Mogu li gradjani i gradjanke Crne Gore da traze podrsku vlade i opstina i monteputa da se ljudima sa Crnogorskim drzavljanstvom omoguci popust od 40% za sozinu i autoput?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam dje ovo postoji?
Ajde razumijem crmnicane jer pripadaju barskoj opstini ali za autoput imas alternativu pa cepaj pola h duze, nije strasno
Misli li iko da treba jos nesto poradit za buducnost ove zemlje tipa ulaganja jos u infrastrukturu, skole, obrazovanje ili samo da ova generacija prodje sto jeftinije i sa sto visim primanjima....
Ne moze to tako drugari
NM ovaj drugi dio price se ne odnosi na tebe da me sad ne peglas i prozivas
Generalno razmisljanje svih je daj Milojko para, otkud nema veze. Buducnost nas ne interesuje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 27-07-24 at 13:47.
ada ovdje je jedna politička partija blokirala aerodrom jer ih je druga politička partija ispalila za koaliciju, bukvalno kao da blokiraš ulaz u naselje jer te je žena prevarila
She is only here to annoy herself!
Ne trebaju nama blokade, blokiraće se od nesposobnih...
Odron na putu Danilovgrad Podgorica.
NK - ŽB je li odio ko skorije?
Stay salty.
Ja sam isao 4 vracao se 6. Sve super, preko Savnika.
Ova raskrsnica https://maps.app.goo.gl/pKv7xhpaUVRRQQvK9 na putu Ribarevine - Berane će biti zatvorena za saobraćaj naredna tri dana (do 19.2.2025 god.).
Inače na čitavom tom putnom pravcu do 1.3.2025 god. se obustavlja saobraćaj u terminima od 08:00 do 11:00 časova i od 14:00 do 17:00 časova.
Da podsjetim, radovi su počeli 31.7.2023 god., a rok završetka je 31.7.2025 god. Vrijednost radova iznosi 35.731.859,52 € bez PDV-a.
Sent from my Motorola 8400
Wulfy - koga bi covjek mogao da kontaktira za provjeru da li je rekonstrukcija jednoga mosta ukljucena u projekat?
Most je u ocajnom stanju, voda ga je potkopala i kad je naisla na stijenu je pocela da se obvrace nazad i potkopava seosko groblje - kome da pisem da provjerim hoce li to rijesiti?
Najrelevatnija adresa je ,,uprava za saobraćaj" https://g.co/kgs/DiBuWEo
Danas Budva - Risan - Budva, tih 82 km sam prešao uz prosječnu brzinu od 34 km/h (Dobrota - Risan - Dobrota je najbrži tempo).
Na pojedinim dijelovima ovi crveno bijeli graničnici su toliko prljavi da se, mislim, noću ne vide.
na pojedinim dionicama se vozi makadamom
kroz Radanoviće skidaju stubove
ima ovaj 1 km asvalta
budući kružni tok
Sve u svemu, pažljivo
Last edited by wulfy; 18-02-25 at 16:22.
Uvece ko nije upoznat s putem i vozi brze, slecece nedje
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Slijecu redovno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima li puta u ovoj zemlji koji trenutno nije raskopan?
Kakva muka prakticno od Budve pa do Tivta... pakao!
A brzina izvodjenja radova ka' da nije trka nikakva... polako, ima kad.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Juce prodjoh od Bara preko Sukobina...
Inace je ta dionica raspad do Šasa, ali sad sve raskopano... mislio sam da cu se morat vratit nazad u neko doba... kako nisam tocak nedje ostavio ne znam...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ne smetaju ti raskopani putevi toliko koliko smeta brzina izvodjenja radova.
Svudje u svijetu pa cak i nekim zemljama mozda cak manje razvijenim nego ova nasa divna radovi se izvodi i tokom noci (ili samo noci) kad je manje saobracaja i svega usputnog.
Sve bi se brze raskopavalo i zakopavalo da je vise radne snage, volje, organizacije...
Da li je neko isao dionicom Lepenac - Slijepac Most - Ribarevine, kakvo je stanje na putu ima li zastoja van termina obustave saobracaja ?
Nema.
James Tiberius Kirk
Moze li se put Pive?
Nisam bio ne pamtim, a prosetao bih se...
Bio sam skoro na Zabljak pa vidjeh na skretanje na Jasenovo Polje da su grebli asvalt i cuda cinjeli pa ne znam u kakvom je stanju put?
vozim spustenog karavana pa ako ima dje sta raskopano znaci trt
Može lagano.
#fakenews
Ekipo - sta mi je najsigurnije ruta do Bajine Baste?
I koliko mi vremena treba iz PG?
Google kaze oko 5h - samo dilema da li ici od Uzica lijevo ili od Cajetine?
Preko Uzica je ~20km duze, ali ja vazda gledam da je mozda veci grad pa je bolji put - ne znam, nisam nikad bio put BB
Brodarevo, Mačkat (najjača janjetina prije table Mačkat, lijevo pored puta), Užice i BB.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks