Pitaj Marka Arsovica.
Je li moguce da mi traze 1600eura za M-tech branike za F31? Za F30 je kimolet set 600e
Odnosno da je samo zadnji branik 700e
Pitaj Marka Arsovica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Je li kakva razlika u odnosu na orginal, jesu ok ti kinezi? Vidim Marko često ima neke akcije, za 450 EUR kompletan M paket, to mi djeluje baš ok? Pitam, jer evo brat upravo imao udes kod sportskog, X4 M paket (fabrički), mali udar a bješe samljeven prednji branik tako da ono, čini mi se da ništa gore ne bi prošao ni kinez![]()
Kinezi su ok, ali je upitan fitment...Treba neko ko ima zivaca da se to sve upakuje kako treba.
guvarana komplet prednji kraj i bankine mogu da nadjem dosta jeftino...ali zadnjeg branika bas nidje nema bez zveka
cak mi je padalo na pamet da kupim zadnji difuzor posebno pa kod plasticara da podjem da proba da isijece zavari, iskituje upegla to nekako...
To ti je to, kopija nema, a na otpade svaki M-Sport karavan se očerupa čim stigne.
Možda možeš da nađeš lakše na ovim jačim auto otpadima u BiH, tipa Lotus u Mostaru. Pa nekako da ga prebaciš ovamo ili čak tamo da ga lakiraš i ugradiš.
Nemoj da krpiš i praviš gluposti jer na kraju neće biti ni za *****. Difuzor se skida, nezavistan je dio, pa ako staviš original moći ćeš kasnije samo njega da mijenjaš ili farbaš, aftermarket ih ima mali milion različitih, sa "Shark fin" dodacima, rupama za izduve ovamo i onamo i tako... I svi pasuju na fabrički M branik.
Ja nisam imao u planu da ga radim skorije u M, ali kako me na parkingu komšo rasturi, tako se ukazala prilikainače sam kod Vukčevića našao branik i njegov limar je to farbao i uklapao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Zivio komsojos kad se dala prilika ...
Još da se Uniqa pružila da pokrije sve, bilo bi odlično
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Ah komplikacije ove od auta, jesu li ista mogli napravit da je jednostavno...
Htio sam da zamijenim alnaser, koji se po prici nalazi odma ispod auta, i samo se drzi na 3 sarafa, pussy smoke.
Digoh ga na dizalicu, stavih ga na stalke...
Samo 32 sarafa 8mm sam odvrnuo da bih makao undertray, i ne mogu da vjerujem da me je onda opet docekala jos neka tepihcina masna ispresavijana koja ide ispod kartera(a iznad subfrejma) skroz do menjaca, koja prekriva sve to isto zasarafljena na 44 mjesta...I plus mora da se makne jos ona srednja zastita plasticna koju f31 ima (isto 115 sarafa)
Bukvalno sam htio da izvucem onaj pin iz stalka, da bacim auto na sebe...
Eto je ostao na stalke, nemam zivaca ni da ga sastavim, ni da ga rastavljam dalje
Znam kako ti je. Izdrzi.
mojoj nervozi dosta pomaze sto beton nije ledan i vlazan
Mere to i laganini ...
2 bromazepama zatim 2 loze i tako 15 dana il ga krene il digne ruke na sebe![]()
![]()
@injection @takumi
Posto sam rastavio sve, vidjeh da ona pletenica/masa sto ide od bloka do sasije nije bas u idealnom stanju, je li losa ideja da je zamijenim sa ovom sto sam napravio sam jer sam vec imao sve djelove da je napravim
U pitanju je isto debela savitljiva bakarna pletenica, duzinu sam istu stavio, a na krajeve iskrimpao caure 35kvadrata...
jer bmw kabal identicni dosta 40eura
![]()
Metni tu i nemoj da brines. Samo obrusi leziste oko sarafa.
Možda je bolje da si išao na neku deblju bakarnu žicu. Mada će i ovo završit posao.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; 26-01-25 at 15:10.
bakarna zica se ne stavlja, nego bas pletenica zato sto obicna zica puca od vibracija
Na Golfu su mi fabričke bakarne žice, stare 25 godina, za sad se drže. Niđe nema ovih pletenih.
Mada sam svakako mislio da radim "big 3" i stavljam 50mm˛ od alternatora do akumulatora i komplet mase do motora i šasije.
Ova pletena mi djeluje nekako tanko, ali ako je i fabrika stavljala onda vjerovatno neće bit problema.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Odradjeno:
Dihtung kucista filtera ulja, dihtunzi hladnjaka ulja...
Los navoj na karter, odradjen sa M12 na M14...O ring na senzor pritiska ulja, o ring na digitalni mjerac ulja, dihtung isto dolje kod sipke od ulja...
Racva vode, nov antifriz...
Alanser, masa od sasije do motora...
Ostalo pranje motora, pa da vidimo kako ce se ponasat
A dihtung poklopca ventilation?
Kad malo razmislim onaj DS mozda i nije bio loša kupovina Laz
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Postao sam glavna tema za sprdanje u drustvo
Aaa dje, DS sam mogao da dovedem da bude u top stanje sve ukupno 10k da me ispane....
Odje sam premasio 15k ako cemo da ubrajamo i modifikacije uz odrzavanje....
Izdrzi frende bez kredita i zaloga...
Ovi opasni momci malo jaci od kisjele vode i jogurta nek skuliraju stvar![]()
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks