Prosuo je Komnenic Zivkovica nocas.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
a tesko je njega prosut
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo je teško gledat, satra ga ovaj 😁😁😁
Onda nećeš da vidiš, ili si slijep kod ociju
Kako Komnenić manijači Jevrosimu![]()
Jevrosima je površna i prazna frazeološkinja, a Petar je na takve skoro pa alergičan.
Za razliku, pretpostavljam, od tvog političkog i duhovnog vođe - vojvode Mandića
Haha... kako mene poveza sa Mandićem?
Gledam Milana Knezevica veceras kako gostuje na Pinku i svom velikom vozdu cini razne plezire i ulete pa ako moze neko da me podsjeti od ovih sto su ih glasali zbog cega ono bijaste protiv DPS i u kojem dijelu svijesti vi drzite da vi niste za Vucica i da niste SNS? Prosto je neprijatno za gledanje
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
sjutra bi oni u koaliciju sa dpsom samo da se dps opet deklariše kao srpska stranka
She is only here to annoy herself!
Jedan dio birača ih je napustio jer su ih provalili i svaka cast na tome,a pitanje je i meni interesantno koliko bi ovaj zeCki cirkusant i Vučićev placenik imao glasova kad bi samostalno nastupio nekad na izborima,čisto sumnjam da bi mogao izvuci preko 7,8 procenata,a busa se ka da ima 20% u najmanju ruku.
Tvrdi da se bori protiv lopovoluka i kriminala,a ne smije da pomene velikog izdajnika crne gore i crnogorskog naroda svetozara marovica,jer mu gazda ne da. Ne znam u kakvim su oni dogovorima,ali vrijeme prolazi a on uspjesno zamlacuje dio naroda zajedno sa mandicem za kojeg se svojevremeno govorilo da je milov kum,a sjetimo se i kako su fino pośeđeli u hilton,zamalo pomirenje da pa’ne.
Ako je za njih dovoljno sto su preuzeli vlast,za mene i dobar dio naroda koji smo tražili pravdu i hapšenje onih koji su opustošili ovu državu nije. Umjesto toga su doveli “eksperte” koji nemaju pojma,ali će poslužiti u naumu da se sve to polako zaboravi i da se krene naprijed ka evropskoj uniji bez čuvenog revanšizma. Iskreno se nadam da će ovaj narod jednog dana ustati kao sto rade trenutno u Srbiji,mi moramo imati naviku da izrazimo protest i zbog manjih stvari,a kamoli za ovako nešto krupnije.
No je lijep dan,treba se nedje dojč popit,biće to dobro kažu naši mladi.
Na Vijestima. Novaković-Djurović, Nedović, Marić i Sergej. Nedović briljira, nikad gluplja.
γνῶθι σαὐτόν
Pa svi su oni bili u dps, ali bukvalno.
A inače priča im je glupa jer nema veze s vezom.
A druga strana priče je da je sadašnji dps za njih zlato jer su svi oni bili u onom nevaljalom dpsu koji su bukvalno oni postali.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ne brinem za politicku scenu u CG kad vidim da analiticari Mneonly i Gagarin sve anomalije uocavaju i ukazuju na probleme. Bravo kolege.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Prosu je voditeljka dobro na kraju prilikom glasanja za prijedloge
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Čarapić i ona nikako da uvide da ih PES lansira u etar da bi oslušnili javnost što misli o njihovim idejama i kasnije ih povukli, odustali i slično.
Žali bože mladosti.
Last edited by hercules; 20-01-25 at 09:38.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ali facijalna ekspresija, ton, maniri, fraze… Ni da je starac Fočo od 100 ljeta. Mrštenje, pogled sa visine…Čini ka tinejdzerka Djurovićkoj nekoliko puta “trepnite ako ste oteti”. Voditeljka je zaebava, a kamerman sve prebacuje na Sergeja koji je gleda u blagoj nevjerici.
A prije ovog čini mi žena aj da gledamo neki film. Reko sjedi imam nešto bolje samo da Neda bude u elementu. I bila je. Ismijali smo se fino.
Zna li ko kad joj je sledeće gostovanje? Save the date.
γνῶθι σαὐτόν
dakle i ti @Caesar si za dps
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li ovaj iz Fidelitjya normalan momak?
...
Ne mirišem ovog Jovanovića ali je fino spustio ovog sa diplomom iz sremskih karlovaca.
Ne mirišem ni jednog ni drugoga, ali demoNkrate su fuj
https://x.com/BisquitPg/status/1884343786718814531
https://x.com/KonteZanovic/status/1884332393265521108
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks