Pa vele samo mir dok pali dinamit i bača ga u ponoć. Kakva parodija!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kakve su ovo priče, zastidje...
Forever young, i want to be forever young
Dačić: Ubica iz Jagodine likvidiran, prilikom pokušaja hapšenja pucao na pripadnike SAJ
Ubijen vlasnik kafane,jedno lice tesko ranjeno ...
Likvidiran od strane SAJ
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U jevandjelju po Mickeyu stoji:
45:5 I rodiće se sin božiji i rokajte i pravite buku, eksplozije, pucajte jer bučnih i bahatih je carstvo nebesko.
Značajno manje je bilo pucnjave. Ali nisu morali se suzdrzavati zbog Cetinja. Ni bastonci sa svojim troškom za pirotehniku ni njima slični. Ako im je Cetinje jedina kočnica za nešto što je suludo i u totalnom neskladu sa vjerom i razumom onda ništa.
Last edited by Caesar; 07-01-25 at 09:42.
γνῶθι σαὐτόν
Pyroland znači?Nešto ka napaljeni diznilend.Šalu na stranu pretpostavila sam da neko ko valja ogromne pare stoji iza cijele storije klasičan američki model.
Vidim sad oće da po/oštre zakone:
https://www.euronews.com/my-europe/2...aths-and-riots
Što se tiče ličnog iskustva bili smo (baš '99) u Njemačkoj kod tatine sestre kad je njen muž izvadio cio arsenal pirotehnike i ponašao se kao balavac od 13 godina moj otac ga je gledao ka nenormalnog a tetku sažaljivo.Lože se na tu piroland pa to ti je.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Iako je život koji sam proživio devedesetih od mene načinio tvrdog ateistu, duboki i iskreni osjećaj vrhunskog poštovanja za dva najveća hrišćanska praznika, slavu nečijeg doma, oba bajrama... živi, i iz godine u godinu je sve dublji i jači.
Jer, iz godine u godinu, sve bolje znam koliko su dobrota, mir, blagost, ljubav, poštovanje, na koje se Čovjek u ove dane upućuje, ono ultimativno najbolje što možemo da dodamo ovom svijetu.
Svim ljudima dobre i iskrene vjere, koja god ona bila, sretni ovi Blagi dani, svakog dobra, zdravlja, topline, i napretka.
Da se ne ispuštim ipakSretan praznik i tebi, mira i blagosti
Ako još nisi naučio da upreš onu strelicu nadolje i preskočiš, požuri. Jer nisam još ni počeo
![]()
Last edited by Buva+gacce; 07-01-25 at 09:53.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
A ti iako si partijski vojnik ipak pola stvari reces istinito a pola iskrivljeno ko i dostina odje po duznosti...
Al tu smo ima nas jos par komada za glas razuma....
Nego stize jedna dama iz ceske ..
U zdravlje praznici tu smo da pricamo a ne da izigravamo djevice Marije...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mogli su se suzdržat zbog ovoga na Cetinje.
Grijeh.
Bastonci su odložili vatromet za 21.maj.
Ma Pyroland je samo "sestrinska firma" Pyropola i daleko od toga da su najveci igraci u DACH regiji za vatromete/pirotehniku, naprotiv, mnogo su prisutnije neke non German firme.Dovoljno je samo pogledati https://pyropol.de/en/home/ i sve bi trebalo biti jasno ko lobira, kako lobira i koliko lobira.
Sumnjam da ce ista uciniti povodom zabrane, skoro pa 100% sam ubijedjen da ce ostati i dalje ista stvar, odnosno dozvoljeno samo 31. decembra i 1. januara. Previse $$$$ je u igri a koliko god ljudi sa Balkana mislili da na zapadu novac ne vrti gdje burgija nece, jednostavno nije tako.![]()
Moze samo pojashnjenje,pochnu li i ti Njemci sa debilizmom pochetkom Novembra a zavrshe krajem Januara?
...
Naravno da ne. Zakonski smije da se koristi pirotehnika samo 31. decembar i 1. januar. Prodaja pak pocne daleko, daleko prije kraja decembra.
Nisi svjestan koliko grijesis. Vecinom mozda ovi koji naprave najveci haos, to se slazem, ali sto se tice same prodaje/kupovine i koristenja pirotehnika upravo sami Njemci prednjace i to daleeeeeeko, daleeko. Od vatrometa pa do pistolja raketa. Ne bi ni povjerovao koliko $$$ potrose na samo tu jednu noc za pirotehniku.
PS
Tetak mi izmedju ostalog bjese Njemac. Poprilicno dobro znam i sa te rodbinske strane kako funkcionisu. :P
zavisi od mjesta, a i oni su više za vatromete i svjetlosne efekte
She is only here to annoy herself!
Ma u genima im je mirotvorstvo.
Dobro je dok su nam glavne teme vatrometi i petarde
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Malo i lijepih stvari, bravo Vesna!
Dr Vesna Mačić na Antarktiku u naučnoj ekspediciji na jednom od najsurovijih i najudaljenijih mjesta na planeti (Foto)
https://bokanews.me/dr-vesna-macic-n...-planeti-foto/
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Januar je mjesec koji ogoli sve nase ostrascenosti, agresivnost, bahatosti, nase primitivizme i licemjerstva
Januar je mjesec kada su usta puna izjava ljubavi i pomirenja istih onih iz kojih
u svim ostalim mjesecima izlaze sve
otrovi mržnje i podjela
Januar je mjesec kad roditelji petarde daju djeci i kad djecu daju petardama, kad cvjeta hirurgija sake
Januar nam otkrije i one koji misle da su blize ovome gore ako, umjesto simbolike - hrastove grancice, uberu citavo stablo Januar otkrije nas strasan nedostatak empatije prema djeci sa autizmom, prema kućnim ljubimcima, prema napustenim
Zivotinjama na ulicama i milionima onih
koji ni u prirodi ne mogu naci spas zbog petardi i vatrometa
Januar je i mjesec kad se ljubavnicama salju spolovila u inboks sa zeljom da svaki naredni docekaju na njemu, kad se krade struja, jede krivolovom ubijena riba a ispija vino Bogu u cast
Mozda je vrijeme da se zamislimo malo dje sve ovo ide?” Darko Saveljić
Last edited by Caesar; 07-01-25 at 15:20.
γνῶθι σαὐτόν
Ozbiljna tema je ako proćeramo ugrožene vrste životinja svojim dragim sugrađanima dinamitašima ali ko 8ebe ugrožene vrste životinja ođe ima ugroženih Crnogoraca/Srba/itd a sve sam dinamitaš do dinamitaša.Koga briga za malog slijepog miša ili sovicu.
Hahahahaah kakve budaletine. Mada smijesna ekipa. VOM čuveni čiji novinar je snimao onaj Draginjin razgovor tajno.
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks