Home Systems.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zakonska garancija na djelove je 2god ili 60k sta prije dodje... Ako majstor saradjuje s npr next auto onda u tom periodu ako se nesto desi moze reklamacija preko majstora pa nek se on pegla s njima, nakon 2god sta god da se desi jbga... Sta bude bude
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Prijavljuje mi auto da je prazna baterija od kljuca. Stavih novu identicnu ali i dalje isto.
Imate li nekog kljucara u PG da preporucite da pogleda o cemu se radi?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kaže da je loša baterija kartice ili "card not detected"?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Key battery low
Jesi li dobro postavio novu bateriju?Polaritet pogodio?
Evo ti br. ovog čoeka koji nove kartice pravi/kopira.Možda ti može pogledati/popraviti tu zvoji,što je uvjek bolja opcija ako je fabrička.
+382 67 884 117
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nije do folije, nema je na bateriji. Pocicu sutra do ovog sto ga Joni pomenu. Sad se sjetih da je to onaj u City kvartu. On mi je nekad davno sredjivao kljuc na starom autu
Za sad radi normalno.
Meni se dešava često da promijenim 2-3 baterije dok ne nadjem proizvod da valja, recimo sve su Cr2032 ali različiti proizvođači.
Za jednog renoa tek iz 4, Varta na Hifu kupljena je završila posao.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
gledam da ubacim multimediju u 2 porodična auta (Land Cruiser J120 i Golf Plus), pogledah par stranica koje sam našao na IG, ljudi ili ne znaju, ili ne žele da daju naziv konkretnih modela koje nude ili njihove specifikacije, samo napišu osnovno (koliko RAM-a, koliko interne memorije, koja dijagonala i sl).
gledao sam testove ovog lika, Kinezi su otišli daleko i po pitanju hardvera, i po pitanju softvera:
Nudi li se šta od ovoga kod nas? I ko to najbolje radi & ima najbolji izbor?
(nečitko)
Quad core 4/64
Nista ispod toga
Svw su to u osnovi isti proizvodi..samo ih krste kako ko uzme da ih sklopi
+382 68 455 560
Zovi i raspitaj se, prodaja i ugradnja samo vidi da li ti odgovara ista iz ponude
But if you never try, you'll never know..
Trebao bi mi neko da mi u Njemačkoj preuzme auto (poželjno da je već tamo) i sredi izvozne papire do ponedeljka.
Znate li nekoga ko to radi uslužno?
Hvala.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Mercedes GL550 (2009godiste) koliko je pouzdan ovaj auto ? Zanemarite potrosnju
Kako se pokazao ovaj motor ?
Motor je OK.
15-17 litara ali sve zavisi koliko je presao, kako je odrzavan, itd.
Je li airnatic? Je li rijesen problem sa balanserima u motoru i usisnom? Mislim da je bila kampanja, barem u SAD.
moguće za ove jeftinije, za višu klasu definitivno nisu isti. Slična priča kao za telefone, ko se ne razumije, onaj od 100 i onaj od 1000€ mu mogu izgledati isto.
Drugo, softverska podrška. Neki ne izbacuju nikakve apdejte, neki izbacuju, al ide samo preko fleške, neki rade OTA. Neki nude sa praistorijskim androidima, tipa Android 8, neki nude Android 13. Neki imaju Wireless Android Auto, neki nemaju ni preko kabla...
A ima i taj dio ko ih ugrađuje i šta ugrađuje... Obišao sam prije par sedmica par servisa koje sam našao na IG, ispred jednog se zapalilo vozilo, taman ga ugasili bili, upravo oko multimedije, kako čuh. E sad, je li do instalacija, do multimedije ili do ugradnje, ne znam, ali definitivno nije svejedno ni šta se ugrađuje, ni đe.
Edit: Kontaktirao sam ih već, koliko sam shvatio uglavnom ono što bih ja podveo pod low end i nižom srednjom klasom nude.
Last edited by verbalni_fajter; 25-01-25 at 14:19.
(nečitko)
Pioneer, Kenwood, Alpine i ne razmišljaš
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks