Ovo su kod guarane neke mađije. Pu, pu, pu...
hvala ti, moj dobri Stivi!![]()
Naravno da ima dosta toga u boji/kelvinima, mada se više bojim problema koje Guarana sad ima - loš pattern i sl. Kod Amara, kojeg je neko preporučio ovdje na forumu, mi se nude ove 2 opcije (ako bude radio link)
https://lh3.googleusercontent.com/pw...724-h1287-s-no
generalno, ništa od ovih podataka meni ne znači mnogoA i ne pominje se koliko su kelvina... No, možda treba probati, kad već imam ponudu da probam i vratim ako ne budu OK.
(nečitko)
Ja ti mogu preporučiti Bevinsee V45, jer sam ih ranije koristio u duga i zaista su vrh vrhova. Sad su mi u kratka, a pošto mi ove nove sijalice ne valjaju, tražio sam refund i gledam šta bih sljedeće, ali vjerovatno opet te V45
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Guvarana, trebaju mi taman sijalice H7...
Imas odma lovu za njih ako tebi ne odgovaraju, ako su H7 one bez adaptera velicine kao obicna sijalica
Last edited by guvarana; 25-01-25 at 17:27.
Stay salty.
E jbg...
Auxito Q16 H7 je model onih sto su mi bile bas dobre za golfa
Najbolje vec ako se porucuje sa alija da se provjeri od ljudi koji su porucivali i postavili slike kako to izgleda realno . Takodje dodati 10-15e vise i kupiti neki model barem od 30+eura . Same cree ledice nisu toliko jeftine pa se ne moze ni ocekivati neko ludilo od ovih sto kostaju 15e , takodje kinezi jako lazu o karakteristikama istih
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Upravo to, zato su Novsight i Bevinsee sve preko 30-40€ za par.
Stay salty.
ja generalno izbjegavam bilo sta od ovoga kao sto je verbalni fajter izbacio...s ovim fejk karakteristikama
400 000lm 350w veli
a ove druge vele 1000w
Led sijalica koja u prosjeku moze da izdrzi 20-25w a da ne opada grijanjem, sigurni budite da cete imat bas jako svijetlo.
Svi ovi kinezi krenu bas jako kad su sijalice hladne a onda posle 10 minuta rada izgube 50% svijetla
dakle da se naoružam strpljenjem, poručim sa Alija i čekaaaam da dođu, jer nema kod nas? Ao!![]()
to mi se nudi, jbg. Poslah ti PM prije par dana, ako možeš da nabaviš i instaliraš bolje, vjerujem u tvoje iskustvo i znanje, ja sam voljan da platim.![]()
Tražio sam od predstavništva OSRAM-a Osram Night Breaker LED generation 2, odgovorili su mi: "Postovani, Ove sijalice nazalost nisu dostupne za nase trziste, primijeticete da na kutiji pise oznaka “Street Legal” koje kod nas jos nisu dozvoljene za uvoz, sto je problem koji mora Ministarstvo Unutrasnjih Poslova da rijesi sa dobavljacem."
sad gledam na ebay https://www.ebay.com/itm/31588421853...3ABFBMptTGspRl
A na AliE ih nisam našao, možda mi je promaklo...
(nečitko)
Istoj smo firmi slali upit, jer je odgovor isti
Stay salty.
Osram H7 Ultra life, je li to čemu, 4,5e komad?
Čim je ultra life, pada mi na pamet da su "slabije" od običnih, jer igraju na kartu dugotrajnosti...
Stay salty.
A Night Breaker LED Gen 2 ? Mogu li stanut u klasičan F10 projektorski far ? Ako mogu, trebalo bi da nema rasipanja svjetlosti, da ih nije probao ko?
Ili ne mlatit puno no ić na Silverstar 2.0 ?![]()
Bosch Gigalight su mi se pokazale dobre.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja bih to uzeo, samo da imam đe. I ako ne može da stane, u šta sumnjam jer sam Bevinsee V45 nagurao unutra sa skupa aktivnim hladnjakom i ispravljačem, možeš čep da isječeš po sredini i vrućim lijepkom zalijepiš dno od plastične flašice, recimo Cedevite.
Stay salty.
Da li su čemu da ih ubacim u xenon sočivo?
Ili ovo
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; 28-01-25 at 11:50.
Plaši me jedino ovih 2000000 lumena i 2000w... brate, prećeraše ga
I što ođe rekoše ranije Bevinsee ili Novsight.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks