Dje mogu kupit originalne samsung powerbank? 10000 ili 20000
Sa amazona je neisplativo
Hvala! Zasto kazes ovo ako mi se ne zuri? Je li se ceka puno? Evo mi nude neki romi i drugi ljudi sa kamionima da se oni postaraju o tome (bace ko zna dje) da ne placam, ali sam spreman da platim da ne zavrsi to nedje dje ne treba, ako mi nece rec da ih zovnem za mjesec-dva..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Cistoca je skuplja ali ce sut zavrsiti tamo gdje treba. Ceka se 3-4 dana.
Ima na zabjelo reciklazni centar . Ja sam tamo stolariju iz stana staru bacio , shut takodje sav. Za sut sam kupovao one pletene dzakove u poljoprivrednu apoteku i u njih punio …
Reciklazni se nalazi iza Multicoma na Zabjelo onom ulicom kad se krene ka magistrali niksickoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znate li otkupljuje li ko polovni namjestaj u CG?
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Zna li neko koja je cijena asfaltiranja po m2?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ima li dje u PG da se kupi 4G USB modem (ne ona skalamerija sa baterijom i cudima)?
Modem ili ruter?
Ruter ti ide na bateriju a modem na USB.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Imaju li gdje da se kupe gotove presvlake za kancelarijske stolice - konkretno za stolicu Ikea Markus.
Može li se list nepokretnosti izvaditi online, i ako može, može li se to iskoristiri za priključak struje (epcg/cedis)
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Koliko znam, ne moze, jer se stampa na posebnom papiru, zaticenom onom "srebrnom" trakom. U sustini mozes odstampati kopiju, ali ti je nece priznati..ako se nije sto promijenilo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Priomijenilo se, ranije nije moglo, sada može i kopija ili oni će to po službenoj dužnosti provjeriti.
Ipak greška, ne vidjeh da je za novi priključak, ovo je za promjenu vlasništva.
https://www.epcg.com/domacinstva/zah...nu-imena-kupca
Last edited by tigi; 15-01-25 at 21:14.
Cedis, novi priključak, mora original list nepokretnosti!
Epcg, promjena imena, može i sa sajta a za strane državljane tj za one koji nemaju jmbg mora original tj njegova kopija.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ima li dje u PG da se kupe kvalitetne postavljene kozne rukavice (od prirodne koze)?
Mona je imala cini mi se i to bas lijepe.. nisam siguran dje sam vidio ali znam da je Mona..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Na kojoj pijaci ima da se kupi streč folija?
Znam da je kolega iz prošle firme nabavljao sa neke pijace upola jeftinije nego što je u okovu i sl.
Zna li neko kakva je sad situacija za zaposlenje u Telekomu? Kakvi su radni uslovi tamo, plate, neka iskustva...Govorim o inzenjerskim pozicijama.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks