Blagi nagovještaj da pozicija i opozicija sarađuju ;D
Blagi nagovještaj da pozicija i opozicija sarađuju ;D
Nemojte se narvirati, sve će to biti u redu, na duže staze.
Samo da sredimo CT.
Ista poteze je imala pozicija dok je bila opozicija ... u prinicipu sjasi kurta da uzjase murta ili jedan se otego drugi se protego
Uh samo da ne bude da se politicari brinu za gradjane hahahah
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Enigma je kako dps postade ovako antievropski, znaci sve ono sto su pricali godinama je farsa.
Mogli su pustiti da se usvoji budzet, nego sta znaju oni sta su socijalna davanja, penzije i djeciji dodaci, nakrali se davno...
Last edited by Crni Zuti; 21-01-25 at 14:48.
Umoran sam od svega sto znam
stvarno nevjerovatno. da političari lažu.u državi dje se nacionalnost mijenjala ka' čarape.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od kad su ljaljaši uzeli policiju nivo diletantizma ie prerastao čak i doba onoga turizmologa Adžića.
Kakvi amateri
https://mportal.me/stavovi/jaka
Tko leti, vrijedi...
Dragi osvježivači,
Blokadom Skupštine CG DPS radi isto što i vaši idoli rade u Budvi, Andrijevici i sl…
U stvari ne rade. DPS ne uvodi ljude sa ulice da prave nered u sali, nego se sam oko toga cima, za razliku od npr paštrovačke Helge Crnokuće sekretara MUP-a iz ljaljaške kvote kija je uvodila uličare u skupstinsku salu.
Ne sjećam se, dragi osvježivači, da vas je to nešto žuljalo i da ste se gicali.
Sad žulja kada drugi to rade i kasne isplate nezaradjenih povišica sa državne dojke. Pa malo boli, jbg… i da se zadužimo tri milijarde da vratimo dvije, a jedna neka za vađenje.
Nego, kako je govorio premijer Lažojko u vrijeme kad je bio ministar Lažojko, privremeno finansiranje nije nwki problem za državu.
Pa ne znam onda čemu nervoza mwđu osvježenom braćom u Hristu.
Last edited by Gagarin; 21-01-25 at 16:44.
Tko leti, vrijedi...
Nego, hoces nam reci hoce li biti satora ispred skupstine?
Ili je za 30 godina omeksala guzica pa se ne moze na tvrd asfalt. A i zima, vlaga se sa nogu lako povuce...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-prihode-cerke
Da ne prođe Jokov pulen ispod radara.
Jedna ćerka CEDIS, druga savjetnica Predsjednika od jula ove godine. Žena ne znamo đe je. Ali ove ušteđevine, svaka im čast. Volio bih sa nama da podijele iskustva i finansijske vještine.Prema izvještaju koji je Marinović predao, a za koji je Agencija utvrdila da je nepotpun, u “Montefarmu” je primao platu kao direktor i naknadu u OD “Biznismontenegra”. U “Montefarmu” je tokom 2023. zarađivao 1.166, a u “Biznismontenegru” 1.100 eura. Vlasnik je troiposobnog stana, livada od više od površine 6.000 metara kvadratnih i suvlasnik više objekata i parcela.
Njegova kolekcija slika vrijedna je, kako tvrdi, 60.000 eura, a ta umjetnička djela je kupio. Vlasnik je i kripotovalute alt koin, koji je, prema prijavi Agenciji, u trenutku podnošenja izvještaja proljetos, vrijedio 26.000 eura.
Marinovićeva ušteđevina iznosila je 79.000 eura, dok su njegova supruga i ćerke uštedjele po 190.000, 23.000 i 11.000 eura.
https://portal.antikorupcija.me:9343...vestajId=92624
Opozicija (DPS svi uglavnom) od kad su izgubili vlast se hvata za svaku slamku, od zapisavanja spomenika Ljubi Cupicu od strane nekog pijanca do ove zadnje kao ugrozenosti države preko ovih penzija za ustavnu sudiju . Pa sto prodje.
Ne znam kako su zamislili otpor ako ih sjutra ne puste u skupštinu, al s obzirom kako narod pravi jasnu razliku izmedju ustavnog suda i 50 eura u džepu, ne bi me začudilo da ih i s ove strane ulice ne docekaju jaja i pamidori.
to je tvoj neki drugar skrnavio spomenik Ljubu. i svako normalan je to osudio. nije Ljubo dpsovac no onaj koji je heroj ove zemlje. koliko god ga takvi kao ti unižavali i ponižavali.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako mislis da je moj drugar zato sto sam napisao da je pijanac, to ti nije lijepo.
Adžić prišao poslaničkom klubu PES-a, a prema izjavama poslanica PES-a medijima, navodno je izvrijeđao Branku Marković, rekavši joj „Sram te bilo, sjedi dolje!“. Na ovo su reagovale poslanice PES Jelenka Andrić i Nađa Laković.
Opa malo se kontrola gubi... sve primjeri za djecu... skolovani ljudi ... ispade Joko dzentlmen sa IV stepenom u odnosu na ove VII stepen.....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa on i ne smije nekom muškarcu prići nego zeni prijeti. Eto ko je bivši vozač. Da ima države gulio bi krompir u spuž no je nema
https://www.cdm.me/politika/opozicij...a-rijesis-ovo/
Samo bez panike, i ova vlast koja je sve izbore u ovu državu, koje nije dobila, ambisala silom, bespravljem, nasiljem i skandalima, i ova opozicija koja se shjetila Ustav da brani tek kad je prestala da bude vlast... odlično znaju što rade![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks