Dobra je hrana i u studentski dom, sramota je kad se sad sjetih da su se neki studenti žalili. Svaki dan im je raznovrsna hrana i plaćali su verovali ili ne 15 eur mjesecno.
A kad smo kod donje gorice, pileći sendvič kod Dača dobar. Mislim da za one pare moze jos malo bolji bit. Mogu pomfrita dodat i onda je ok
Dobra je hrana i u studentski dom, sramota je kad se sad sjetih da su se neki studenti žalili. Svaki dan im je raznovrsna hrana i plaćali su verovali ili ne 15 eur mjesecno.
Dajte predlog za Tivat đe poći na kvalitetan doručak ?
Bih jutros na doručak u hotel Pg, za 5 eura top stvarno , svega ima.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Bio i ja juče, prva liga, ozarih se kad viđeh princes krofne
Kako mi je brzo trebalo a niko se ne javi, držah se provjerenog, u Astoriju na Engleski doručak (odličan).
Brat mi se kasno javi sa predlogom "Deli Italia" u Portu, kaže da su sendviči fenomenalni i za klasu bolji od Nick' Deli u PG, mora se i to probat.
Sto se deli italia tice ja sam potrefila izgleda kad su bili prosjecni, tj presuvi nekako, curetine i rukole nezacinjene u fokacu ( koja je bila odlicna stvarno ). Probacu opet. E sad, ima li neko preporuku gdje izvesti par ljudi u Pg od kojih su neki mesozderi, drugi vegetarijanci, treci ( ja ) vole da probaju nesto novo? Nesto kao masala art, bas volim taj restoran, ali bih malo da promijenim.
Šetam Rimom i napravih pitstop na jedno pivo. Pita konobar hoćete neke grickalice uz to, rekoh ajde...
Grickalice...![]()
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Meanwhile u Podgorici se kikiriki i po kafana prodaje...![]()
Opste je poznato da je Rim kroz istoriju uvjek kaskao za Podgoricom
Ono kad konobar zasluzi da mu ostavis baksis i castis ga posteno.
A u PG konobari prosipaju pricu kako si nula od covjeka, jer mu nisi ostavio baksis ili mu je malo bilo. Hahahagagha
Polako polako
Da vidimo koliko su mu naplatili
Samo u spaniju i grcku ti donose bez naplate
Italijani makar ovo sto sam obisao lise cipsa nedje nisu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Možda je bio happy hour.U Italiji vazda juriš taj jebeni happy hour.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ovo je kao aperitivo 7-10 eura.
8€ je naplaćeno... Ne znam koliko je dodatno naplaćeno ali ako im je pivo najjeftinije na mjestima tipa Mimi 3.5€ onda i nije previše
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Poenta je da nisi dobio za dzabe kako si mislio. Nista drugo
Jerry pub u NK, pre bru talna napolitanska pica. 8 eur margarita, a tek ovo ulje s bijelim lukom i tartufom kad prelijete, pa fantazija.
Za mene #1 napoletanska pica u CG
![]()
E ovako
7 dana sam u kolasin, mada sam cio zivot ovdje ali evo recenzija jer nisam jeo doma nista (posle bih morao sude prat i usisavat)
Vodenica kacamak dobar
Hermes novi restoran cicvara losa bas, prije ce bit palenta, kacamak fin
Gordtak pub dorucak nije los, cizburger solidan
Sis cevap brza hrana, sis cevap nije los ali neka njihova specijal markovic pljeskavica fantazija
Bianca standardno za kolace, pojedoh krempitu super bijase
E sad highlight
Na preporuku lokalaca nakanim se i odem u trebaljevo, restoran Konak
Tu sam se hranio od treceg dana do danas
Sta god da sam uzeo odlicno je bilo, cak i taj kacamak strasan. Ja volim i kukuruzni i njega su mi pravili
Medjutim karadjordjeva, ljudi to je savrsenstvo
Probajte nedje
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks