Nije mogao pokloniti neku sliku sa motivom "Mojkovačke bitke", što bi bilo prikladno skroz, nego je morao čačkat mečku u možda najgorem mogućem trenutku.
Dokle ide to ***** ti život...
https://www.vijesti.me/v/739958?utm_..._share_counter
sve se to radi sa razlogom i ciljano. zna se mišljenje mande o Crnogorcima i manjinama. to je čoek kojem su idoli oni koji su ubijali djecu po Sarajevu, familije tokom drugog svjetskog rata i ovi koji sada ubijaju djecu po UKR. vazda je ovo dobro vidjeti, da se zna šta i kako misle glasači dfa, evrope sad i ostalih stranaka o ovoj državi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...alno-ocekivati
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
Očekujem britak i iskren odgovor pomenutog:
"Nisam je ni mislio uvodit,sve i da ste i vi i narod šćeli"
Kao potvrda tačnosti jedne takve izjave,išla bi u prilog i anketa o padu podrške građana CG ulasku u EU i rastu povjerenja u partiju koja i dalje brani pomenutog aka najvećidobitniktranzicije.
Moga' bi i neki protest ići uz parolu:
"Sjene čuvara kokaina hodaće po Briselu i plašiti gospodu"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ko bi rekao da toliko ima profesora na FCKJ, s obzirom da postoji u NK isti odsjek. I vecina profesori sa UDG.
Bas vala su im pomogli.
Zato se i drze ovakvi naslovi, jer se nadaju da se nece procitati dalje od naslova i podnaslova.
Uspjeli su vec dva kiksa da naprave. Podrska "profesora", i sto su potrcali da se ograde od zahtjeva za smjenu gradonacelnika CT brze nego sto je i izasla vijest da "neformalna grupa studenata" trazi njegovu ostavku.
Naravno da nisu ni htjeli da komentarisu taj zahtjev....
5D sah...
Žabljačanin prijetio po društvenim mrežama – u kući mu pronašli oružje
pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi S.P. iz Nikšića, policija je pronašla pištolj ‘beretta’ i sedam komada municije u ilegalnom posjedu.
Ugrozeni Pravoslavci...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Voda sa Mareze nije za piće
Preporučuje se da stanovništvo, a naročito djeca, trudnice, stari i stanovništvo sa oslabljenim imunim sistemom, prokuvava vodu prije upotrebe ili koristi bezbjedne alternative
Ih kakva li ce tek biti kad i sa Veljeg brda krenu septicke a ovo je samo od spuzana....
Prije ce biti da je u pitanju hiljade kubika suta i ko zna cega koje je Bemax razbacao oko vodoizvorista kad se pravio bulevar PG-DG.
Jos tada se pominjalo da ce se ugroziti vodoizvoriste Mareza, ali je Posju i DPS trebalo za izbore.
Nego nema veze....Narod zlatna ribica....
Bitno je njima da se hvale kako su povećali plate i penzije.
Zar još neko u ovoj državi ima 100e penziju,kakvo je to poniženje. A ni socijala ništa bolja nije,opet kažem znam da je bilo zloupotreba,ali ako su tako sposobni kako kažu neka ih otklone,a takvim slučajevima kao tvojeg komšije da je sreće u ovu državu da mu se sto prije pomogne…
Jel ovo iskulirao Spajic ovog Vucevica ,vidim izmedju redova neke zalopojke vucevica sto ga je spajke ispalio....
Mandic na aparate...
Vec neko vrijeme pises da je 43 metka ogromna kolicina municije, koja osnovno djelo prevodi u tezi oblik, dje je kazna 1 do 8 godina.
43 metka je smijesna cifra i ne prevodi nidje nista, ali ovaj klas dinamita sto su mu nasli moze lako da prevede, pa je pitanje za sudiju zasto onda samo 3 mjeseca?
Sent from my phone
Zasto "profesora" ? Znam dosta njih sa spiska, i tvrdim ti da su vrhunski ljudi i profesionalci, bolji svim moralnim i profesionalnim mjerilima od bilo kojega politicara u CG. I vise casti i obraza imaju pod nokat no svi politicari, pocevsi od mila i momira pa do ljalja i koljenice.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mislim da bi im svima bila zanimljiva prepiska i prebacivanje odgovornosti izmedju Opstine Podgorica, tadasnjeg Ministarstva Kapitalnih investicija i tadasnjeg Ministarstva ekologije ciji je problem i ko je kriv.
Jer se Bemax oprao sa to je iznajmljeno privatno zemljiste, dje su oni izjavili da su imali dogovor sa vlasnicima da im izravnjaju zemljiste radi daljeg komercijalnog koriscenja u zamjenu za rentiranje i odlaganje suta.
Otprilike ko unistavanje izvorista Boljesestre dje su ostavili primorije bez vode na racun " sredjivanja korita Morace".
Ali eto.... lakse reci "ljaljasi" i sprdati se o temi u koju se razumijes "ko marica u ....".
I onda neko pominje DPS institucionalno znanje...taman je isto ko i ovo po forumu....
Moja greska. Naravno da nisu svi isti, samo ih isto znam i sa FCKJ i sa UDG i kako su dosli do zvanja i koliko znaju o tome. Samo sto su za neke stvari zbog ucesca u vladinim komisijama nekad imali informacije koje mi nemamo ili ih imamo skracene, pa zvuce pametni....
Ali ok. Moja greska. Pretjerao sam sa trpanjem u isti kos svih
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks