Uživanje. Rad je uživanje. Život je uživanje.
Kad naučimo da ga vozimo...
Svaki dan je dobar za upiranje.
On je dooobar glumac. Gledao sam ga davno u nekim ozbiljnijim predstavama, a gledao ga i u onim li la. Pa je u tim li la znalo da bude pored njega i nekakvih "glumaca" i onda vidiš razliku. Vidiš će on iz ničega izvuče maksimum i bude dobro. A ni privatno nije loš. Ne zezaj. Svi mi u nekom razdoblju života imamo neke pogrešne stavove, razmišljanja itd.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jeste za uloge koje igra,istina.No hajde možda je subjektivan doživljaj.Imam osjećaj da ne bi mogao iznijeti uloge koje je iznio Nebojša Glogovac.Nekako je meni barem površan i suviše zajebant.
A Nebojša.Nebojša je nosio toliko ožiljaka o sve je to iznio.Imao je dubinu u pogledu.Imao je smiren glas i mogao si da osjetiš pravog čovjeka od krvi i mesa u kojem se bori duša.I ovo je možda subjektivno.Ali kad Nebojša u filmu Ubistvo sa predumišljajem na kiši onako kaže Jejo,znam da je ****** ja to najbolje znam..tačno se osjeti da on to zna.
Ma Nebojša je klasa. Poseban. Malo je onakvih bilo i malo će ih i biti. Komentar je više bio na to da je Andrija dosta podcijenjen kao glumac. I teško ga je porediti sa Glogovcem. Različiti tipovi glumaca. Kao što Andrija ne bi mogao iznijeti tako dobro scenu koju pominješ tako ni Nebojša ne bi mogao neku koja je legla Andriji.
nemoj to @extravaganca. Glogovac je u top tri glumca sa ovih prostora u zadnjih dvadesetak godina. uporedjivati njih dvojicu je kao da praviš paralelu medj Novaka i nekog tenisera van top 100.
u to ime, dvije nevjerovatne stvari
https://youtube.com/shorts/uqx5lLjin...AL0ljxcPownDkc
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja upravo probah da ih ne poredim. Jer nisu za poređenje iz više razloga.
Nije mi bila namjera da ih poredim,neuporedivi su prije svega imaju različite prirode.Glogovac pri tom imam osjećaj da nije glumio njegove uloge nego je upravo takav.
A ima i subjektivno što meni takvi ljudi prijaju najviše iskreno iritira me priroda Andrije imam takve bacače fora i kurcoboljce na izvoz.Ništa,ćaskamo,samo ćaskamo.Opušteno.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Tako je Blue. Samo ćaskamo.
Pod uticajem Fabijine teme.. samo 85 000.
Ne znam što je gore lovačke ili pomorske priče.Sjetih se jednog te priča (pomorac) sve u 16 đe sve bija što je radija i tako to pored njega drug iz Berana mrtav ozbiljan ćuti ne progovara ka sjeverci ono klasika.
Tek meni više sva ova hvalisanja i to i ove pomorske priče..Reko JBT dobro si ti živ osta šta si sve preživio.Ovaj Beranac krene da se smije ne može se zaustaviti.Eto.Ne znam što ovo ispričah ne može da Škodi/Škoda/Škodi a sve što ne škodi može i da koristi.Ajde ako može ova spika o autima na temu namijenjenu za to ono zabolje me ko što vozi.
Znaš što je još ebeno..zabolje i ove sa autima što ti misliš
Nego, ponosan na sebe što sam otišao kući![]()
Super drago mi je i za njih i tebe.Samo ne podnosim ovu malograđanštinu ka ko šta vozi JBT HU KERS.
To jes.
Nego, Crni, o kome pričaš?
Neko ima 200 konja neko zvijezde ka starwalker.
Muka mi je od tih priča u RL mišljah da je ovo ipak drugačije mjesto.Ali JBG.Dobro vas je star opisa.
Last edited by Bluemoon; 11-01-25 at 23:54.
Misliš nas
Dok sam ja udarao lajkove na Starowe postove ti si ga ubijala sa pričom tako da se sad se ne izvlači.
Last edited by extravaganca; 12-01-25 at 00:19.
Što ćeš što bi Njegoš reka ćud je ženska čudna rabota.
Kakav, veli, automobil, takav i vlasnik.
Je li realno da ova multi spamerka koja urnisa svaku temu u pokusajima da ovaj forum pretvori u krstaricu, ima primjedbe sto je neko pomenuo auta, a ona ista ih je pominjala i sama pricala sta vozi - na istoj temi.
kakve su ovo scene strave i uzasa mentalnog zdravlja.
Akcija pojas , mora se budzet punit ... na ovaj sjever zaustavljaju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
lijepo li je u Podgoricu kad duva śeverni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks