Oplakah
![]()
Oplakah
![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa dobru mu podršku Dade, skratise ga za glavu. E dje živimo "kukala Boba" sto bi rekli niksicani.
@outline i Lekovic ne valja. E ja ne znam mene se on čini kao dobar i prije svega pošten novinar. Ponaša se normalno sa gostima, ne ulijece u sred govora. I priga ih fino na tihu vatricu za razliku od nazovi kolega mu sa vijesti. Nego vidim da vam je mnogima javni servis na tapetu, ali ima tu dobrih ljudi. Nisu svi radnici. Evo kuvara mi radi tu nije sto mi je kumara no je pregovara momak. Odavno radi pa ces sigurno reci da je to dps . I u vijesti sam rekao da ima dobrih ljudi, ali mnogi su okaljali tu televiziju
[QUOTE=Antares;6134529
Kao i Aleksu Becica, ispunjavaju me mnoge stvari[/QUOTE]
Bogdanoviću, ti li si?
Tko leti, vrijedi...
kolko u ovom momentu imaš ljudi koji su završili državni fakultet a ne mogu ništa od ljudi iz partija aktuelne vlasti?znači neko završi državni i možda bi mogao da radi u cedisu al ne može jer nije član stranke. i onda pišeš, ovo. a dje, ova mreža sns izaslanika postaje smiješna pri vama:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 15-01-25 at 16:37.
Posebno mi smiješno bi jer je neko od političara pričao (Pipun mislim) "zna li ko kako izgleda taj Janović, niko ga još ne viđe u ANB, a ni slike mu ne viđesmo bez onaj selfi" i sjetih se toga prije no otvorih sliku i prsnuh od smijeha...
Ispravili su to sad vidim ali vjerujem da se isto neko prvobitno dobro našalio na konto toga...![]()
Last edited by BiTrAtE; 15-01-25 at 16:41.
pa jer ste isti kao njihovi. taman isto branite neodbranjive stvari. završio državni, svaka mu čast, to niko nema u državu.mora bit da fali radne snage kad su novi lopatama ubačili kamione u državnu upravu. no, zalud priča vama. jednostavno imate koristi od toga i jasan narativ oko guranja ove priče.
Zamalo da dobije oslić nickname...![]()
Sad gledam Ljiljanicku (Jakovovu) dje veli da ima veliko uvazavanje prema stanovnicima OPŠTINE Botun. Ne mogu reci da mi je smijesno,nego je žalosno ko je sve na vlast zadnjih godina,bilo da se radi o opštinskom ili drzavnom nivou.
Al dobro,ovi su prije njih krali i svašta radili,puno i ja tražim
@herkule je dobar zato što su blagi dani. Bogomi mnogi će na ban duži ako se nastavi.
Vazda su nam predsjednici padali na neke Jami.
No kakav nam je ovaj predsjednik, takva nam je i Jami. Isto bi se ja pripazio od gospodina Jami (Jamca ili kako se već zove mužjak od Jami) da sam na mjesto Jadova imajući i vidu dosije Jamca.
Mada ova ima sjajno iskustvo. Prije zamjenice gradonačelnika bila sekretarica kod Jadova. Znam neke filmove koji su tako počinjali…
Last edited by Gagarin; 15-01-25 at 17:11.
Tko leti, vrijedi...
dRps je bio bolji jer su imali manje glave no ovi sad.
Dobro, malo im prosjek kvari Milutin Simović, ali nećemo sitničarit
Forever young, i want to be forever young
Eh, vole oružje...
Posjedovati oružje je prije svega odgovornost prema sebi, svojim ukućanim i okolini.
Revizija podrazumijeva izmedju ostalog i kako to oružje drže kod kuće.
I na redovne lekarske preglede da idu svi ti koji vole oružje i da podnose ljekarske izvještaje policiji, uz potvrdu o plaćenom porezu na svaki komad.
A za najmanje narušavanje JRM da im se sve oduzima "privremeno".
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks