Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Na TEMU mi pise da je spremna za preuzimanje i da provjerim mail za detalje ali ovi degenerici iz M-ONE nisu nista slali... ni SMS, ni Viber ni mail.
Na broj telefona koji su ostavili TEMU je zauzeto uvijek, 'otvorena' slusalica. Prijavio sam TEMU da su nesposobni i da im telefon ne radi.
Inace je dvije sedmice bilo na nasoj nesposobnoj carini... Ako im to bude praksa i nakon praznika malo koji paket ce stici u datom roku od mjesec dana.
Na chat-u (AI/bot) kaze da se nalazi na 'pick-up' lokaciji uslijed neuspjele dostave... Najvjerovatnije su ovi degenerici iz M-ONE javili da su pokusali da dostave ali bezuspjesno i da su zbog toga ostavili ko zna dje za preuzimanje. Bice tako rade za sve one posiljke kojima rok dostave uskoro istice a oni nesposobni da dostave...
![]()
Last edited by Fidel Castro; 14-01-25 at 07:16.
--------------------------
Do Not Disturb.
Zlatila se Pošta CG, bar imaju i interno praćenje, može da se isprati unutar pošte kuda je pošiljka
A ovi divlji ništa
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ova M-ONE je valjda kurirska sluzba iz SRB a ovdje im je samo produzena ruka jer su vidjeli da tesko mogu bit' nesposobniji od nasih kurirskih sluzbi poput NTC-a i slicnih koji su radili ili rade TEMU dostave...
Svraticu i ja u ovaj "kiosk" u Baru jer mi je blizu ali ne ocekujem da cu nac' paket tamo... vjerujem da je jos uvijek na nekoj njihovoj gomili u PG ili dje vec i da ce tek narednih dana da dodje a da ce mi onda poslat' neku poruku da mi kazu da je tu.
Do Not Disturb.
Pored Poste zive uzimaju pare stranci? Daleko bilo nesposobnog kadra
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako kontaktirate ove iz m-one ?
Jedan paket na carini evo 10 dana a drugu je kao 'u postupku dostave.. u distributivnom centru
Sta god to znacilo
Ja evo napisah (vise puta) da se bas ne moze sa njima nikako stupiti u kontakt. Mail adresu zvanicnu nemaju, na broj telefona se nikad ne javljaju (navodno zauzeto 24/7) a na Viber salju poruke sa 'biznis naloga'.
Dok se oni ne jave nista... iako ce ih mozda TEMU pritisnut' da ostave validan broj telefona jer sam im i to prenio.
Do Not Disturb.
Da im i ja srocim jednu.. Mozda se i meni jave danas..![]()
Preuzeo sam paket, nije nista naplacivano.
Uz to mi je stigao jos jedan, isto TEMU ali preko Poste CG. Isto nije nista naplacivano, ni euro ni PDV.
Za one koji nisu pratili... obije posiljke su stigle tik pred novu ali na carini 'lezali' dvije nedelje.
Do Not Disturb.
Ja ne znam zašto se uopšte svi cimate da zovete nekoga i raspitujete se oko pošiljke. Meni je do sad bezbroj puta pisalo da je kao "paket ostavljen na neku pick-up lokaciju", pa recimo mi je pisalo "neuspješna dostava" (a nije, niti me ko zvao).
Ljudi... opuštite se, sjedite u fotelju odakle ste i poručili stvarčice, čekajte onih "30/40 days no delivery refund" i briga vas đe je pošiljka. Na kraju vas uvijek oni nazovu. Mene su 39. dan nazvali i do vrata mi donijeli nakon navodno "neuspješnih uručenja", a vi se o jadu zabaviste, zovete raznorazne brojeve, raspitujete se, glavoboljate oko trackinga, ni da vam život zavisi od temu artikla od 1.19 €. Ja čekam 30. po redu porudžbu. Ne znam jesam li preko 5 puta proverio tracking. Strpite se, doći će vam na vrata svaki paketić.
U zabludi ste ako mislite da su NTC i M-one najgora shipping opcija,
Pošta Crne Gore ih prati u stopu
23.12.2024. 11:43:00 ROOTP INO Prijem pošiljke 24.12.2024. 11:43:00 ROOTP INO Pošiljka spakovana u vreću 31.12.2024. 11:49:42 81003 Podgorica Pošiljka prispjela u izmjeničnu poštu - uvoz 11.01.2025. 12:54:06 81003 Podgorica Pošiljka otpremljena 11.01.2025. 14:20:29 81003 Podgorica Pošiljka otpremljena ka pošti 81200 11.01.2025. 22:03:43 81200 Podgorica Pošiljka otpremljena ka pošti 85330 13.01.2025. 08:09:02 85330 Kotor Pošiljka prispjela u poštu 13.01.2025. 17:17:42 85330 Kotor Pošiljka otpremljena ka pošti 81200 13.01.2025. 19:51:30 81200 Podgorica Pošiljka prispjela u poštu 13.01.2025. 23:39:43 81200 Podgorica Pošiljka otpremljena ka pošti 81003 14.01.2025. 13:39:21 81003 Podgorica Pošiljka otpremljena 14.01.2025. 14:27:20 81003 Podgorica Pošiljka otpremljena ka pošti 81200
Znači, umjesto u Tivtu moja pošiljka je završila u Kotoru, na moju intervenciju, osoba iz pošte CG mi kaže da će je danas preusmjeriti za TV i biti isporučena u toku dana.
Sinoć vidim da se paket vraća za PG, pa opet u cenralni međunarodni hub 81003, ja šaljem mail da pitam o čemu se radi, gospođa odgovara da se pošiljka vraća u Kinu pošiljaocu. Normalno, sve ovo sa sve prepiskama sam proslijedio TEMU-u, pa čekam razrešenje. Pošta Crne Gore je postala vic!
Kako se kome/kad zalomi... Meni je TEMU preko Poste CG dostavio dan/dva nakon pustanja sa carine. A na carini je posiljka bila pune dvije sedmice.
Makar sa Postom CG mozes stupit' u neki kontakt, sa M-ONE ne mozes nikako.
Do Not Disturb.
Meni vratise pare iako nisam trazio,jer ni oni ne mogu da udju u trag paketima koji su kod NTC. I to kazu ako ih ja nadjem da ih zadrzim.
Kakav raspad sistema,pih !
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pa da, mislim da ako ne dostsve u roku od 45 dana, ide automatski povrat novca i ti tu ne mozes nista da uradis sve i da oces da sacekas dostavu.
Obicno stigne u roku ali su poceli bas da kasne i vjerujem da su i taj rok od 45 dana poceli relativno redovno da probijaju, pogotovo u kombinaciji (pre)spore i nesposobne carine i kurirskih sluzbi koje ne znaju dje su sa tolikom gomilom posiljki...
Do Not Disturb.
Evo su obustavili povrat u Kinu i jutros isporučili.
Pa do sada su bili bolji od kurirskih ako se ne dijele dječji dodaci i penzije, onda se vreće ne otvaraju danima, gomilaju se u pošti pa krene otvaranje nakon 6-7 dana tako da pošiljka od Kine do nas putuje 7 dana a od lokalne pošte do primaoca 8. Pošta carinjenja je zatrpana sa pošiljkama, nemaju đe sa njima pa relativno brzo odrade posao ponekad zadivljujuće brzo, isti dan proslijede ka 81200 a oni ka odredištu pa u zavisnosti od datuma u mjesecu počinje noćna mora. Kako god, Temu je napravio odličan posao što je sklopio deal sa našom poštom i obrnuto valjda, samo se nadam da će ovo plaćanje pdv-a biti pojednostavljeno, online ili poštaru prilikom dostave, ako budem morao da čekam 2 sata da platim pdv i sa uplatinicom idem da podižem paket, pozdravićemo se sa online kupovinom. Neće lokalni derači od toga profitirati jer kod Kineza kupujemo stvari koje nam ne trebaju 😂 a kod lokalaca ih nikad ne bih kupio. Juče sam pošao u Jumbo da kupim unuci neke stikere, kad sam malo bolje pogledao vidim da je to mini TEMU čoeče 😁, sve ima i što ti treba i ne treba za dž.
I kod mene stigla dva paketa poslije nove, bez naplate dazbina, ali su u CG stigli prije nove. Cekamo ove porucene u januar da vidimo sto ce cinjet.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by jakov_ct; 15-01-25 at 11:18.
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Meni su upravo stigle dvije u 'distributivni centar', obije narucene 26. decembra a na carinu dosle 3. januara.
Ne znam oce li to stic' sjutra u 'potkovici' ili tek iduce sedmice ali kad bude javljam da li je naplacen PDV.
(prva je 25e, druga 11e)
Do Not Disturb.
Podižem i ja danas pa javljam za PDV. Naručeno takođe 26.12., preključe pušteno sa carine, juče me obavijestio M_One da je stiglo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks