Mozda je od klime
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne znam burazere ali sam i dalje POD STRES.
Prema tome, šta da ti kažem?
Self klining
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Vidi da sam pod stres i pita el oce da donesem...
reci drugu ako hoce u fulu neka pripremi 55000-100000 i neka dodje po jednog od leksusa u fulu
poyyy
Pa valjda te pare daje neko ko ima kucu, stan+vikendicu, platu od par hiljada i jos toliko u stek.
Logično. Samo kod nas nemaju za biber, ali je bitno koje auto voze.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kaže se pepela na muda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imamo mi dosta ovih sto imaju po 4 yarisa, dva crossa, 2 RAV, 5 lexusa jos cekaju dvoje kola da stogne ali how yes no
To je veci problem od tih ludaka sto ga imaju a nemaju leba da jedu
Nidje narod ne voli da se pohvali necim sto nema, valjda da bi izgledao mocnije ili sta li, to je opasna dijagnoza...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno da jesam.
Što skačete odma'
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Stalno mi iskace reklama za corolu sedan, 18.900e
1.5 benzinac, tri cilindra.
Sto mislite?
Auto mi je ruzan, motor mislim da je slab.
A sa druge strane, novo je novo, za te pare se nista novo ne moze uzet, atmosferski benzinac i citam 10 god garancije (sto je sve pod gar, ne znam), a meni je bitno samo da se auto kotrlja i da je siguran
Pisao je kolega skoro da je PREUDOBAN.
Ispraviteme ako grijesim, ali je auto sa najnizim paketom opreme Terra i u bijeloj boji.
Dobro. Terra ima Toyota Safety Sense 3.0 (znaci mnogo dobar auto pilot), ABS, ASC, TRC, LED, daljinsko, podizace, kameru, 10 godina garancije…danas nova Toyota te klade za 18900 eura je odlicna kupovina…doslo je takvo vrijeme da ne smijes ni pitat za opremu i boju.
Pazljivo procitaj koji su uslovi za tih 10god garancije... Ali to i nema tamo nego u opstim uslovima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Lagani su, samo da se odrzava i servisira kod njih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks