara laje. A bio je poslanik DPS prije no su se rodili sadašnji studenti koji bi da vrate “one stare”, a da maknu njega “novog”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kako vas ugasi u stihu. Ne ulazeci ko je i sta je pogodio je sustinu, tacno ih stari uce sta da kazu
Umoran sam od svega sto znam
Cetvorogodisnje skolovanje koje u njegovom slucaju traje bukvalno nekolika minuta.
I OK to da on smrdi u nekoj kancelariji Regionalnog vodovoda pokriven usima, ali olos oce da bude generalni direktor.
Direktor Plantaza je dobio druga, mada ovakvih slucajeva ima vjerovato dosta po CG.
Najgori su mi ovi što im smetaju tu kao neki ljudi na protest i gledaju u sitna crevca
![]()
Пријеки и Дајко синхронизовано. Јел и Жорж постирао? Од кога стижу директиве?
https://x.com/Dajkovic/status/188357...sKzp3dYrQ&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koga gledam na sliku?
Blaža Đukanovića
![]()
Ne znam koji je ali vjerovatno jeste cim je senzacija. Kada sam isao na odupri se i velicanstvene litije bilo je svega, cak su krstove nosili kriminalci, sto ne znaci da su svi takvi od ostalih.
Nikad cuo za blaza al jesam za ove Okrivljeni za dvostruko ubistvo na Veruši mogli bi na slobodu, ako do polovine maja ne bude presude
Kao i za : iako je sud zakazao 40 ročišta u predmetu protiv Vesne Medenice i njenog sina Miloša, teško da će to dovesti do presude do oktobra, kada će Medenica izaći iz pritvora, zbog isteka trogodišnjeg roka.
Brat ubijenih Jovana i Milenke Madžgalj, Velibor Madžgalj, kazao je za "Dan" da glavni krivac za propuste u slučaju Alije Balijagića, načelnik Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever" Haris Đurđević, nije proceusiran.
Znam šta piše u izvještaju Unutrašnje kontrole i da je desetak lica procesuirano. Nezadovoljni smo jer na tom spisku nije glavni krivac za propuste u ovom slučaju, a to je načelnik Regionalnog centra "Sjever" Haris Đurđević. On je najodgovorniji i zbog toga ćemo tražiti njegovu odgovornost. Iz tog razloga nećemo ni prekidati sa protestima dok on ne bude procesuiran i dok se ne ispita sve što je uradio i što nije uradio. Znamo da je jedan od pomoćnika komandira Veselin Novović, koji se, na naše čuđenje, takođe nalazi na spisku Unutrašnje kontrole, nakon saznanja o krađi pušaka u Okladima i da je Balijagić to uradio, tražio da se pošalje interventna policijska jedinica i da Đurđević to nije odobrio. Nakon zločina u kojem smo izgubili najbliže, nije se udostojio da nas posjeti i porazgovara sa nama. Tražimo od policije da ispita sve šta se dešavalo do dana ubistva, a tužilaštvo neka radi svoj posao kada su u pitanju dešavanja nakon zločina – kazao je Madžgalj, koji je zatražio prijem kod ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića i direktora Uprave policije Lazara Šćepanovića, kako bi mu dali odgovore na nekoliko pitanja.
Ovoga da smijene i onog nacelnika za bezbjednost drumskog saobracaja da se vise olako funkcije ne dofacaju...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks