Ja mogu donekle da razumijem da se desio Borilović i da je to dočekano nespremno, da je bilo propusta... Ali ne mogu da shvatim kako to da odmah posle + što tamo možda i najviše ima BIL po glavi stanovnika (nebitno svakako, učestali su okršaji bili i likvidacije) da kroz CT ne vrvi od PJP, tj. da ima PJP plus da se značajno pojačala brojnost policije generalno.
Nego se u nepune dvije godine dešava novi masakr a policija djeluje PRESLIKANO, PJP dolazi iz BD, SAJ iz PG a na CT brojno stanje obučene policije isto ka i prije 2 godine, mizerno malo. Dakle, apsolutno ništa se nije uradilo za dvije godine, to je odgovornost POLITIČARA raspalih, nije kriva policija ovdje.
Uvesti zakon da svaka familija ima jednog policajca i da bude špijun i riješen problem.
... jer šta će nam ovakva policija.
Kao npr. u Švajcarsku, svi svakoga špijuniraju.
Policajska država.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by mneonly; 02-01-25 at 20:34.
Love, peace and respect.
Pritom sto nije tacno nista sto je rekao. Ocemo li se prisjetit jesu li isti ovi sto danas pricaju kako su umjesto presova, portparoli i direktori trebali da budu na terenu...u slucaju Borilovica govorili kako je neoprostivo da se niko ne oglasava i konstantno obavjestava gradjane sta se desava?
Ko bi rekao
Mandic, koji je lajao svasta za cetinjane u sred skupstine, ima obraza da dodje da glumi da mu je zao i da pali svijece.... A i ovi zu njega su taman ka on...
https://www.cdm.me/hronika/podgorica...ra-na-cetinju/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ostavke ovdje ne mogu da se dese ni po cijenu...?
ni prije dvije godine ni sad,naravno da se desit nece,draže su im fotelje no...
...
Bolest je svačija
https://www.portalanalitika.me/clana...ama-na-cetinju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
To je baš nenormalan pogled na stvari iz kojeg i proizilaze ludila slična ovome.
Pa valjda ovakvi tragični dogadjaji i imaju taj efekat da se svi ujedinimo u odavanju pocasti stradalima a ne da pisemo ovakve postove sačuvaj me Bože.
Inače oko prisustva policije definitivno na Cetinju posle ovakva dva dogadjaja a i raznih ubistava poslednjih par godina u tom gradu te stalnih tenzija vjerskih dodatno zakomlikovana i skorasnjom novom podjelom na Mirasevce i ove Borisovce moralo bi biti vise policije locirane tamo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Posto sam postao "viralan" kod dobrog stearog samo da kazem pusa za tebe splacino. A koliko ste pametni ti i tvoji sljedbenici najbolje pokazuje post koji ste ss u komentarima. IQ vam je zaista na granici spektruma![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Koliko sam ja stekla utisak manji gradovi ođe da velim Pljevlja ITD su nekako baš dirljivo iskazali saučešće viđeh neke reporte.Imam osjećaj da veliki gradovi progutaju nekako čovjeka a male zajednice u ovakvim situacijama su prilično empatične.A i ljudi prosti,jednostavni da ne rečem više osjećaju ljudsku tugu,bol i gubitak.I da ponovim ljudi neđe baš gube osjećaj realnosti čitajući otrovne komentare po društvenih mreža.Boga pitaj ko sve stoji iza nekih naloga đe su ono baš monstruozni komentari možda i same platforme imaju svoju vojsku da pojačaju posjećenost JBG.
Da imaju etike počistili bi smeće.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-01-25 at 22:02.
Na kraj niko da proglasi Dan zalosti od nase brace Hrvata Bosanaca Srba i Albanaca.
Iznenadili su me Srbi i Hrvati
Proglasio je entitet RS.
* to su inače čiste političke odluke ka i one naše nema to veze sa iskrenošću.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-01-25 at 22:22.
Splacina nastavlja da brise komentare u kojima se prosipa. Splacino, splacino, drzi se ti fb, na pravom si mjestu. Dok ti ne obrisu profil.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Republici Srpskoj, jednom od dva entiteta u Bosni i Hercegovini, 3. januara bit će Dan žalosti zbog stradanja na Cetinju u Crnoj Gori, odlučila je u četvrtak entitetska Vlada na telefonskoj sjednici.
Na dobro vam se vracalo , hvala Hercegovci
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakvo proseravanje sa tim danima zalosti itd. bukvalno ne trebamo niti da ocekujemo niti da razmisljamo o tim danima zalosti nego da radimo ka tome da ih bude sto manje. A put kojim CG ide od kad ja znam za sebe je put sve cescih dogadjaja kao sto je ovaj. Banana drzava dje bukvalno nista ne funkcionise kako treba, jedini nam je spas sto nas nema vise jer bi bili evropska Kolumbija
Napisah nesto slicno ali izbrisah
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Narod koji voli jad, tugu i cemer, sta ces
nothing comes from violence and nothing ever could
Mihailo Lalić je sve to lijepo sročio na papir...
She is only here to annoy herself!
Znaš da sam tu noć htjeo da napišem al bilo prerano. Ima ona priča o grčkom junaku pred zidinama Troje te je držao ruke na očima da ne vidi obezglavljena i unakažena tijela. I u jednom trenutku spusti ruke i veli "oči moje evo nagledajte se ove ljepote". Svi bi mi najradije da se ovo nikad nije desilo al kad već jeste ta noć je bila mnogima bolja no ne znam kakav provod. Usudio bih se reći svima. "Nešto" u nama voli te stvari. Možda samo tada se osjećamo živima i da postojimo u svijetlu činjenice da to nije slučaj sa drugima. Ko zna, možda je razlog mnogo mračniji.
γνῶθι σαὐτόν
Krucijalno za ubuduće da već jednom nešto učine povodom ovoga,i ako može da im se traže rezultati:
https://www.interpol.int/Crimes/Fire...roject-CALIBER
Umjesto što jedni drugima šalju neke glupave političke pamflete i ložinjaju narod.Znači,da se vide lijepo rezultati kad će stati na put ovim putevima oružja među države a ne ko je što kome reka.No niti ima volje,a načina i te kako ima.
Tako je jovovicu, za razliku od ostalih i vi i rtcg ste onu noc profesionalno odradili zadatak.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...sli-djukanovic
https://normalizuj.me/praxis/svi-smo...-moze-pobjeci?
Slične generalne postavke samo su odjek bijednih medijskih kanala iz kojih se napajamo senzacijama. Zato treba ponoviti, Cetinje je neobičan grad sa običnim problemima. To je mala sredina koju je istorija počastila sudbinom da gleda vlastito opadanje. Ništa tu ne biva što se ne može objasniti lokalnim aršinima koji se svode na kombinaciju ekonomske i društvene propasti. Niti je Cetinje dolina bogova, niti je grad ubica, iako se te dvije mitološke tačke pokušavaju nametnuti u javnom govoru uz prevrnutu ćikaru.Političke hijene koriste korotu kao zastavu, a zastavu kao krpu. Masovne ubice greškom ili namjerom postaju prenosnici nekakve velike poruke, tobožnji socijalni ključevi za razumijevanje društvenog konteksta. Ali to prosto nije tačno – čovjek koji pobije ljude za kafanskim stolom, pa onda odluči da ubije djecu, ne može nositi poruku za razumijevanje Cetinja.Da je društvo oboljelo odozgo, od zastupničke agresije, krađe i sistemskog urušavanja pojedinca koji se decenijama gleda kao brojka i bezimeni resurs. Da se municija predugo dijelila za više ciljeve iz niskih pobuda. Da je patrijarhalna dogma nasilja oblikovala generacije, zatukla i ono malo slobode koju smo shvatili iz lektire. Da su nam porodice polulude, bratstva organizovana, plemena politizovana, dok se kamen po kamen prodaje sve što ima i nema cijenu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks