Inace imam najviše povjerenja u Vijesti i očekivano su “ugasili” komentare,ali je jedan period(ne znam koliko je trajalo tacno) kad je na kuriru objavljeno da je ubijeno najmanje 11 ljudi,kad sam i napisao na ovoj temi,dok je na svim Cg portalima pisalo najmanje 7.
Nedugo nakon toga je Saranovic izjavio da je 10 ubijenih,na kraju se ispostavilo 12,a bojim se da će i ovaj sto je trenutno u kritičnom stanju biti 13a zrtva. Znamo svi kakav je kurir i sve,ali se postavlja pitanje kako je moguće da oni budu bolje obavijesteni od naših medija? Ili ovi naši nisu htjeli odjednom da prikazu tačan broj,ne vidim šta bi moglo trece biti
Prijatelju, sto pratis kurir, ne razumijem? Je li bitno je li 5 ili 9 ili 14? Tragedija je tragedija. Posle ces da pricas kakva je stampa u Srbija, a sam se trujes njom, stvarno ne razumijem.
A mozda i jesu bolje obavjesteni, a mozda su i nasi konacno jednom i ljudski da ih pohvalimo, pa nisu brzali sa informacijama rekla kazala, dok da je kurir i ostali sve promasili, ti ili neko drugi bi piskarao "eo vidjite kakva su to *****".
Stvarno ne vidim ovu poentu da se trazi neka "istina" u svemu, pa cak i u ko izvjestava bolje i tacnije. Ne shvati ovo licno, bilo je pregrst i dobrih i losih komentara na temu, no ozbiljno, sto se trujes, cemu to? Evo ovaj Branov tekst je jako dobar, po meni, i znam da je nemoguce, al valjalo bi da malo i zacutimo svi kolektivno i razmislimo malo o nama samima...
Ako znam nisam dio ekipe.Šalu na stranu,mi ozbiljne probleme imamo na ovu temu.Ali,ne možemo se baviti ozbiljnim problemima kad se bavimo avetlucima o srbstvu,crnogorstvu,nekim anonimnim twiterašima i ko je što objavio na fejs.I ovi junaci dogodine i to su samo junaci po objavama to su obični luzeri ka ona tri nesretnika što su završili u pritvor na Kosovo.Poenta je da smo mi kao država žila kucavica dileraja što droge što oružja trebalo bi strava da nas uvati povodom toga a ne da budalimo ka idioti oko gluposti.
Zašto baš Cetinje,zašto baš Nikšić,zašto Škaljari i Kavač o tome treba da se priča ne zbog tih gradova kao nacionalnih pripadnosti ili što li no oko kako se popularno veli BIL-a.
Kad se tome stane na kraj ostalo da se rješava u hodu.
Last edited by Bluemoon; 03-01-25 at 11:25.
To su šakali redakcije su im pakao a što velim što je jedan bivši novinar B92 gostovao u podkast kod Galeba u Agelast.Kakav je to horor bukvalno utrkivanje oko objave nekih crnjaka.Kad sam odslušala što je nesretnik ispričao kroz kakav horor se kao novinar tamo prolazi nemam namjeru da kliknem na takve jebene tabloide.I šerovanje tih tabloida je idiotizam.Radikalno,samo radikalno sa smećem.
Ja cu ti i samo ovo dodati
U Crnoj Gori su u poslednjih 10 godina 1.194 naša sugrađanina izvršila samoubistvo, pokazuju podaci Uprave policije dostavljeni "Danu". Zaključno sa 31. decembrom 2023. godine, policija je registrovala 116 samoubistava, čime se učvršćuje zabrinjavajući bilans suicida u Crnoj Gori. Tokom 11 mjeseci 2023. godine u Crnoj Gori je registrovano 108 samoubistava, što znači da je u septembru bilo osam samoubistava, odnosno po dva sedmično. S druge strane, izostaju reakcije institucija kako bi se bar donekle uticalo na smanjenje suicida.
Toliko o Ministarstvu zdravlja i registru...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tačno.
To su ozbiljne teme.
Je li bitno je li 5 ili 9 ili 14? Bogami jeste,svaki život je bitan.
Bio sam u Budvi kad se to desilo i procitao sam da je ubijeno nekoliko ljudi,mislio sam troje,četvoro najviše. Kad sam stigao kući pisalo je sedmoro.
Svakakvih se postova odje ispisalo,ja nisam imao volje da ista napišem,osim to sto sam “prenio” sa kurira da je u tom momentu najmanje 11 ubijenih,jer mi je užasno bilo da povjerujem da se opet dogadja slučaj borilovic i nažalost još više žrtava ovaj put.
Vijestima svaka cast,nema potrebe da ih neko “brani” od mene,jer kao sto rekoh imam najviše povjerenja u njih,ali se i pitam je li moguće da je našoj policiji na celu sa Saranovicem trebalo oko 4 sata od zadnjeg ubistva da objave da je ubijeno desetoro,a ni to nije bio konačan broj.Toliko o njihovoj azurnosti.
pa što su onda mediji snsa i dfa ka na traci izbačali takve vijesti? ne treba nikad zaboraviti da su ti javni klozeti od medija koji godinama šire mržnju ka svom narodu u Srbiji i ovoj državi i Crnogorcima i Srbima koji nisu za njih kao i manjinama. ujedno njih podržava svaka stranka vlasti u CG.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ma propalo se kad u zemlji od jedva pola miliona stanovnika đe svako ima nekoga u neki grad vam trebaju mediji da znate što se u vašu državu čini.Ali raspala država kad seizmološki zavod obavještava da je bio zemljotres kad pročita u Vijesti.
Ko shvati,shvatit će.
A izvini ko im nabija tiraž?Pink je najgledaniji u Crnoj Gori.Jel tome kriv Pink ili Crna Gora?Ajde da prestanemo da se snebivamo nad smećem jer ođe se isto svojevoljno konzumira.Ovo stanovništvo ođe je krivo samima sebi nemojmo se praviti mutavi ko je kriv.I kad je agencija za kontrolu medija isti ugasila zbog nekih izjava Marića na pola godine ista je dobijala strašne pozive i prijetnje da im se vrati happy tv.Kapiraš?Ovaj mentalitet ođe je kriv a ne tamo neki Pink i Srbija seljoberija kakve nema na svijet i plitki mozgovi.I nije Karleuša kriva što je ođe zovu na koncerte ona je takva kakva je ali ođe je masu njih sluša.Možemo li kako prihvatiti da nam je stanovništvo takvo kakvo je?
Umoran sam od svega sto znam
Rijetko kada volim da se uključim sa nečim ličnim (intimnim), ja sam bio sa porodicom i društvom iz Dubrovnika i Mostara na večeri u jednom lokalu kada je muzika stala, čuli smo zbog čega, povremeno bih,,bacio" pogled na ,,vijesti" koji su imali sve informacije, ali ih nisu objavljivali dok ne bude potvrđeno od relevantnih izvora, dok se postupak obavještenja familije o nastradalima ne završi, te sam ja od drugog člana familije saznao da je među ubijenima i muž moje rođake. To je informacije koju nikako ne bih htio da saznam iz medija. Izvinjavam se na ovom ličnom upadu, ali čisto da li bacim u kontekst da se ovdje ne radi o boljem obavještavanju već o etničkom kodeksu.
Sent from my Motorola 8400
apsolutno svaka stranka u vlasti podržava te klozetske portale. nema potrebe da se izvrće priča. iz prostog razloga jer je gazda tih 'medija' i partija u vlasti isti.
što se tiče ekstremista, ti prvi prozivaš samo jedne. a druge braniš i za njih si.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja sam igrom slučaja tada u trenutku jednom odlučila na same nikšićke semafore da ipak ne odem do Cetinja nego da odem do mojih jer je kolebanje bilo u djeliću sekunde da ne govorim da je bilo u pitanju nešto što odlažem.Što me podsjeti da sam u djeliću sekunde isto tako kad je onaj voz u Bioče stradao ipak prije ulaska u isti odložila tad put iz Beograda.Ovo je tragedija treba samo da zahvalimo univerzumu što se ne nađemo u takve situacije i da budemo svjesni da ipak možemo.
Ovi ljudi su nažalost se našli.Znači,bukvalno mi se povraća od šerovanja komentara sa raznih portala i društvenih mreža đe se neđe nađe i nekakva kapela na Lovćen.Ono zajedljivo evo viđite među kakve živimo.Evo vidimo i bez društvenih mreža nismo u nekakvu kapsulu u kosmos da ne vidimo ali jedno je sigurno.Te društvene mreže,i ti portali i komentari iz portala ka da uzmu lupu pa uveličaju i preuveličaju sliku nekolicine bolesnih pojedinaca.Ne,to nije prava slika Crne Gore.
A gorivo se naliva tako što ih se šeruje i pridaje im se značaj.Lijepo je jedan student iz Beograda reka Vučiću,a ko si ti?Ti si nebitan.I to ga je najviše udarilo da je nebitan.
Državljaninu BiH 20 dana zatvora: Prijetio da će "biti sitno ubistvo na Cetinju"
Državljanin Bosne i Hercegovine M.K. (1979) uhapšen je i odmah poslat u zatvor u Spužu nakon što je u Budvi u noći između četvrtka i petka prijetio [radnicima brze hrane] da će "biti sitno ono ubistvo na Cetinju".
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A pjan 100% i mozga bez.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovaj region je izgleda teško bolestan od posljedica devedesetih nikako tome da se prida značaj da imamo kolektivni PSTD od tog jebenog rata.No se među sebe svađamo koliko je čijih pod zemlju.Ja kad rečem kroz šta je Nikšić prošao tad od mafije i idiota tik uz granicu odma mi se nakači neko da veli nešto u stilu tako vi i treba.Jes nismo svi odili po Dubrovnika i Trebinja.
I ne treba nama EU trebamo mi jedni drugima ali to nikako da shvatimo.
Nasi mediji su izuzetno profesionalno odradili sve. Imali su molbu i od policije da ne iznose nista sto nije 100% tacno i svi su ispostovali.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks