Da prekrstimo u Obelisk Roca Siffredija?
Pa da dodju Odojko i Boris da vijence polože?
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/6585...-novo-ime.html
od toga da neće dat' novi prostorni plan masnome slavenu do ovoga je tanka linija. dat veli novo ime.gruna stramen ili durio uturinović treba probat.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da prekrstimo u Obelisk Roca Siffredija?
Pa da dodju Odojko i Boris da vijence polože?
Tko leti, vrijedi...
U SAO Pljevlja dr tradicionalno vrhunski lopinja.
Ali, najvažnije da se ne vrati DPS.
https://etv.me/drustvo/miniranje-kor...vaznijeg-posla
Naši nezvanični sagovornici, međutim, tvrde da je tender za miniranje korita „namješten“ kompaniji „Mining Mont“ i ističu da ta firma ne zadovoljava elementarne uslove za posao koji je dobila - nema takozvano anfo vozilo (mobilno vozilo za prevoz opasnih materija, sredstava za miniranje), ali da nemaju ni svoj eksploziv, te da koriste anfo vozilo i eksploziv Rudnika
Portalu ETV iz RUP-a nijesu odgovorili zašto je cijena izmještanja Ćehotine sa 14 miliona, narasla na više od 20, kao ni zašto je raspisan tender za iznajmljivanje mehanizacije, vrijedan 300.000 eura. Ostavili su nas i bez odgovora na pitanje
Tko leti, vrijedi...
Stigao mi SMS iz MUP-a da se prijavim za milicajca. Blagoš….
Izgleda da je jagma pa ljaljaši zazivaju porukama u policiju kao da kirbi prodaju.
Možda će Boris i Šaranović da naprave neki klipić?
Stigla mi je tašti penzionerku poziv da bude policajac.
Mada, kakav je Šaranović ministar, bila bi ona bolji policajac.
Tko leti, vrijedi...
Ovo regrutuju na foru Policijske akademije gradjani u sluzbi grada
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ljepse pisi ove sastave...
Poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić naplatio je prošlog avgusta od Skupštine Crne Gore troškove goriva za dolazak na sjednicu iz Bara, a u putnom nalogu za električni automobil koji duži kao šef barskog parlamenta stoji da je istog dana takođe putovao za Podgoricu.
Da ljudi znaju o cemu se radi i mozes da mu stanes u odbranu da nije Nenezic trazio 25 litara nafte nego je mozda prilozio racun za struju...
![]()
![]()
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
stiglo je i meni ovo iz MUP-a, pitanje je da li je uopšte zakonito da spamuju građane ovim
She is only here to annoy herself!
Stiglo je cijeloj CG, reko poziv za rezervu dobih
Samo meni od svih koje znam nije stiglo. Kakva je ovo diskriminacija pi.cka im materina.
![]()
Mogli bismo kopirati Hrvate sa bojkotom trgovina ili nam je to ispod časti. Ne znam jesu li ovu kamo sjutra tražili smanjenje cijena po marketima ili to nije prioritet.
Ada, ne mogu mrčena đeca sve preuzet' na sebe. A mi da se krijemo iza njih.
da bude bojkot jedan dan odma' bi vas taj narod Vlada proglasila dpsovcima i ljudima koji rade protiv ulaska CG u EU.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Daj da mi onda pokrenemo.
Kad vidim ove proteste vazda se sjetim jednog lika sto psuje vlast jer mu je brat od ujaka pao s cigarama
Umoran sam od svega sto znam
Od 2012-e i studentskih protesta počelo se sa raznoraznim protestima koji su se uz manje ili veće vremenske prekide dešavali do avgusta 2020.
Od tada do ovih protesta jbn mirno more , iako je već 2021-e trebalo se početi sa izlascima na ulice da se jebava sve po spisku "osvježivačima".
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks