Multicomu vjerovatno beko daje preko kompezacije uredjaje tako da nije rijetko da bude jeftiniji
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
ist kao sto je gorenje jeftinije u tehnomaks nego u gorenje itd...
ako bi zastupnik brenda drzao nanize cijene kod sebe ne bi nikad nista prodali veleprodajno, sto je, slozicemo se, osnova biznisa
moraju dati dovoljno marze/popusta nakupcima da mogu biti 5-10-50 eura jeftiniji kako bi kupci dolazili kod njih i kako bi se njima i dalje isplatilo da to prodaju
u protivnom bi sebe "osudili" na to da im vecina prodaje bude samo iz njihvoh radnji, a to je problematicno i neisplativo iz mnogo drugih uglova
Hahahhahah isti problem Gorenje masinu za sudje, par plitkih sa pocetka i to je to zbog glupe rucice
Inace sa Gorenjem sam zadovoljan. Sporet ravna ploca, masina sudje, masina ves, frizider, eo uzeh i zamrzivac skoro, sve top zaista.
Plus im je sto ae HN tice, serviser u lokalu ako treba garanciju aktivirati.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kupovacete vi nove masine za sudje sve su prilike
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Indesit masina za sudje, mislim da ne zaostaje za najboljima. LG radi dobar posao sa frižiderima i mašinama za veš i sušenje. Whirpool frižideri bez zamrzavanja ok
A izgleda je to sve kako te pogodi
Nasao sam par modela srednje klase pa cemo vidjet
Najteze mi se odlucit za masinu za ves izabrah 5 modela razlicitih svoh proizvodjaca dako budu znali prodavci rec kako im se pokazala koja od tih pa je tako trgovat....
Inace jeste li trgovali sto u avalon-ltd na stati imaju radnju kolko vidim
Cijene su im bas dosta nize za neke uredjaje sto mi trebaju
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Obrati paznju na to ko je ovlasteni servis...Ja bjezim od Djecevica, kao od djavola...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Cuh da electrolux skoro pa da nema servis?
Tj ima na papiru, ali ako nešto crkne, vidimo se
Mozda samo laže konkurencija..
Last edited by stefke; 18-01-25 at 13:21.
A momci...i djevojke...neka preporuka za bojler, 80 litara, ne manji...i da grijac nije manji od 2 KW. Ovaj sto imam, evo 20 godina..mescini da je pun kamenca, a ne radi mi se o jadu da ga cistim, a svakako je grijac od 1 kw, kad se isprazni po dana dok se zagrije ...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
momci i djevojke 🤣🤣🤣
izvini 🤭🤭🤭
nothing comes from violence and nothing ever could
Mi smo nabavili Aristonov, naFališe ga po foruma, a i po familiji i prijateljima... i nismo se pokajali.
A ko ste to vi?
Da ali ja sam pokusao da saznam sa kim zivis.
Ja sam pisao negdje ranije, nakon dugo istrazivanja, Elit Inox, prohromski kazan, ako hoces da ga koristis 20 god...
Uzeo sam od 100L, stavio ga na smart uticnicu da grije samo nocu, zadnjih godinu dana nije bilo potrebe da se dogrijava voda preko dana...
Dobra mu je izolacija, bez greske je...
Mana im je sto nisu toliko zastupljeni, Kips im je distributer, i sto imaju malo zastarjeli dizajn...
E sad za bojler u klasicnom smislu je bitno da je sto uzi i visociji, da se sporije mijesa hladna voda, tj da sto duze drzi toplotu...
I naravno da nema komplikovane elektronike, kazane i grijace kao npr ovi moderni Ariston Velis cuveni...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Nece ti znati reci niti ce ti to biti relevantno sve i da ti hvale neki model...
Vecina proizvodjaca svakih godinu dana izbaca nove modele sa novim funkcijama, i manje vise ce sve one da rade kako treba u garantnom roku...
Zavisi sto ti je bitno kod masine za ves...
Ja bit gledao sledece stvari, mada je to individualno:
- Kapacitet
- Ima li i koliko je trajanje svakodnevnog programa za pranje
- Ima li paru ako ti je bitno zbog dezinfekcije
- Ima li auto doziranje deteredzenta (za mene je to bilo otkrovenje)
- Energetska efikasnost
- Da se vrata ucijelo zatvaraju a ne nekakvom plasticnom kvakicom koja ce se lomiti svakih pola godine...
- Duzina garancije i brend koji ima dobru servisnu podrsku ako planiras da je zadrzavas duze od 5 godina npr...
https://bojleri-srbija.rs/elit-talas-10p-n/
Znas li ima li kips ovaj?
Ako sam dobro istražio on ide na česmu sa dvije cijevi?
Stavih neki bosch al nisam PREzadovoljan…
Najjace od svega mi je kad me svi ubjedjuju da za bojler u kuhinji mora cesma sa tri crijeva
![]()
Last edited by stefke; 20-01-25 at 16:06.
to da li cesma mora da ima 2 cijevi ili ne zavisi od tipa bojlera (aka bojlerceta).
Neki od njih ne mogu da rade sa visokim pristiskom (vodovodne mreze) tj da budu konstantno "pod pritiskom" i zato slavina mora da ima 3 cijevi da bi ona regulisala pritisak i da bi voda isla ka bojleru samo onda kad i izlazi iz njega (nema povecavanja pritiska).
drugi su savim ok sa time da se spoje na 2-5-7 bara![]()
Po Kips-ovom katalogu, imaju samo ovaj prelivni Elitov od 8 litara:
![]()
Ajde da napišem današnje iskustvo, iako ne znam uklapa li se u ovu temu.
Otišao sam da reklamiram trimer za bradu u Tehnomax (crkao je, a kupljen u avgustu). Kažu mi da sam previše poranio i da treba da dodjem poslije 9 sati jer servis radi poslije 9, a oni prije zamjene uređaja moraju da se cuju sa serviserima itd. Uzeše mi br tel pa su me kasnije zvali kad su se culi sa servisom. Rekoše da je novi uređaj spreman za preuzimanje. Odoh ja tamo, standardno završiše papirologije kao da auto kupujem, dadoše mi kutiju kao moju i ja izađoh iz objekta. Ajde rekoh da stanem pored puta da vidim za svaki slucaj sto je unutra i je li sve ok. Kad unutra totalno drugi model philipsovog trimera za bradu (slabija verzija). Vratih se tamo i da ne bi onog mog starog trimera u kutiji da one "uporede" uređaj ne bih se fino proveo izgleda.
Na kraju mi kažu da garancija na novi uređaj važi od dana kupovine starog (znači od avgusta). Meni je to totalno nelogično, ali evo želio bih da čujem i vaša iskustva ako ih imate?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Moji postovi nijesu reklamnog, već informativnog karaktera i predstavljaju moje mišljenje i savjete.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks