Trebao bi mi serviser za veš mašine Gorenje, u NK?
Ovi što im ja imam kontakte nešto ne rade više.
Dje se mogu pogledati papiri iz starog katastra?
Trebao bi mi serviser za veš mašine Gorenje, u NK?
Ovi što im ja imam kontakte nešto ne rade više.
Gdje bih mogla da nađem svinjska rebra da kupim ?
Ne mislim na suva za pasulj, već na ona koja se peku u rerni..
U Plani i u Vel Plan nisam našla, Ljujković sumnjam da ima, a nema ni u Jevriću.. ne znam gdje bih još mogla da pogledam
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Voli, Lakovic, Jevric?
Tražiš dimljena vakumirana rebra, ima gotovo svuđe. To ne tražiš u mesarama već u marketima, od Primata su bila najbolja prije, a imaš i Topola... Konkretno Primato znam sigurno da imaš u HDL
Last edited by BiTrAtE; 20-01-25 at 18:14.
Pogledaću mada sumnjam, uglavnom mi nude suva a ne tražim to.
I u Srbiji i u Hrvatskoj ta rebarca su im po mesarama pa mi bi logično da i ovdje tražim tako.
Nema što da sumnjaš, apsolvirali smo rebarca ovdje (čekiraj topic "Danas na tanjiru" u search kucaj "Primato")
![]()
Hvala momci
u Idea-u imaju pored mesara u onoj sekciji dje je Cekin piletina i slicno od 2-3 proizvodjaca (Gintas)
PIKova su preukusna, ali po meni malo jace zacinjena (u smislu soli, ostali zacini su u bobu)
Primatova imaju u Planu i cini mi se u Aromu (i u Vasa Raickovica i Djoka Mirasevica u njihove markete)
E sad, ja licno volim sam da mariniram meso, pa mi je onda drazi Primatov izbor (jer su samo dimljena), ali bas zato sto su dimljena budu i zeru manje socna na rostilju zbog toga - za u rernu kad se bace ispod folije nijesam primijetio neku razliku
Dodatno, ako se porani, bilo koja mesara koja pangluje meso moze iskidati rebra i prodati - ako se ne porani, oni to otkoste i prodaju kao slalninu sve najedno![]()
Hvala puno na detaljnom odgovoru
Ekipo dje se vadi ljekarsko za produzenje vozacke?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ja sam vadio i za vozački i za posao ovdje. ne mora da se zakazuje, samo pođeš i za 10 minuta završiš. mislim da je 20 i nešro eura.
https://maps.app.goo.gl/UMFetB3MkEL6MY4z6
Gdje da nadjem nepovratnu klapnu za aspirator (fi 12 cm). Gledao sam u Okovu nemaju od 12. Gorenje me uputilo na Frigo Elektro Vujovic oni mi ne odgovaraju. A ovo mi treba
![]()
Koliko kostaju grede 10x10 jel ko uzimao skoro
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks