Vidjeh da najavljuju krajem nedelje pad temperature,može panut opet![]()
Kakvo li će biti stanje sjutra? Vrijedi li krećat nedjeljom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako sam ljeti na plažu paradajz turista,što sam zimi na skijanje ako nosim svoj alkohol i sendviče?
Pod mojim 'skijanjem' mislim na logistiku koju pružamo ja i kum u dno staze(čuvamo višak opreme,ključeve od kola,nosimo ranac sa vinom,čašama,sendvičima,čokoladama,sokovima...)
On topic,nek piše neko ako je bio ovih dana.Čuh da 1600 nisu staze otvarali,na 1450 bila gužva...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Cupovi danas nisu radili... ulazio sam na kamere danas vise puta....i dvosjed nije radio...zasto ne znam....
Bilo je pofino naroda....makar po kamerama....i s obzirom da je radni dan....e sad kakve su staze...to jedino neko ko je bio na lucu mjesta zna.
takodje...neko od vas ko je bio na cupove ove godine.... jel to postoji neka nova staza.... kako izgleda... moze li neko opisati....jer na kolasin sam bio 10 puta al nikako da mi se poklopi da cupove odvozim...
Ima nova plava staza na sami vrh ima dosta guranja skroz je ravna ali nakon toga bas fina staza prolazi pored katuna pa krzo sumu po meni medju ljepsim stazama samo da nema toga guranja na samom pocetku
Sent from my SM-S908U using Tapatalk
Jeste kad se ide onim uskim puteljkom
Sent from my SM-S908U using Tapatalk
Ima ta nova plava, to guranje na ravnom dijelu nije nikakva frka . U principu dodje slično ko ono kad oćeš na plavu lijevo sa vrha šestosjeda na 1450.
Posle je staza baš cool, pored katuna i kroz šumu. Baš za uživanje.
Ima valjda i neka crvena nova tuda, ali je nisu štampali kad sam ja išao pa je ne probah.
Ima li neko update od danas ili juče. Ima li se što sjutra ići ili da se čeka novi snijeg?
Sent from my moto g54 5G using Tapatalk
Ja ne idem dok ne padne novi snijeg. Na 1600 rade samo 3 staze, a cim su samo 3, mozes misliti u kakvom su stanju, ja vjerujem mozes krtolu da sijes po njima kolko se zemlja vidi.
Kazu da je na 1450 neke jade situacija bolja, nego na webkamerama se vidi kolko snijega zaista ima, tj nema.
Tako da, necemo kupiti trunje, nego cemo dostojanstveno, kao gospodini sacekati novi snijeg, koji ce, kazu, pasti za nekih 10 dana tek.
Dok ne padne snijeg, javite se coveku da vam servisira skije.
069/580-015, docekajmo i ovu sezovu hrabro i u donje gace, iiiiiip lopovi!
Kakvo je stanje na Bjelasici?
Sad prođoh pored 1450.Malo stani-kreni zadnjih kilometar-dva prije 1450 jer idu kamioni iz BA i KL.Put očišćen.Skijaša bijaše dosta oko polazne,poneko se spuštao na onu plavu pored sidra,rađahu ratraci po dnu staze...
Kolašin-rekao bih 20cm,1450-rekao bih 30-35cm da je palo,ali uzmite u obzir da sam muško.
Mislim da će narednih dana biti idealno za skijanje
![]()
Last edited by joni; 15-02-25 at 10:25.
Ja sam mislio da odem danas, da ovo sto sam nesto malo naucio obnovimal uspavah se jutros . Dako se zadrzi malo snijeg da se podje ove par dana ….
Bojim se da je sad ovo malo snijega palo i da je to to za ovu godinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pao je lijep snijeg, jugovi onaj mokri i teški. Biće dobro narednih dana.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Da ne zna ova ekipa iz Kolasina kad ce doc struja na skijaliste?
Iso bih skijat sljedeci vikend.
Posto vidim da ih je ovaj vikend snijeg iznenadio.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Struja?
To je riješeno prije mjesec...ako ne i dva mjeseca
Last edited by joni; 15-02-25 at 13:13.
Struje ima, samo još snijega da padnea gdje se parkiramo na 1450? Čuo sam da im parking nije u funkciji.
Bogimi,biće da je crane operator bio u pravu.Sad (15.00) opet prođoh pored 1450.Niđe kola,čini mi se korpe ne mrdaju...Mora da nije bilo struje
1450 ne radi od jutros. Nema struje.
Skidali su ljude sa cetvorosjeda.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Aj da pitam ođe:
Fischer pancerica,pukla ona prednja pendžeta(ne peta nego naprijed).
Đe se to može kupit ili zamijenit originalom,eventualno da li neko pravi to?
Hvala
Danas dan kao izmisljen. Iznenadilo me je za radni dan koliko je bilo ljudi , jutros u 9h smo jedva jedva nasli parking na 1450
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Najgore skijanje u zivotu...
Neki britanac tamo hajvan...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks