Ja od novembra cekam neke tri sitnice sa alija,bio juce u posti i kazu mi cekamo samo tri paketa (ocigledno ti moji) i dobices ih tek kad se temu rastrsi...
Meni je 10ak paketa s Temua stiglo posle Nove i dalje nista od pdv-a.
https://www.vijesti.me/v/742024?utm_..._share_counter
Strpite se
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pih. Uhljebi
Podgorica Podgoricanima!
Bio sam danas u pošti carinjenja na željezničkoj. Od NG, nijedan paket nije pušten sa carine zbog nove carinske procedure oko uskladištenja roba po prispijeću. Ovo je po meni kočnica od strane pošte, jer evo NTC i Milšped rade. Sporo, ali rade. Inače, preselili su se negdje iza one IDEA na Tuški i ne umiju da objasne gdje da se uzmu papiri, gdje da se raspita treba li što.. Totalno rasulo
Nastavak sage:
Danas ponovo naplatili $290i još nije poslato. Cimao sam support, kažu da je prva naplata refundirana još 12.01, a para niđe.
Otkazao sam narudžbu, da li da čekam kad će da vrnu svih $580 ili da idem u banku da tražim chargeback?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Za one kojima je muka da čitaju tekst koji je naveden par postova prije
Pošiljke sa interneta - ko čeka na Poštu, neka se još strpi
Državno preduzeće se još prilagođava, obećavaju da će biti brži.
Nadam se da nije glupo pitanje - ako je problem navodno s Poštom, da li ja mogu da platim drugoj kurirskoj službi špediciju i da to preuzmu sa carine? Ako je problem sa carinom, a ne Poštom, pretpostavljam da nema vajde.
Postu CG iznenadio veliki broj posiljki a pocetak naplate PDV-a.
Ko je to jos mogao da predvidi.
Only in Montenegro.
--------------------------
Do Not Disturb.
Nesposobnost je tu nedje.. g0vnjiva metla tu treba.
Do Not Disturb.
Da. Izmjena zakona je bila u septembru 4 mjesecaKakva bagra.
Pričalo se, nije priče falilo. I poslije svega je nesrećnicima nesposobnim potrebno neko vrijeme da vide šta i kako.
A poruceno 3.11.2024
Sent from my S24 ultra tastature
Dvije nedjelje u izmjenicnoj... Zastidje zaista.
Ali moze im se... nikakva odgovornost, nikakve posljedice.
Do Not Disturb.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks