trazio sam turkish jer imam besplatan internet na star aliance. iako je bilo dovoljno vremena za preuzet kofer, pa se ponovo cekirat, ipak cu preko dohe. Inace doha je jedini aerodrom na svijetu koji ima poseban launge za pomorce (skoro u rangu VIP) koji je besplatan, samo treba da se pokaze pomorska kjizica.
Hvala,
Iznenadices se.
Svakako ne placam ja, ali im je preko singapura bila skulja
================================================== ========
2nd option
==
QR921 09FEB AKL - DOH 14:40 - 22:00 09FEB – LONG HALT LOUNGE CAN BE ARRANGED in DOHA
QR231 10FEB DOH - BEG 07:20 - 10:55 10FEB
JU662 10FEB BEG - TGD 13:40 - 14:35 10FEB
Baggage: Cabin Unknown, Check-in 40kg
Total time 1d 11h 55m
942 USD Marine fully refundable
Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk
I da gigabajt platim 150e? Ne znam jel se to sto mijenjalo, ali cijene nasih operatera u romingu su bile kriminalne ranije.
Edit:mozda imas pravo, tcom ima neki travel and surf. Trenutno 2 giga 10e, kao akcija, pa povecano. Za viber i google map dovoljno ta 2 dana.
Last edited by Dutch; 15-01-25 at 08:42.
U telekom je 2-3gb koji važe 5 dana nešto oko 10€.Travel&surf se zove paket.Da je skupo-jes,da 2-3gb mogu završit posa za 4-5 dana boravka u ino-mogu
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ako si 69
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne,mtel. Nadjoh u aplikaciju posto.gore kolega pomenu, 1.5g 12e. Taman cu to, pa ako bude povoljno kod njih uzet sim. Ako ne, samo za viber i wa ce bit dosta. Hvala
Britanski niskobudžetni avio-prevoznik easyJet će tokom predstojeće turističke sezone povezivati Aerodrom Tivat sa šest destinacija, a to su: London Luton, London Getvik, Berlin, Mančester, Bristol i Ženeva.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ih-destinacija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podgoricki aerodrom je u 2024 ostvario apsolutni rekord po broju putnika od kad postoji a sa putnicima iz Tivta dosli smo do skoro 3 miliona sto je za zemlju od 600 hiljada stanovnika fantastican rezultat pogotovo kad se uzme u obzir ukidanje linija za Rusiju i Ukrajinu kojima su u CG dolazile stotine hiljada turista.
To sto imamo skoro 5 puta vise avio putnika u odnosu na broj stanovnika mislim da nema ni jedna zemlja u Evropi ne racunajuci male ostrvske zemlje do kojih se ne moze dodji kolima niti zeljeznicom.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Pretpostavka je da će đetić birat ipak neku diskretniju boju
Ako je đetić
Ako nije, ja se izvinjavam
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ipak su drugo Malta Kipar Island jer do njih ne postoji nacin da se dodje kopnom ili sleti u neku drugu zemlju pa kopnom nastavi put.
Kod nas dio turista stize i odlazi sa aerodroma u okruzenju a plus kao sto rekoh linije prema Rusiji i Ukrajini su ukinute a znamo koliko su bile frekventne.
Sve to kad se sabere nije sve tako crno,samo sam to htio da kazem.
Uvjek je i bilo tako
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uzeh juče povratnu Podgorica- Milano za 65e. Džabe.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja sam mislio aerodrom je propao zbog ovih niskobudzetnih iz tirane...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa jeste propao. Ovo je čudo neko.
Dzabe dzabe
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Ne može jeftinije. 45 je karta i takse i čuda još 20
Ima li kakva fina ponuda za Minhen u februar 🫣
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks