Page 68 of 548 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Glas DPS-u je identican kao i glas DF-u, glas koji nista dobro nece ucinjet ovoj drzavi?
    Većini od onih koji tako misle DF ne smeta u vlasti, a DPS smeta. To je ona mala razlika.
    Biće na kraju da se radi o nacionalnom prebrojavanju, a ovo drugo su smokvini listovi. Ovdje je bila mantra “samo da dps i df budu ispod 50%”. I kad je bilo, čak i bez URA 50%+, uzjaha je DF.
    I neka je. Da se stvari ogole, da niko više ne prodaje testise za bubrege.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

2. The Following 9 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    završiš pravni fakultet recimo i pozornik budeš. sjajno, zaista.

Neka je vlast. Liječi komplekse. Ispunjava ga.
    A diploma isprkna nedje neki Tutin.
    Malo li je?
    Ogrebe se na zažmurene kazne, utali se tu i tamo.
    Uveže se, kuća bez dozvole, od 50% “dotiranog” materijala.
    Nije se nadao takvom blagostanju.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Ko je Milos Vukovic, djeluje mi kao glas razuma. Evo gledam upravu emisiju Okvir Lekovic fino vodi program.

Thanks Thanks Given 
    90
    Thanks Thanks Received 
    788
    Thanked in
    339 Posts

Je li to onaj Fidelity? Djeluje mi previše politički nastrojen, a šatro je neki ekonomista

6. The Following 2 Users Say Thank You to iMMERSION~ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

E ne znam evo prosipa neku priču o apstiniranju. A znaci to je taj Fidelity provalio ga je neko odje.

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Znaci ovo sto je spajic uradio sa fondom PIO je samo početak sto ce da nam u budućnosti naprave. Dovešće ovaj narod nagrdjeni do ruba egzistencije. Posle ove vlasti će ovi drugi koji budu dosli zakucati poslednji ekser. Bice narod po ulica da skapava od gladi, znači crno da crnje ne moze bit'. Fidelity ovaj bradonja jes jes

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

https://www.cdm.me/hronika/scepanovi...kohola-u-krvi/

Demokratska Crna Gora je iznijela optužbe na račun organizatora protesta, navodeći da iza njih stoje kriminalci i DPS. Ističu da se za takve optužbe pozvaju na operativne podatke.

Na pitanje da li su to i njegovi operativni podaci, Šćepanović navodi da je Uprava policije operativno nezavisni organ u sastavu MUP-a.

“Ministar unutrašnjih poslova je i član Vijeća za nacionalnu bezbjednost, ima određena saznanja i informacije”, naveo je Šćepanović u emisiji Načisto na TV Vijesti.
    Dodaje da Šaranović ima više izvora, te da mora biti obaviješten uzimajući u obzir poziciju koju obavlja.

“U konkretnom slučaju ne bih komentarisao operativne podatke”, istakao je Šćepanović.
    Aha, OPERATIVNI PODACI?

Znači, tu su onda angažovani i neki OPERATIVNI KAPACITETI? Da utvrde ko organizuje neki javni skup?

Uh, koliko je ovo pogrešno, ova izjava. Ne pogrešna po sadržini, nego po karakteru.

Jer postoje samo dva moguća načina da se dođe do tih ''operativnih podataka''.
    Prvi je da je neko, iz nekog razloga, i po nekom osnovu, dao nalog da se organizacija protesta operativno obradi. Što je katastrofa NO-NO.
    Drugi je da je, prilikom tekuće operativne obrade nekih od tih ''kriminalaca'', došlo do informacije da oni organizuju protest. Što bi tek bila katastrofa, jer to onda ne bi bila informacija koja treba da ide u izjave za javnost, ni organa bezbjednosti a naročito ne politiških partija, nego u operativno i dalje zakonsko procesuiranje. Po službenoj dužnosti.

Odnosno, kad nam daju ovakvu izjavu, nesposobni da razumiju koliko je naopaka, zapravo nam drugim riječima kažu kakva im je logika sistema, kako oni poimaju bezbjedonosni sektor, čime se bavi, i čemu služi.

A ne daj bože da ih ko pita đe su im ti operativni kapaciteti i podaci bili kad je trebalo obrađivat Aca Martinovića, jer očito i taj neko odma ide u operativnu obradu.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    67 Posts

Sto mu sad dodje V stepen strucne spreme ?
    Nekada je to bila jednogodisnja "specijalizacija" nakon zavrsene neke srednje strucne skole u trajanju od 4 god(IV st), pa opet ides u tu ili drugu srednju skolu jod godinu.
    Ali i dalje imas samo srednju skolu/srednju strucnu spremu(SSS).

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

U pravu si za to da se operativna saznanja ne bi smjela dijelit van kruga bezbjednosnog sektora, pogotovo ne političkim partijama da mašu sa njima, za ovo prvo nisi, naravno da treba svaki protest da se operativno obradi, da se dodje do toga ko stoji iza njega, ima li i koja je vjerovatnoća za nasilje, eskalaciju, rizik po okolinu, policiju a i same učesnike protesta, sve to treba da se iskalkuliše, a bez podataka jedino na slijepo
    Forever young, i want to be forever young

13. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Vijesti bolje znaju od ANB-a sto se radi.

Thanks Thanks Given 
    3,543
    Thanks Thanks Received 
    4,663
    Thanked in
    2,081 Posts

Znajuci neke osvjezivace sto su poceli tamo da rade..mi im odje mozemo predavanje drzat, doktori za bjezbjednost smo za njih....i...potpuno sam ozbiljan kad ovo kazem.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

16. The Following 4 Users Say Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    U pravu si za to da se operativna saznanja ne bi smjela dijelit van kruga bezbjednosnog sektora, pogotovo ne političkim partijama da mašu sa njima, za ovo prvo nisi, naravno da treba svaki protest da se operativno obradi, da se dodje do toga ko stoji iza njega, ima li i koja je vjerovatnoća za nasilje, eskalaciju, rizik po okolinu, policiju a i same učesnike protesta, sve to treba da se iskalkuliše, a bez podataka jedino na slijepo
    Sama činjenica da se neko u jednoj političkoj izjavi poziva na operativne podatke službi bezbijednosti je totalni poraz normalnosti. I ukazuje koliko je onaj koji to radi, a nesposoban je da to razumije, na maloumnom nivou razumijevanja politike, Države, i vladanja.

Brkaš rutinsku (i obaveznu) procjenu bezbjedonosnih rizika nekog regularno prijavljenog javnog skupa, koja ide po standardnoj proceduri, sa daljom (i dubljom) operativnom obradom organizatora.
    Obavezujući dio redovne procjene, koja se radi da bi se skup odobrio, jeste i procjena ANB-a po osnovu dostupnih podataka. I taj dio je jasan: organizator ''Kamo shjutra?'', skup prijavljen, sve prolazi, blabla, skup uredno prijavljen i odobren.

Ali, operativnu obradu ''Kamo shjutra?'' ne da ne možeš da radiš kroz taj sistem, nego je to jedan od najvećih NO-NO koji postoji u toj vrsti posla. Jer ti treba preozbiljna procedura da bi mogao, i preozbiljan i prejak osnov. Prepojednostavljeno, ugrubo, ali u principu tačno.
    I, ako nema osnova, opasno se ulazi u zonu krivično-pravne zloupotrebe i prekoračenja, uz opasno kršenje osnovnih ljudskih prava i sloboda ustavom zagarantovanih.

A ''operativni podaci'' na koje se oni pozivaju mogu da potiču samo iz obrade ''Kamo shjutra?'', a ne obrade skupa.

Konačno, i bizarno glupa usputna stvar: da je bilo koja formalna procedura/činjenica/izvještaj/dokument ukazivala da skup organizuju ''kriminalci'', to ne bi išlo u saopštenja, nego skup ne bi bio odobren, i morala bi biti pokrenuta odgovarajuća krivično-pravna procedura po službenoj dužnosti. Što znači da, ako je ne bi pokrenuli, oni sami ulaze u zonu krivično-pravne odgovornosti.

Nevjerovatna glupost, sve ovo. Pršti od neznanja, naopakosti, pogrešnosti, i zlonamjere. Zato sam uopšte i postavljao, inače samo saopštenje ko saopštenje, malo bitna stvar.

18. The Following 3 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    454
    Thanks Thanks Received 
    604
    Thanked in
    233 Posts

https://www.vijesti.me/v/440053?utm_..._share_counter

Nevezano što je ovaj mali zapalio djip sveštenom licu je li kaznena politika kojom se višestrukim povratnicima daju olakšavajuće okolnosti vid stimulansa?

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...jana-vucurovic

Baš sam se suzdržavao da ikad iskomentarišem išta o ovome. Prvenstveno jer, kao otac ženskog đeteta, imam prirodnu potrebu da prema tom liku ne budem objektivan (čitaj: zavrnuti šiju), i zato što imam tu neku profesionalnu naviku da ne komentarišem postupke koji su u toku, i u životu, i na forumu.

Ali se bojim, prema onome što sam mogo viđet od detalja, da (opet) idemo u novi krug neispravnosti.

Jer, kad bih umio bit objektivan po ovom pitanju, morao bih promislit da li je, u sms porukama etičko naopake a ljudski odvratne prirode, koje je maloumnik slao punoljetnoj curi koja u tom trenutku nije (formalno)imala status učenice, sadržan neki zakonski osnov za (krivično)pravnu odgovornost istog, zbog kojeg bi i direktorka te škole imala potreban osnov da ga otpušti, ili što već.

U zavisnosti kako je ministarstvo formalizovalo rješenje o razrješenju, i na šta se konkretno poziva kao osnov, ovo se opasno ljulja.

I znam da vas ovakvo mišljenje mora iznervirat, i svakog normalnog. Ali je ovo (možda) jedna od onih situacija, kada se ispravna stvar uradi na neispravni način, i poslije zbog toga nastane izio-vuk-magarca scenario.
    Što je inače, (to odrađivanje ispravnih stvari na ispravne načine), nešto što mi izgleda da kao društvo najteže na svijet umijemo naučit.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by Xtraktor View Post
    https://www.vijesti.me/v/440053?utm_..._share_counter

Nevezano što je ovaj mali zapalio djip sveštenom licu je li kaznena politika kojom se višestrukim povratnicima daju olakšavajuće okolnosti vid stimulansa?
    Višestruki povratnik je poprilično ozbiljna, zakonom regulisana stvar, i nije zgorega znat kad se koristi. Đe nađe ti u ovom tekstu osnov da ga tako presudiš, nebitno kome je što sad (sumnja se) zapalio?

Isto bih pitao i da je Milu auto zapalio, čisto da se zna

I đe nađe olakšavajuće okolnosti i stimulanse
    Last edited by Buva+gacce; 17-01-25 at 23:15.

Thanks Thanks Given 
    454
    Thanks Thanks Received 
    604
    Thanked in
    233 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Višestruki povratnik je poprilično ozbiljna, zakonom regulisana stvar, i nije zgorega znat kad se koristi. Đe nađe ti u ovom tekstu osnov da ga tako presudiš, nebitno kome je što sad (sumnja se) zapalio?

Evo đe,da te zanimalo spojlovao sam u komentaru.

https://www.vijesti.me/v/741210?utm_..._share_counter

Thanks Thanks Given 
    454
    Thanks Thanks Received 
    604
    Thanked in
    233 Posts

A koristi se prosto,kao što i opis kaže kad neko više puta ponovi K.D.
    Da je kažnjavan kako treba ne bi bio na slobodi i u prilici da peče zanat za IV ili VI stepen.
    Da se razumijemo,prestupnik je prestupnik bio za DPS ili PES ili SEP
    Istorijat olakšavajućih okolnosti za povratnike i višestruke povratnike možeš nać u crnim hronikama bilo kojeg medija bio to CDM Vijesti Pobjeda ili Dan.
    Last edited by Xtraktor; 17-01-25 at 23:34.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by suponik View Post
    Sto mu sad dodje V stepen strucne spreme ?
    Nekada je to bila jednogodisnja "specijalizacija" nakon zavrsene neke srednje strucne skole u trajanju od 4 god(IV st), pa opet ides u tu ili drugu srednju skolu jod godinu.
    Ali i dalje imas samo srednju skolu/srednju strucnu spremu(SSS).
    Osim policijske akademije u CG nema nista drugo sa V stepenom,barem koliko znam

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,114
    Thanks Thanks Received 
    5,766
    Thanked in
    3,329 Posts

Cetinjska policija je, kako je saopšteno, procesuirala i jednu osobu koja je uputila riječi prijeteće sadržine ženskoj osobi, a u odnosu na više osoba po njihov život i tijelo.

Ovo je neki djed 70 godina uputio prijetnje advokatu i predstavnici radnika Kosute valjda ga nisu ispostovali nesto i dali li mu uputstva kako da dobije pare pa ih psovao sve tri majke po spisku...

Ps jedan danilovgradjanin je bio u pritvor 30 dana zbog prijetnji po smrt. Kupio novo auto ovaj pacijent mu fino sa ekserom isarao kola uzduz i poprijeko, otisao u radnju dje je nadzor vidio pocinioca, na glas pred svjedocima popizdio i naravno u afektu ubit zaklat polomit, svedoci prijavili ga policiji i hladjenje 30 dana... iako to on nama prica nije ni mislio nego je psovao ko svi... dzabe izgovorio je prijetnju.
    Takav primjer kolega na forumu sto su kod venoma mu sarali auto, doduse o jadu se zabavio i sa policijom i sa osiguranjem i sa parkiranjem

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

A jedan dobar momak je stradao zbog lažne prijave dotične ženske osobe. Poznajem momka, uništila mu je život. Ima dijete s njim, i dijete iz prošlog braka. Posle mjesec dana mu slala video sa djetetom dje ovo dijete prica tata vrati se majka ti je oprostila. Covjek je izgubio strasan posao, isterali ga iz firme, izgubio licencu. Poceo da se zadužuje. Nema potrebe da branim ikoga, ali ove NVO su nam samo probleme velike napravile od društva. Ne kažem da nema nasilja nad ženama, ali evo slucaj za koji pouzdano znam i nema potrebe da ovdje iznosim neistine, samo mi je zao ovoga nesrecnika sto mu je napravila.

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

E ovo je velika novina da se otkrivaju oni koji auta pale,nismo do sad imali često priliku to da gledamo.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

29. The Following User Says Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

Evo đe,da te zanimalo spojlovao sam u komentaru.

https://www.vijesti.me/v/741210?utm_..._share_counter
    A koristi se prosto,kao što i opis kaže kad neko više puta ponovi K.D.
    Da je kažnjavan kako treba ne bi bio na slobodi i u prilici da peče zanat za IV ili VI stepen.
    Da se razumijemo,prestupnik je prestupnik bio za DPS ili PES ili SEP
    Istorijat olakšavajućih okolnosti za povratnike i višestruke povratnike možeš nać u crnim hronikama bilo kojeg medija bio to CDM Vijesti Pobjeda ili Dan.

Aha. Pa izvini onda, pročitah jedini tekst koji si ostavio, što spojlovanje znači sam neobrazovan pa ne znam, pa sam baš zato i pitao ''đe ti u ovom tekstu nađe...''

No pročitah i drugi tekst Vijesti koji si postavio, a i učim svaki dan pa izguglah i ja spojlovanje, zato da te zamolim da ipak pročitaš Krivični zakonik CG, čl.43 i 44, što sam i ja spojlovao Da ti bude lakše

Povrat
    Član 43

Ako je učinilac krivičnog djela učinjenog sa umišljajem ranije osuđen za umišljajno krivično djelo, sud će tu okolnost uzeti kao otežavajuću, ako od ranije osude ili izdržane kazne nije proteklo pet godina.

Višestruki povrat
    Član 44 

Za krivično djelo učinjeno sa umišljajem, za koje je propisana kazna zatvora, sud će izreći kaznu iznad polovine raspona propisane kazne, ako je učinilac ranije bio dva ili više puta osuđivan za ista ili istovrsna krivična djela učinjena sa umišljajem na kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci.

Pa ćeš onda, ako te zbilja zanima, viđet da je višestruki povratnik, recimo, lice koje je prethodno najmanje dva ili više puta osuđivano za umišljajna djela na kaznu ZATVORA od najmanje 6 mjeseci.

A iskreno, drug, da te stvarno zanimalo, mogo si i bez ičega znat da lice sa 19 godina života ne može bit višestruki povratnik pa da će se svijet izvrnut naglavačke, pa čak i kad X7 neki strada. Prosto matematički nema dovoljno godina za to.

No aj ti, ovo je forum i svako može kako oće, iako bi trebalo malo promislit prije nego se puca, nego ovaj novinar Vijesti...
    Izguglali ljudi lika, našli jedan tekst, viđeli neki popravni dom kad je imao 15, i eto ga. Ganz novi ''višestruki povratnik''.

Pa čisto da se pojasnimo.

Popravni dom je maloljetnička kazna, a ne kazna zatvora. Što znači da lice ne ispunjava osnovni uslov za višestrukog povratnika. Što se inače može logički znat i iz toga što ima 19 godina, i nije imao kad ispunit uslove za višestrukog povratnika.
    Kako se radi o maloljetničkoj kaznenoj evidenciji, ni Vijesti, ni ti, ni ja, ne možemo nikako znat zašto, kako, i koliko je bio u popravnom. No možemo samo lupat ovako.
    Postupak kad novinar izgugla, vidi popravni dom, i JAVNO presudi nekome da je višestruki povratnik, što je inače preozbiljna i vrlo strogo zakonski utvrđena stvar, i označava najozbiljniju kategoriju učinilaca krivičnih djela, je profesionalna katastrofa. Upravo zato je ovđe, decenijama, u neka kulturnija i znavenija vremena, postojala jedna standardna forma: ''Poznat od ranije organima gonjenja...''. Za ovo što su napisali, u Ameriku bi mu vjerovatno za ovo plaćali izdržavanje do kraja života, kad im se vrati pa ih utuži.
    Postupak kad se na mrežama nasloniš na takvu plitku novinarsku glupost i totalno neznanje, a vjerovatno i zlonamjeru,, pa voziš dalje u ''kaznene politike, olakšavajuće okolnosti, stimulanse, sudstvo, tužilaštvo...'', mislim da takođe ima svoje ime u ovom virtuelnom svijetu.

A za generalizacije tipa ''Istorijat olakšavajućih okolnosti za povratnike i višestruke povratnike možeš nać u crnim hronikama bilo kojeg medija bio to CDM Vijesti Pobjeda ili Dan.'' upravo ti ovaj slučaj pokazuje koliko umiju bit zaebane. Ne sudi se i ne presuđuje se po generalnim stavovima bilo koga, naročito ne novinara, koji bi inače po tim pitanjima morali bit odgovorniji od nas ''prostog svijeta'' bar sto puta.
    I naročito se ne sudi i presuđuje po osnovu guglovanja, što god mi o tome mislili.

Inače, čisto da se ogradim, ovog lika ne znam, nit se iz napisanog može zaključit nešto lijepo. No bi valjalo i njemu priznat nekakva prava da ima, ko što i za sebe očekujemo.

Zakon tako kaže, ne ja. A ova praksa javnih virtuelnih linčova će nam se sve više prelivat na ulice, i to je zakonitost. Pa bi valjalo usporit malo.

31. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    454
    Thanks Thanks Received 
    604
    Thanked in
    233 Posts

Čojek se uči dok je živ,imao je kad u rasponu zadnja 2 dešavanja (4 ipo godine) ponavljat djela i djela niti ga poznajem niti me zanima akcentujem da generalno povratnici i višestruki povratnici imaju olakšavajuće okolnosti.

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

Znam, znam. Nego, aj da zanemarimo što višestruki povratnik znači, i što to tom nekome može dadat još u REALNOM životu kad ga tako javno i virtuelno označiš, i da se vrnemo tome ''...imao je kad u rasponu zadnja 2 dešavanja (4 ipo godine) ponavljat djela i djela niti ga poznajem niti me zanima...''

Možeš li ti znat što je on činio te ''4 ipo godine''? Mogu li ja? Mogu li Vijesti? Možda je napravio milion krivičnih, a možda nije učinio ništa?

Sve što sam te pitao je po osnovu čega kažeš:

KOVIJANIĆ JE VIŠESTRUKI POVRATNIK U VRŠENJU KRIVIČNIH DJELA.
    Jer to što je činio poslednjih ''4 ipo godine'' ne možeš znat, ni ti, ni ja, ni Vijesti. Bio je maloljetan.

Pa pitam okle tu gotova presuda sad.

Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	5c397b9e4450552b00dfa42012dfc621.jpg 
Views:	61 
Size:	11.8 KB 
ID:	179570  

Thanks Thanks Given 
    6,114
    Thanks Thanks Received 
    5,766
    Thanked in
    3,329 Posts

Znam, znam. Nego, aj da zanemarimo što višestruki povratnik znači, i što to tom nekome može dadat još u REALNOM životu kad ga tako javno i virtuelno označiš, i da se vrnemo tome ''...imao je kad u rasponu zadnja 2 dešavanja (4 ipo godine) ponavljat djela i djela niti ga poznajem niti me zanima...''

Možeš li ti znat što je on činio te ''4 ipo godine''? Mogu li ja? Mogu li Vijesti? Možda je napravio milion krivičnih, a možda nije učinio ništa?

Sve što sam te pitao je po osnovu čega kažeš:

Jer to što je činio poslednjih ''4 ipo godine'' ne možeš znat, ni ti, ni ja, ni Vijesti. Bio je maloljetan.

Pa pitam okle tu gotova presuda sad.

Molim te prokomentarisi sto je ministar policije odlucio da zaposli Sjever crne gore....

Tj potreba za 1 jednim policajcem u Cetinje
    Izgleda da samo jedan policajac fali u Cetinje...
    I to je to

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Page 68 of 548 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)