Podrska svim dobrim ljudima koji nocas protestuju.
Ako uspiju u naumu da se ide na nove izbore.
Jer alternativa je mnoooogo losa.
Last edited by Gagarin; 05-01-25 at 16:57.
Tko leti, vrijedi...
ima. jer je mantra ista. nekad je dps minirao proteste odupri se tako što su grajali da rade protiv države. sada to rade novi povodom noćašnjeg protesta. na totalno isti način i koristeći se istim sredstvima.
ko je krivac za tragediju na CT 'nako kompletan sistem? ko je po tvom mišljenju adresa prava?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zamisli organizujes protest sa navodno jasnim ciljem, a onda pozivas ljude uz napomenu sta ne treba da rade na istom ahhaahahha pa pakao bez svakog.
a onda vidis ko se sve upecao na poziv, pa vidis da isti ti ljudi nisu brinuli o svojoj i bezbjednosti svoje djece kad su ljudi letjeli u vazduh na ulicama crne gore, kad nijedno polijetanje i busenje sa ko zna koliko metaka nije rijeseno.
isto se ne sjecam da su se bunili kad su prosvetari strajkovali za vece plate dok im djeca iz skole izlaze nepismena, profesori godinama na bolovanjima sa zamjenama, pa evo sad iskacu i razni prosvetni pedofili. Od nikakvog protesta za femicid, spali smo na saku jada za sejlu i biljanu. A nemojmo ni da zaboravimo koliko smo pljuvali zdravstveni sistem, na protestu za trikaftu je bilo isto saka jada. ali evo da nije bilo hirurga radovica, postenog cetinjanina, bez onih 10 uz njega da operise ranjene, danas oni ne bi bili zivi. a evo i da znate da on nije cetinjanin, ali bitno da se to naglasilo, jer odje nema ko ranjene da spasava bez cetinjanin, a sebe od sebe spasit ne mogu.
licimurno, bas licimurno.
nothing comes from violence and nothing ever could
38 godina, i jos stranke nemah.
Sto mi je dalo to neko 'trece oko' da ove pri strankama registrujem.
I da ti odmah kazem da ce protesti imati preko 500 ljudi samo ako se partijski vojnici pojave.
I to u skupini do 500 one bistre glave s Nenovim likom, koji su klasicni tool.
Mislim da sam to jasno rekao. Ne moze ministar koji je tu malo vise od godinu da bude kriv za ambijent koji je stvaran 30+ godina.
Ne pukne i ne postane neko monstrum tek tako u sek.
Sto niko ne od ovih sto protestvuju ne pita odakle oruzje toliko na CT? Odakle potrebe da bude vise od 5 policajaca na CT? Odakle potreba da se toliko stvara mrznja? Odakle to da se na dan zlocina slave kriminalci koji ko zna koliko ljudi pobili, i ko se sve krivio itd.? Sto neko ne upita zasto je CT upropasteno? A pojavice se na protestu sigurno poniki koji mogu na ovo da odgovore.
Last edited by Brk; 05-01-25 at 17:15.
Hasta siempre!
A da te podsjetim kad je poslednji put bilo da stvarno covjek izadje, a da je to 100% bilo ispravno.
Kad se gazio Ustav derogiranjem predsjednickih ovlascenja.
Pa kad lijepo dodji 10k, pjeva Fedi... Zanimljivo da ni tad nije bio u politickoj organizaciji, a opet govore drzali svi bliski DPS. Cak i Zivkovic.
A na dan izglasavanja po onoj kisi tek nas par stotina te se porvasmo s ogradama, i poljubismo po koji pendrek.
Jer nije stigla partijska direktiva. A i treba ic na pendrek.
Ovaj centa u život nije na tržište zaradio no na državnu dojku strogo.
Sa fotelje ćete ga puškom ćerat.
Mada, direktor Luke Bar iz ljaljaša je postavljen jer se preoblačio u Iznoguda na proteste kad ih je Abazd preyeba.
Uvijek je pitanje benchmarka.
Vrlo moguće da ova nesreće nije najveći debil u ljaljaše. Mada obećava.
https://www.cdm.me/hronika/biografij...la-saranovica/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 05-01-25 at 17:18.
Tko leti, vrijedi...
Nidje ne rekoh da ne treba da se ide.
Samo da ja necu ici.
I prastaj sto ne bih da me okolo kljucaju u glavu s 'imamo i mi nadstresnicu' i sto je rekao Slavko Saranovic.
A cini mi se da sam manje pisao nego ostali.
Tek na nekim drugim mjestima se nisam oglasavao.
Glas razuma niko ne voli, a i treba znat igrat sah.
Kad DF uzme jos vise pozicija u Vladi nema kuknjave.
To ce znaciti da su po ko zna koji put dpsovci odigrali za df.
Кривац је градоначелник, кажу ЦрниЖути, Даниловић, Дајковић....
https://www.in4s.net/danilovic-grado...da-protestuje/
https://www.in4s.net/dajkovic-djuras...dnese-ostavku/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Malo je splacina ka njih dvojice koliko je drzave..jes da je konkurencija velika.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Tko leti, vrijedi...
Naravno, nonsens.
Ali valja se podsjetiti da kad je bio zlocin Borilovica Djuraskovic nije pozivao na ostavke i sl.
Tad je njegova stranka bila u Vladi.
Isto Demokrate nisu napadale i trazili odgovornost.
Pokazali su mnogo vise herca od sadasnje opozicije.
Dje je Milo u noci nesrece izasao sa ogavnim saopstenjem.
Dje Bemaksovi mediji 'gaze'...
Krivo sjedi, pravo zbori.
Ne bih ja isprobavao to da DF uzme uzde. Ovako se voze u kociji, daju sugestije, ali ako mislis da treba da rizikujemo s njima...
To je da zivimo SNS Srbiju i to je makar sledeca 3 mandata.
JEDINO odmah novi izbori, i MOZDA nova vlast.
Nekako bih svario DPS na vlasti 4 godine dok se ne normalizuje situacija.
ALI, veca je sansa da ce opet uzet vlast, sa ovaj put nikad jacim DF, koji ce ovaj put uzeti poluge vlasti.
kako vas palinja bruda,primate se k'o saučešće.
elem,sektu treba maći sa pozicija što prije, jer ovo njihovo spektakularno implodiranje može još više da nas košta sve.
Blokirase Budos, ima patrola od cetinja ka PG.
A ima masu policije i u civilu i kornjaca preko morace, ovo je sprdnja. Odjednom ima dovoljno policije kad se brane fotelje
Podgorica Podgoricanima!
Ne mora bit tacno da je jedna od vodja, ali nesto sto je sigurno je da se gurnula u prvi plan
Jednom je sretoh s Radosavom Vrbicom, jos jednim nezavisnim gradjanskim aktivistom.
Jos sestre Pajovic da se pojave s Nenom na majci...
Upravo sam vam ukratko objasnio zasto su svi protesti osudjeni na propast.
Jer iste ne moze da predvodi neciji tool, vec ljudi od istinoljublja i bez skrivenih agendi.
https://x.com/Pejaludi/status/1875965465262178519
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vaistinu neformalni studenti. Vidio sam strica na ovo uključenje upisao je fakultet izgleda.
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks