nedje drugo u nekim normalnim društvima i državam random bi pa bio milioner i masa poznat. odje su neke druge kuvane i iskrivljene glave poznatije i poštovanije. lud čoek. <3
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Strasan Random
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
najbolje nešto što pg ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad sve po starom, ujutru na posao, razmazeni bejbic.
Dje si neznavena.
U bračni, veli, krevet leže dva krvnika.
Kakav horor.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Što si, veli, učinio za svoju državu.
Svaki dan je dobar za upiranje.
''Inteligencija je (nabildovani)Razum koji ide u teretanu, Mašta je razum sa erekcijom''.
Da bog poživi ove šizofrene, manite, nenormalne, iskrivljene, najpogrešnije ljude, koji izgleda jedini umiju tako nešto najispravnije reć.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
I još jedno poluidiotsko.
U svijetu kojim vlada ''Donaldtrampizam'', tj. prosto razumijevanje činjenične Istine, brojki i statistike, da je daleko iznad polovine Ljudi srednje-nisko ili ispod-prosječno inteligentno, i da se i oni koji to nisu vazda mogu ''oprskat'' tviterom i sličnim rabotama, nerealno je lijepo zadovoljstvo ponekad viđet da će ipak ostat poneko, ko će živ i razuman preživjet sve ove septičke jame u koje nas to gura.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kako zgodnog komšiju imam...ispričasmo se malo danas na brzinu![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bogomi da ne bude "nezgodan" u lift. Pazi se ti finija momaka, no drzi se ti prijatelja sa foruma. Joni, extra i ja nemas boljih prijatelja od nas. Ides krišom na more ne zoves nas, izbjegavas nas kad te zovemo na piće i tako to. I znam zvaces nas da te branimo ako te ko napade ne daj boze. Salim se hahahahhahamorao sam malo nisam odavno
On ode liftom, ja pješke. Pušti rekoh, da mi ne padne na pamet svašta...a i kondiciju održavam![]()
Zaljubila sam se.
Ako je solo i ako fin nema sto da se mislis. Sledeći put lagano. Samo nemoj da se zaljubis. Evo jedna pjesma u to ime pa da nazdravimo.
Evo viđi...ja rekoh zaljubila sam se, ti veliš nemoj. Što da radim sad?
Ja to zbog tebe da se cuvas. Ada nisam ti ja Nada Macura hahahah![]()
Gotovo je sad.
Zgodan jeee...uf!
Ne znam ima li ženu, ništa ne znam. Skoro je uselio.
Moramo da cujemo misljenje dragih nam prijatelja jonija i extrawaganze. Vidim da je kod tebe uzavrela atmosfera, a treba da tu udjes studene glave.
Drmi jedan viski s ledom pa se vrati da pricamo.
Đe mi je joni? On bi mi odma rekao što da radim...
Ne znam dje su nam pajtasi, nego jesi dosla ti malo sebi. Istusiraj se lednom vodom nocas za svaki slucaj.
Ne pomažeš mi.
Evo ja koji ne slušam ovu muziku nocas iz naftalina vadim ljubavne pjesme za tebe. Stara mu majka Nemo me zezat
There are currently 4 users browsing this thread. (2 members and 2 guests)
Bookmarks