'pogrešno' dosudiš 5 sekundijbg, privatna liga čovića. iz ove perspektive ona titula Budućnosti je najteža stvar koju je neko postigao u evropskoj klupskoj košarci. kapa do poda Džikiću. protiv lige, sudija i države je igrao i dobio ih nekako.
radi ovakvih stvari kao sinoć je bitno to prvo mjesto. al dobro takve se stvari dešavaju u Srbiji da sad stub sprstva moraš da guraš nedje.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply With Quote
jbg, privatna liga čovića. iz ove perspektive ona titula Budućnosti je najteža stvar koju je neko postigao u evropskoj klupskoj košarci. kapa do poda Džikiću. protiv lige, sudija i države je igrao i dobio ih nekako.

najteža liga za osvojiti u bilo kom sportu u Evropi. lakše je uzeti el. Boston bi se mučio da uzme ovu ligu sa ovim guranjem sns projekta. opet pišem ali Džikić je uradio nevjerovatnu stvar, uzeo je ligu protiv ovakvog državnog projekta. 

Hahahaha. Zašto ? Daj mi razlog zašto bi mu to bio cilj ? A ne da i Partizan bude eto kao Zvijezda u fudbal ? Samo mi dajte razlog. Ja mislim da bi imao vise glasova i svega. Ali dobro. Samo razmisljajte tako, super.
Bookmarks