Sve ja kapiram samo nekad ne bas vasu pricu.
Pricate kako vas kradu, gase i to traje evo godinama ta zalopojka. Kad shvatite da su oboje drzavni klubovi i da oboje zavise od drzave bice vam mnogo lakse. Pa bio to Vucko ili Gagi Djogani.
Znaci Zvijezdu vode Terza i Covke. Partizan Ostoja i Vazura/Mijatovic (nebitno). Sve SNS. I tu treba stavit tacku jednom za vazda.
Nit' vas ko gasi, nit' ko to zeli. Sta ima Vucko od gasenja Partizana ? Nista. Ja mislim naprotiv samo.
Ali brate ova prica je pocela bas da vrijedja inteligenciju.
Cus da Partizan igra neku drugu ligu pored Srpske. Pa ja ne znam kako vam to moze i u snu pasti na pamet. Da Dinamo Zagreb igra neku ligu regionalnu sa Partizanom i Zvijezdom u fudbalu a Hajduk ce domacu ?
Daj ne zajebavajte vise.
Evo sto ne izadje iko iz KK Partizan ili FK Partizan i slovo, ali slovo jedno kaze protiv Vucka ? Evo ni taj Zeljko Obradovic u koga se kunete ? Sto ne izadje co'ek i rece bilo sta osim za sudije ? Evo prosle se godine vadio na tabelu evro lige. Evo vidimo je ove godine. I tako u krug.
Ostoja cuti, Zeljko cuti, Mijatovic cuti. Svi se zahvaljuju drzavi osim eto Zeljka ali zato VUCICU *****U ! Hahahahahah.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks