Vojimeoca
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stavili knez Mihaila u stejdž![]()
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Vojimeoca
Dobra fora mogli bi i mi u NK Kralja Nikolu.
ako me ovo variranje temperature ponese, bar cu zadovoljna otici.
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.instagram.com/reel/DEkaB...tkbWxrNzdtaG1j
Kakvo je zamajavanje i gubljenje vremena ovaj forum i forumi uopste.
Da znaš... NHM zna mjeru. Treba se ugledati na nj.
Kuku! Komarac!
Ja ubih jednog juče
Utočišta beznadežnih slučajeva i nostalgičnih ovisnika koji se bezuspješno skidaju.. Močvaretine najgrđe u kojima se kiseli 5-6 istih likova vrteći istu trulu priču iznova... Užegle kafančine od koje su i vlasnici digli ruke dok konobari (modovi) sa prazninom u duši i ništavilom na privatnom planu i attitudeom cg. carinika - izigravaju nekakvu bitnost
Ovaj forum bi prije par mjeseci skoro pa ugashen,da se Blumunka nije raspisala na milion tema...pa bio joj ko zahvalan ili ne,ali to je živa istina!
U penziju necemo,no ti otvori temu za 45+poshto nas ima mnogo koji smo odavno i preshli tu granicu,ali eto osjecamo se kao 20+.
...
Kad do'vatim te godine, pa da otvorim. Sanjala sam da ću se preseliti na ahiret (je l se tako kaže?) do 40te.
Otvorite vi, a ja ću da čitam, da vidim šta ću propustiti...za svaki slučaj![]()
Misliš? Živimo u 'posljednjim vremenima', nikad raznovrsnijih tema za diskusiju nije bilo nego sad. No, ljudi su generalno otupili pred plavim svjetlom i beskrajnim skrolom... Bave se površnostima, preuzeo ih je materijalizam i zadovoljavanje tjelesnih potreba. Totalno nesvjesni jezive realnosti. Nema više kulture dijaloga, nema kritičkog razmišljanja, propitivanja i znatiželje izvan nekakvih ustaljenih svakodnevnih normi. Čovjek sveden na konzumenta i brojku.
🟠 tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Ima evo viđeh da je invazija neke kako je Hrvati zovu agavine pipe koja je došla čak iz Meksika:
Na nekima otocima u Hrvatskoj pojavila se štetočina koja je došla iz dalekog Meksika.
I ko je uveo možda CG narko/karteli,ha?A možda i neki turista što mu se uvukla u kofer.I to što će da uništi cijele otoke u Hrvatskoj koga briga bitno je šta je kome stiglo i kad preko TEMU-a.
kakva bol u onoj raboti za sve pošto je obrnuo tenis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
jes, vidim svima je prezgodan od kad pravi ovakve fotke hahahahaah
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks