Valja ako je zamijenjen dihtung glave.
Prema tome, šta da ti kažem?
I dok su klijesta rastavljena razradi onu polugu koju vuce sajla
Sonax sx90 brutalan sprej za takve stvari
Bilo je setova gumica za reparaciju klijesta po ovim boljim prod auto djelova pa potrazi
Onu "manzetnu" klipa obavezno zamijeni i onaj veliki oring preko kojeg klip klizi
Poluga od sajle bas lako mora da ide,a ta ispravna sa druge strane isprskaj na mjesto dje poluga ulazi u klijesta
Ja na 100tku kad sam popravio sve,kad god sam mijenja tockove i sl prsnuo sam sprejem tu i nije nikad vise bilo problema
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ispod pomenutih predloga jos da ispeskari kanal gdje sijeda gumica i mazetna od klipa jer alumoxid uradio svoje jer ce patiti dok ubaci novi set gumica na ispoliran klip :P
PS nova celjusti oko 45e Kamoka ili polovna 30e i mi ovde zalud krecili![]()
Last edited by injection; 10-01-25 at 07:20.
Bijaše i Kamoka, ali uzeh na kraju TRW skoro 100e.
Žuri mi se zbog tehničkog da završim to što prije, a vama hvala na savjetima svakako. Taman mi ova stara fabrička ostaju da se zanimam kad budem dokon i nabavim kvalitetne gumice.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Taj TRW je inace prepakovani Lukas.
Moze par pitanja za forumase, posto sam teska neznalica za auta (kukali dobri peugeot 207 1.4 hdi)
Posto mi je relativno brzo tehnicki, a na auto mi fali ona plastika od rucke za vrata (spoljasni dio, onaj jedan dio sto prekrije na zadnja desna) i fali mi plastika na retrovizor, donji dio sa spoljasne strane... Uglavno, ima li kakva sansa da nadjem samo taj dio za retrovizor nedje (kontakt neki?) ili cu morat nov uzimat pa zamijenit ili samo skinut taj dio. Zvao sam neke auto otpade, al kao sto sam i mislio, niko to nece odvojeno prodat od retrovizora, sto i razumijem, pa reko da provjerim ovdje. Druga stvar, to je samo estetske prirode i sve je to funkcionalno, gleda li se to uopste na tehnicki? Ovo samo pitam vala jer mi jedan drug veli pa sto bi te vracao radi toga, nista to, mozes proc, mada svakako bih htio to da "uklopim" da ne strci![]()
Onda, anti-pollution fault, malo sam searchovao kroz tapatalk i tako, javlja mi se kad upalim auto pa nakon 20 sec i makne se odma, nema vala nikakvih smetnji u voznji, traje vec neko vrijeme, kazu mi neki regeneracija, samo ce se maknut. Jedini put kad mi se maklo je kad mi je doslo za low oil upozorenje, onda sam napunio ulja, i zacudo maknula se i ta greska, al posle par nedelja, iz cista mira dok cekam da se oslobodi parking mjesto, samo zapista i sad kao i prije, pali auto, 20 sec zapisti, pokaze gresku i ode i to je to. Cak se auto i ne vozi toliko cesto, al je skoro pa sve gradska voznja. Uglavnom predlog? Citao sam ciscenje DPF-a, vozit na 2500-3000 obrtaja trecom na otvoreno da to "produva", poc na dijagnostiku jer ta greska je dosta opsirna, moze bit bilo sto?
Eto fala unaprijed, imajte strpljenja...![]()
Jedna stvar koja mi nije bas logicna - preveo sam auto na sebe, bile su tablice drugog grada i podigao sam nove tablice i saobracajnu, stare nisam vracao a ni saobracajnu pa tako sad imam 2 para tablica i 2 vazece saobracajne dozvole![]()
U Steam sam za Berlinga uzimao odvojeno djelove retrovizora, pa pogledaj tamo.
Sto se greske tice, vjerovatno je dpf pun,pa ce ga prije ili kasnije baciti u safemode i mocices samo na nize obrtaje da vozis, dok ne sredis. Kod nekog na dijagnostiku da to pogleda i ako je tako ciscenje ili skidanje filtera. Meni je Novica Vukovic zavrsavao to, preko puta fabrike raketa, na Zabjelu
Stare tablice su odjavljene i dok god ih neko drugi ne dobije ,,lagan si", ali onog momenta kada neko drugi dobije te tablice bolje je da imaš neregistrovan automobil nego sa tim tablicama (dodatno ide u prekršaj i falsifikovanje dokumenata bez obzira kako si došao do istih).
Sent from my Motorola 8400
Golf 7 karavan. 2018 godiste
4Motion,DSG 7 brzina
2.0 TDI 110kw.Kilometraza 190k
Ima li neko iskustva sa ovim autom od forumasa?
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Golf 4, zena mi kaze da je pritisnula jako kocnicu nedje dok je vozila i od tada se upalila lampica za provjeravanje kocnica. Nista ne bi bilo cudno da jutros nisam primijetio da kad pritisnem kocnicu cuje se zvuk kao kad se noznom pumpom napumpava lopta ili guma od bicikla (bolje ne umijem objasnit). Inace auto uredno koci i staje, sve ok sto se toga tice. Sto mu je?
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Brejk buster ili glavni cilindar.
Je li opasno vozit dok se to ne napravi?
Ako je ovo sto mislim, opasno je.
Zvah majstora, kaze neki vakuum. Nije opasno ali da se mora napravit jer ce otvrdnut kocnica..
Moze da se vozi, ali ne moze da se zaustavi
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Svojevremeno je Entorio Bugati pravio auotomobile sa vrlo snažnim motorima i po priči vozača imao je očajne kočnice (naspram tadašnje konkurencije u trkama). Kada mu se jedan vozač požalio na to Entorio mu je odgovorio: ,,ja ne pravim automobil da ti sa njime kočiš već da ga voziš brzo i stigneš prvi na cilj".
Ako je mogao Bugati bez kočnica može vala i Folksvagen.
Sent from my Motorola 8400
Ima li neko sa foruma da se razumije u francuze?
Koji električar u PG je stručan za njih?
Djokovic preko puta volija na stari. Ne za francuze vec za sve
Radjeni su svi servisi redovno.
Servis DSG je radjen na 115 k.
Na koliko bi trebalo da se radi otprilike na haldex?
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks