Eto tako i nikako drugačije.
Pa u Njemacku i Cesku je jeftinije pit pivo no vodu
U Prag najjeftiniji zidar 0,35e (naravno mislim u market)
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Eto tako i nikako drugačije.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jel moguce da se ovaj filter mijenja jednom mjesecno ? Ja uzeh ovaj Brita 2.5l porucih ga online … i pitah za filtere al mi onda rekose da im je 19.5e filter i da se mijenja jednom mjesecno … nekako mi je logicnije da se mijenja na odredjenu litrqzu profiltrirane vode a ne striktbo jednom mjesecno
Nesto mi se ne daje 20e onda je bolje ulozit u neki ozbiljniji sistem ako je tako
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja bokal koristim godinama ali za aparat za kafu, prociscava hlor i kamenac drugo ništa posebno da ja znam, 20€ za filter je masu, kod nas su oko 10€ cosmetics ima. U Hrvatsku u Muller sam uzeo 7-8 bili su 20€ jeftinije nego kod nas i to kvalitetniji filteri od Brite neka plus/max verzija.. .![]()
https://ldema.me/me/filteri-za-vodu-domacinstvo
Oni su uvoznici valjda, moze se porucit online
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ja uzeh prije neki dan u tehno plus brita marella xl i osjeti se značajna razlika, voda je itekako "mekša".
što se tiče filtera, košta 10 eura a ne 20: https://tehnoplus.me/artikli/filter-...ro-all-in-one/
Kao sto napisah, ja koristim Akvafor, ali je isti princip, filteri bi trebali da traju odradjenu "litrazu"... Kod ovih mojih je to oko 300L...
Sto je meni okvirno nekih 3-4 mjeseca... Tako da na mjesec dana jedino ako dnevno po 10-15L vode popijes iz bokala![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
s obizorm da je dijete na otvorena vrata od masine za sudje sjeo i potpuno preklopio tj iskrivio, masina ( i pored blagog ispravljanja) , ista ne dihutuje kako treba i mora se kupit nova.
predlog, ona klasika mislim da je za 12setova. sto uzet i dje
f6
I ebat mater đetetu
Done
Tu es mon héro!
Ja čuh ženu đe viče "ne laži đecuuu....
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Obrisati.
Ima neki u okov bokal filtercza vodu 12 eura na akciji sa 20 , ne znam valja li sta ili je to isti djavo kao brita.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Skoro sam malo istrazivao, i kao bitna funkcija je da se posle pranja vrata sama otvore…
Da može ova gornja da se spušta i podiže, i neko voli da je posebno za escajg..
Ja uzeh neku bosch oko 750€, nisam je palio još
Poznanik je uzeo neku beko isto tako 700-800€ i nije baš zadovoljan tj žena mu
![]()
Konstantno mi se na Beko masinu za susenje pali lampica za filter, a sve sa motvorio, ocistio i usisao, nemam pojma sto je i pizdi me.Susi sat vremena i samo stane i upali lampicu. J eli imao ko slicnih problema, ili servis odmah da zovem?
Jesi li gledao onaj veliki filter?
![]()
Kolege moze li pomoc oko opremanja koje prendove preoprucijete najbolji odnos cijene i kvaliteta... Potrebno masina za pranje i susenje vesa, ugradna rerna ploca i frizider.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Je li tačno da su Whirpool mašine za veš ponajbolje?
Sve je do budzeta, tesko je vise odrediti najbolji odnos cijene i kvaliteta ako nemas budzet... Za nekoga je to Miele, za nekoga Samsung, a za nekoga Tesla...
Da sad mijenjam neke uredjaje, jedino umjesto Beko masine za sudje bih uzeo ili Miele ili AEG, i vise bih obratio paznje oko snage aspiratora...
Ves masinom Samsung sam zadovoljan, masinom za susenje Whirpool takodje.
Friziderom Samsung sam isto jako zadovoljan, necujan je, digitalno se podesava temperatura i ima dispanzer za vodu.
Ugradna rerna Samsung isto bez greske, indukcijska ploca je Beko, neka budget varijanta ali radi bez problema.
Electrolux/AEG/Samsung su neka upper srednja klasa kod nas, i generalno imaju dobre uredjaje.
Bosch a pogotovo Miele ako hoces da das sebi oduska, pogotovo njihovim masinama za ves i sudje, za to su klasa za sebe.
Za najnizi budget i neka Tesla i Beko ce zavrsavati posao, imaju i oni raznih klasa...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Slozio bih se sa Incognito....Miele..ako si pun ka' brodJa imam Samsung masinu za pranje vesa, a Bosch za susenje, zadovoljan sa obije, sa sudje, Indesit...evo vec nekoliko godina radi kako treba, sporet isto Indesit..mogao je bit bolji, frizider Beko, kombinovani, sa zamrzivacem..za sad radi kako treba, evo skoro desetak godina...ali kako rece kolega iznad, zavisi od budzeta. I jos nesto, sto se tice masine za sudje...moja zena uze neke komplete tanjira, fini, ali oni plitki, veliki, maaashala, mozes stvit samo 4 komada i to na krajeve one resetke inace, ona prskalica udara u njih i ne moze da okrece, tako da, ili ne kupuj takve tanjire ili ponesi jedan da probas moze li ti stati u masinu
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima akcija Eko fonda u Beko i Tehnoplus ko hoce da kupi frizider, masinu za pranje sudja, vesa i susenje. Potrebno je da donese stari uredjaj, ne treba da je ispravan. I dobije umanjenje od 100e.
Tako smo mi prosle godine kad nam je trebalo za jedan stan uzeli frizider i masinu za ves.
Hvala na odgovorima kolege
Pa bas zbog toga sam i pitao da vidim kakavo je stanje sa brenovima vazda gledam tu srednju klasu jer je kvalitet opao bas masu od perioda kad sam zadnji put opremao stan
Isto znali neko kako je moguce da npr ves masina bekova je jeftinija u multikom od beko prodavnice
Jesu li isti uredjaji u pitanju ili ima neke razlike
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks