Mi smo do sad uzeli dva stola od punog hrasta. Ne znam da li ti trebaju tacne dimenzije i izgled. Privi smo uzelu u Ramond, imali su Sponvalis hrvatski, sve od punog drveta. Drugi smo uzeli sa dekton plocom u Sarajevo, Standard, hrast i dekton. Kod nas je bio u jednoj radni bas taj isti tacno duplo skuplji.
E sad, ako ti trebanest posebnih dimenzija, mislim da Dutch ima nekog stolara.
Od rusenja do kljuca u ruke, javite se , 068075229
malo su skuplji, ali sto rade...
https://maps.app.goo.gl/Yf8Ar6AJPUWjrsJbA
Podji pogledaj sta nude, mislim da moze da se radi i "po mjeri"
sto se tice kolega koji rade kuhinje i plakare - oni vecinom od stolarskih masina nemaju nista :P
rijetki u CG imaju masine za velike formate, cak i u pogone, ne znam sta si zamislio od diemnzija/modela
@montenegrina
Stvar je sto imam jedan veliki sto, koji bih da prepolovim na dva komada.
Napravljen je od punog drveta, lijepljene su kuvane bukve (koliko mi se cini), debljina je 7-8cm i tezak je kao djavo.
Tako da mi treba neko ko bi se uzeo tog posla i moze da manevrise sa njim
@LuTheDuck - provjericu i sa 2M, hvala!
@mylene, hvala zvacu ih!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Da niste đe viđeli mali umivaonik 20×40cm?
I ako jeste đe ima kod nas da se uzme?
house majstor (zelenika) je imao, ali ne ove modele vec one te je cesma iznad
Gdje da kupim par frontova zakuhinju? Tj gdje rade rezanje i kantovanjw iverice?
Prije sam kupovao u Titex ali nema vise.
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko preporuku za majstora za konstrukciju stepenista od celika?
Hvala
Ima li neko predlog dje bih mogao pogledati/kupiti francuski krevet , pri tom mislim na klasican krevet na nogice , drvene konstrukcije (francuski kakvi su nekad bili )
Ili mozda da trazim nekog da mi ga napravi ?
Obisao sam sve salone u Donju Goricu i samo se moze naci dzambo krevet , bukvalno sam samo u Grand vidjeo jedan klasican krevet ali mi se nije svidjeo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sto može biti da iverica kao da ima po njoj nekog “sjaja” na odredjenim mjestima, pod odredjenim uglom/svjetlošću… oštetila se prilikom transporta? Fabrička “greška” ?
![]()
Moguce fabricki. Skoro sam na jednom komadu nasao kao da je "rošava" sa obje strane. Vjerovatno nije dobra bila.gustina tu pa se formirale neravnine.
Falco ti je materijal nize klase, kao i Kronospan. Ja sam ovo nasao na Egger i to je mozda treci ili cetvrti put u 10 godina.
Egger ima ovako neku boju?
E fino![]()
Ima tih nijansi dosta, al treba se uporedit dal su identicne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks