U startu se brkaju pojmovi.
Kada su Bobo Radunovic i Radulovic podnosili ostavke, to je bilo usled moralne odgovornosti.
Nisu krivi nista, ali u njihovom resoru se dogodio propust/korupcija.
Ko je taj megagiga strucnjak da na danasnji dan moze da tvrdi da su se u resoru MUP-a dogodili propusti?
Kad spominjes koliko znaju i umiju...
Vec sam navodio mnogo gore izbore za MUP u znatno vecim zemljama, a eto ti ie i kolega NetworkMaster izlistao ko je do sad sve bio ministar.
Zanimljivo, Saranovic definitivno nije medju najgorim.
Mozda je i u vrhu kad je kvalitet u pitanju.
Odnosno nekvalitet, posto je lista stvarno presmijesna.
Dobro bi bilo da su podnijeli ostavke.
Nisu.
Da ih ceramo na to uz pricu da su to MORALI da urade ne ide, jer to jednostavno nije tacno.
Pa Maja Gardasevic ti nije student? svasta
Nece ce se nikad vratiti na vlast?Hahahaha![]()
Ti ko da si prije 6-7 godina dosao u CG.
Ovi protesti su samo jedan od 1000 sitnih koraka ka tome. Radi se na svemu sto ce nonDps strukture maksimalno ogaditi narodu i predstaviti ih nesposobne, u smislu vrati se Dps, sve vam je oprosteno, i to gledamo svakodnevno. A razni nesretni i nesmotreni potezi nove vlasti im itekako idu na ruku, kao i Mandicevo konstantno busenje iznutra (a to je dio Mandinog plana da sabije konkurenciju).
A zasto bi se to uopste desilo? Pa sanse su im dobre, gledajuci istoriju i uzimajuci u obzir strukturu birackog tijela. Vecinski glasaci nove vlasti su ljudi koje je teze motivisati da izadju na izbore, a veoma lako se razocaraju. Po 20-30 godina su gledali jedne sta rade dok im se konacno nije nakupilo da izadju u dovoljnom broju da ih skinu, i sledeci put ce se tako dici ako ih opet neko bude jahao bar 10 god. U medjuvremenu ce biti razocarani svakom sitnicom i nece izlaziti na izbore.
Imamo prvi dolazak na vlast Mila, Moma i ekipe. Digli su studente i narod da skidaju vlast jer se jela jagnjetina po slizbenih ruckova. I narod se pomamio, dosli oni, uveli nas u ratove, hiperinflaciju, napravili Kolumbiju od Cg.
Budva pocetkom 2000tih, izasli biraci konacno pala Dps vlast, vrlo brzo se ljudi razocarali jer novi nisu Svajcarci ili kako su oni to naglo blagostanje zamisljali. Bilo je vrati se Dps, dosao Dps i donio najgore stvari gradu u zadnjih 50 godina, krali lopatama, trajno unistili grad.
Srbija slicna stvar, skinuli Sloba, Seselja i Vucica, posle 12 godina Vucko se vratio jos jaci i gazi jako skoro ko Slobo, unistava Srbiju.
To je otprilike to, mada jako banalizovano.
Sent from my phone
Nije problem ostavka da je ovo normalna drzava. Meni je problem ko je trazi, ja im ne bi pruzio ni najmanju satisfakciju namjerno, jer su to dna od ljudi u svakom smislu. Sta da kazemo o njihovoj moralnoj odgovornosti, nije im smetala okg policija a sada prozivaju, krvave ruke itd. Ako se protesti omasove pa izadju gradjani da se bore za javni interes svaka cast, odmah podnijeti ostavke.
Traze ostavku covjeka koji je imenovan 10 dana prije desavanja, a koji po meni sigurno moze donijeti dobro ovom drustvu. Drugo, nikakvih propusta nije bilo u postupanju, sto bi bio legitiman osnov za sve ovo, trazi se odgovornost za naslijedjene probleme koje su oni napravili.
Umoran sam od svega sto znam
Te pozicije moraju ds budu profesionalne a ne politicke
Pa nemojmo da pricamo kako je bilo ajde da promijenimo na bolje
A ja sem slobode da se sere po CG ne vidjeh nekog boljitka od 2020
Iako sam pun nade bio tog 31.8 ono sto vidim jeste da promjene nema. Zamjene da ali promjene ne
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sjecam se kad se pojavi jedna na proslim protestima, nacrtala po licu krvave suze, zakrista, zavrsi da se share-je kao heroina, a ona influenserka u pokusaju, sto uci ljude kako da zeznu Temu, sa poznatog univerziteta UDG...
Maju uslikase, ali pored nje ne bi studenata. Mozda da smo bolje zagledali, opet bismo vidjeli Mila kako se grebe za fotku.
Pritom je cura apsolutno zeljna paznje. Ako nije dovoljno sto se skinula skroz gola da objasni kako se vrsi samopregled dojke (do nje su za to sasvim dovoljne bile dvije recenise), onda definitivno vristi attention whore kad se drugi put skinula i premazala bojama...
Prastaj drug sto takve likove niko za ozbiljno ne shvata.
Znaci Maja, Dzoli i neki treci.
To je to. Ti ce pokrenut stvarne studentske proteste?
Last edited by Bruda; 09-01-25 at 11:45.
Nemojmo zaboraviti da studenti u januaru imaju ispite a "studenti" nemaju.
tako je. to je prva stvar koja se mora mijenjati u ovom raspalom sistemu. da direktori bilo čega moraju biti profesionalnci. isto tako direktori direktorata i ostala bitna mjesta prosto moraju pokrivati stručni ljudi.
znaš li da je ministar u Vladi sa UDGa, kad je već pomama oko toga faksa? Injac je isto tamo predavala, kao i aktuelna ministarka prosvjete. nisam vidio da to ikome smeta, pa ne znam što je graja na studente sa tog faksa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 09-01-25 at 11:59.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I da konstatujem ocigledno...
Da je ova vlast odavala utisak trajanja i stabilnosti ba poslednji protest bismo vidjeli 150 ljudi a ne 1500.
Jer prosli opozicionari namireni, a novi se ne bi eksponirali i gledali bi da se uvale nedje vremenom.
I bukvalno bi u CG bio gradjanski muk.
Jer ipak je vaznije uvalit se nedje.
She is only here to annoy herself!
A koja graja? Studentima je ispod nivoa da ih politika koristi. Sa kojega god da su fakulteta. Pa studenti prvi znaju da je u pitanju tragedija prouzrokovana bezumnim činom pojedinca. E sad, ekipa iz hotela je pomislila da na ovaj način ruše vlast. Ne ide.
Što se čini od ljaljaša na forum.
Mada ova obuka kod Bogdanovića je izgleda prilično tanka. Ostara on od vremena kad se po čamaca slikalo.
A i ovi aktivisti sve tanji.
Puno je bolji ovaj dvobojac kojega nam je Odojko obučava. Osjeti se mladost i strast.
A biće da je kod Odojka bolji odnos.
Pedagoški odnos, naravno…
Tko leti, vrijedi...
Gagarine. Ljuljaj, ljuljaj. Ljuljaš odavno, ne patišeš.
Mada jesi interesantan, to stoji. Ali ti je loša realizacija.
Ozbiljna je tema a ti svako malo sa nekom inteligencijom u pokušaju i distrofičnom melanholijom.
Radiš i neka radiš to što radiš ali ne bi bilo loše da se zapitaš valja li promijenit to što radiš.
Studenti su otpisali dps.
Kojih studenata?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.portalanalitika.me/clana...i-trafostanicu
velika stoka naseljava ovu državu.Uz to je, u središtu kupole oboreno nekoliko kanti za otpad, dok su na drvenoj klupi vidljivi tragovi paljevine, a novogodišnja figura pomjerena je sa svoje pozicije.
Česma koja se nalazi na obodu parka u potpunosti je devastirana, u mjeri da je fizički razdvojena na dva dijela, a vodovodne instalacije nezaštićene.
Nadalje, duž staza u parku brojne lampe polomljene su i nakrivljene.
U ograđenoj trafo stanici otpao je ormarić za struju koji se nalazi na zemlji, a na drugom su polomljena vrata.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ekipo, jesmo li zaboravili Jolevicu?
Kad se ona ne može smijenit jer je supruga viđenog režimskog poslanika, ne očekujete valjda da će se neki ljaljaš micat.
Pokušala ministarka, ali sad putuje izjašnjenje od Gimnazije do Ministarstva prosvjete.
I dugo će putovat, ogromna je to razdaljina…
Sve dok se na Jolevicu ne zaboravi.
Tko leti, vrijedi...
Kad to spomenu...
Je li trazena smjena ministrice?
Ali ono bas trazena, uz pricu da je nesposobna.
Tko leti, vrijedi...
Balijagić odbio da bude izručen Crnoj Gori: Donijeto rješenje vraćeno na ponovno odlučivanje
Iako je Viši sud u Užicu donio Rješenje o ispunjenosti uslova za izručenje Alije Balijagića osumnjičenim da je u bijelopoljskom selu Sokolac ubio Milenku i Jovana Madžgalja, do njegovog izručenja još uvijek nije došlo.
Prema zvaničnim saznanjima, Balijagić je prilikom davanja izjave odbio da bude izručen u Crnu Goru gdje se sumnjiči za dvostruko ubistvo.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam Bogdanovic.
Prelose ti ide analogija.
U ministricinom resoru je utvrdjeno da je skrivano nesto sto nalici pedofiliji.
Ministrica ne mora da podnese ostavku zbog moralne odg.
Prosjecnom CG gradjaninu (AM je prosjecan po svemu) klikne u glavi i pobije porodicu i prijatelje, ministar mora podnijet ostavku, a jos je i glup i frizura mu ne valja.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks