Results 1 to 25 of 10207

Thread: Banke u Crnoj Gori

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,559
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    2,805 Posts

Quote Originally Posted by herkul07 View Post
    Razumijem ja otrpilike zbog cega su me odbili, ali mi nije jasno da banka ne gleda neku siru sliku kada su mali krediti u pitanju. Jer vec imam kredit kod njih koji se otpalcuje redovno vec tri godine, a firma je na A listi kod iste banka, i firma ima pozitivno poslovanje. Ako banka gleda bas sve do najsitnijih detalja, kako onda dodje u situaciju da odobri neki kredit koji se ne vraca .

Ono sto me sad interesuje, da li je u redu da novi zahtjev predam u februaru ? ili moram cekati jos
    Za pravi odgovor fali malo detalja. Mogao bih da nagađam kad su ti dali prvi kredit da su prilivi bili konstantni, pa su spram toga procijenili da je OK da te finansiraju.
    Lako se dođe u situaciju da se ne vraća kredit, i ima ih mnogo ivše nego što možete da zamislite. Naročito kad firme neće da odbijaju od zarade anuitete, ali hoće redovno da za sindikate odbijaju rate za registracijew, frižidere i cipele. I tako ljudi nabače sebi obustava da prime po 2-3 eura mjesečno i ne ostane ništa za kredit da se vrati.

Djeluje smiješno, i nevjerovatno, ali takva je praksa. U CG je nacionalni sport ne plaćat račune, rate i gledat kako nekoga zajebat za nešto. Isto kao što tebe lažu kupci za plaćanja.

Što se drugog pitanja tiče, sve zavisi koliko koja banka gleda unazad. Sve i da kažeš koja je banka u pitanju, ne bi pomoglo jer su to njihova pravila koja bi trebala da su internu upotrebu.
    Lista kod banaka se razlikuje, a jedina koristod nje je u visini kamatne stope, ostalo je manje više isto.

A ja bih volio da mi pojasniš kakvu to širu sliku da pogleda banka?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

2. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)