Bolje da su se pomirili.
Posvadjani DF-ovci su najzanimljiviji za pracenje, tu nikad nije dosadno
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bolje da su se pomirili.
za ovu državu je itekako dobro da se ovako svadjaju, da vide ljudi kakvo je to plemensko uredjenje. i da naravno sns pa'ne brzo jer onda df gubi najjačeg sponzora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...onosili-odluke
jel ovo izdaja nAAAAAAAAAAAArodne volje!? studio?
Stoka!.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Evo cekam i ja da vidim da se konacno pobiju na gomilu svi. Jovanovic napravio pocetnicku gresku u koracima i ovi mu sad sa pravom ne daju da nastavi tako.
Sent from my phone
Božović iz Spuža i ovaj Jovanović su uzeli 25% dva puta uzastopno tako da itekako zaslužuju da budu vlast. I onaj Drago da opet zajaše neku direktorsku fotelju, pečat već ima.
,, dogovori ćemo se, ali biće kako ja kažem", stara dobra filozofija koja nikada nema uspijeha, ali opet neki je se drže ,,bandoglavo".
Kaže ,,narodna volja", a pri tome da ih pitaš šta to predstavlja ne bi znali da odgovore. Upravo ta ,,narodna volja" (o, nakaradne li kovanice) je rekla da oni imaju 9 mandata, oni drugi 9 mandata, oni treći 7 mandata, ... i da je potreban dogovor/kompromis.
Sada ću biti krajnje politički nekorektan (kao građanin grada od kojeg prave sprdnju mislim da imam potpuno pravo) i svima na gomili (33 odbornika) poručiti kratko i jasno - budale.
Sent from my Motorola 8400
U budvi odavno jedino stanuju divljaci, ocigledno. Kad se ovo desava vec skoro 10g svaki izborni ciklus, to dovoljno govori.
Podgorica Podgoricanima!
DRps ne ulazi u vlast koliko znam? To sto bi oni podržali Jovanovića i ostale je druga stvar.
A šta misliš koliko bi dobio glasova da je posle onakve predizborne kampanje otišao da vrsi vlast sa zBB(mikijeljom)?
To bi bilo ok za dobar dio njegovih glasača možda? On je pružio ruku svima osim nsd-,nisu htjeli i on je nastavio dalje. Ovo je izgleda jedini put trenutno,pa na sljedeće izbore neka glasaci kazne koga god misle,ili sad neka izadju da mu pokažu da se ne slažu sa tim,pa neka se opet ide na izbore,šta da ti kažem više.
Da glasaju zajedno sa DPS-om da Petar Odžić bude predsjednik skupštine? Da se ništa ne dogovore pa treći krug izbora? Realno gledano građani su dali poverenje stranci koja se nije odrekla lidera koji je u zatvoru zbog šverca kokaina, tako da... kako god.
Sent from my Motorola 8400
Glasanje za Odzica je samo prvi cin dogovora sa Dps. Za sada jedino sto su se cvrsto dogovorili, jer iz Dps odbijaju da im pruze manjinsku podrsku, nisu ludi toliko. Pa se prvo bira on, a onda u sledecih 15 dana dogovaraju konacnu podjelu po dubini i sirini.
Jovanovic objavljuje na FB da su BIL lica okupirala skupstinu i da je to terorizam uz podrsku mupa, a u kabinetu mu sjedi 30 naoruzanih ljudi, dilera i kamatasa, vojnika Mila Bozovica.
Sent from my phone
Opet će se po hotela.
barometar 26 i pomirenje Crne Gore baš divno izgledaju na primjeru Budve. ža' mi je normalnog naroda dolje, ovih te su za sve ovo glasali nije.
Može li kako da se objema DF stranama obezbijedi kakvo guvno u Budvi da se kuvane glave međusobno pokomate pa ko zadnji pretekne da pravi vlast ?
Mislim da je to jedino fer rješenje.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da vidimo ko ce da prevagne. Kavčani ili Škaljarci.
Kuva se kuva, ješćete što ste zakuvali.
E čuš kolega forumaš veli slobodni ljudi ušli u opštinsku zgradu
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 10-01-25 at 21:07.
Dobro bi bilo za CG da ovo u BD izgura Jovanovic.
Buducnost CG je u ukljucivanju Evropskog saveza u vlast.
Ako DF izgubi BD bice ozbiljno okrnjeni.
Vazda sam vjerovao u Frizuricu. Neko ko cijelog zivota provocira frizurom mora imati stav.
A za ovog ometenog u razvoju Mikijelja i opozicija je mnogo.
Ovo se zove nepravda!!!
Ovome su nudili barkicu,a Alija Mandić ima jahtu!
Ne moze,trazi jahtu magare!
...
U ovim trenucima se vazda sjetim Ganda, Kimija i slicnih njima koje su ove glave izlevatile da sa njima grade demokratiju, pomirenje i gradjansku drzavu. Stvarno je trebalo imati jaku volju i tesku dioptriju pa vjerovati u to.
Sve smo mi ovo zaslužili i još gore.
Šta hoće Demokrate sa 200 glasova i 1 odbornikom? Šta hoće Mandićev NSD sa 2 odbornika koji se krije iza liste sa 100 nekakvih partija?
Upadaju Kažanegrini i Mandićevi samo takvi kriminalci po Opštini, a MUP zarobljen demokratama ne reaguje jer su uništili sve. I ovo hoće u EU? Nikad!
Motaj kablove, ovome nudili korčulanku da ih ne pošalje u opoziciju...
https://x.com/Mnehn_19/status/187781...IDoVPcNnQ&s=19
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ne mlati i ne lazinjaj kad nisi tamo bio, nikakvi kriminalci nisu upali vec 10 momaka iz Df od kojih su neki bivsi odbornici i nekoliko zena. I to samo zato jer je Jovanovic na zatvorenu sjednicu dje su bili pozvani samo odbornici i novinari, doveo svoju bulumentu, i BIL lice da prijeti ljudima. I jedna i druga strana su smeca, ali drzimo se istine.
Sent from my phone
Ne znaš ti njih...
Situacija u opštini je daleko od normalne.
Pusti se ti smeća, bitno je da se preuzme odgovornost i da se ide naprijed, a ne sa prevarantima foteljaškim kojima treba stati na crtu jer su radili razne malverzacije. Ubi ih muka kako će bez privilegija. Samo o tome misle, a ne misle na građane i grad.
Ovđe imamo direktnu zloupotrebu institucija kao npr. opet MUP koji vode Demokrate. Sve treba da ih pohapsi, ta smeća mafijaška, kriminalna, lopovska...
Ne samo Budva nego je i država cirkus.
Bitan je napredak, a ne prevarantska politika.
EU standardi a ne cirkus politika!
Last edited by mneonly; 10-01-25 at 22:22.
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks