Ima li na pumpama u Hrvatskoj da se uzmu pripejd DATA kartice hrvatskih mobilnih operatera? I ako neko zna da li taj DATA vazi i u EU zemljama, gledao sam na njihovim stranicama i cini mi se da DA
TuttoMoto kako li kid Andreja.Pored delte.
Ali mislim da MasTrade ima najbolje cijene
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ima li na pumpama u Hrvatskoj da se uzmu pripejd DATA kartice hrvatskih mobilnih operatera? I ako neko zna da li taj DATA vazi i u EU zemljama, gledao sam na njihovim stranicama i cini mi se da DA
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Samo nemoj A1 CRO jer su uveli da u roamingu samo moze da se pristupi njihovoj app ili sajtu samo preko njihovog neta... A CG je van EU pa kosta dosta...
Probaj njihov Telekom ili najbolja opcija esim Airalo i slicno.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Nemam opcija za eSIM na telefonu pa zato i pitam. Da imam esim lako bi to zavrsio. Treba mi konkretno za CRO (SLO i Austriju) na jedno 7-10 dana. Viber, WhatsUp i navigacija, ne treba neki veliki DATA promet
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ima li snijega na Vucje za sankanje djeci?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Meni su za vikend rekli da ima snijega ali da je smrzao.
Znate li nekog da radi servis za bicikla u Danilovgradu?
Ima li jos neko problem da udje na sajt efirma?
Je li taj servis uopste u funkciji?
Postoji li sansa da se dio od garniture dje se sjedi nekako reparira? Ali se ne odvaja od garniture
Ja sam na mjesto đe mi je propala ubacio, ispod, jedan sunđer (od stolica) i dobio na visini taman se uklopio...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Jel opasno ici sad od holandije do crne gore , jedno auto da se dovede. Pitam zbog puteva ,snijeg a i nikad nisam isao))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo isprati prognozu da nije ta dva dana u dolasku nevrijeme (valjalo bi i dan ranije), i lagano. Jedini planinski dio je kroz Austriju, a oni održavaju puteve vrhunski.
#fakenews
Hvala
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
svratis u meblo line ili nedje drugo dje prodaju materijale i trazis da ti daju malo brojeva od majstora
i onda zazove redom vidi ko bi ti to rijesio
ako ces da ga nosis nekome - mogu svi, ali ti vidi ima li ko raspolozen da dodje to kod tebe da rijesi da skratis sebi muke iznosenje/transport/unosenje (zavisi od dizajna koliko je posla)
e da - i bitno je pitanje jesu li opruge ili sundjer... opruge malo ko radi, ali ti mogu staviti sundjer i prepraviti
zna li neko sto da radim sa shutom iz stana nakon renoviranja? Takodje ako neko ima preporuku za kamion da sve to ponese, hvala!
Ima li kod nas da se uzme čelik za pizze, ne kamen nego steel? (pizza steel)
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ima li kod nas koji obucar da radi popravku vazdusnih djonova na patikama?
Po fb sam gledao da po Srbiji obucari to rade. Isto kao vulkanizeri, vide dje je puklo, zakrpe i cak nekako napumpaju.
Kod nas su to radili metodom:napuni silikonom.Problem mnogo teže jedne patike koja je punjena od one koja je nije je rešavan tako što se napuni i ona kojoj je đon bio ispravan.
Po meni legitimno.Ako se kupuju bućice za trčanje,dodaju težine u teretani,zašto se ne bi stimulisao i list i kvadriceps sa dodatnim opterećenjem.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A i lijepo izgleda, presijava se dok trčiš...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks