A kako da ne karikiram, kad me svojim postovima navodiš na karikiranje?
Kakav nadzor?
Policija primjenjuje mjere nadzora nad nekim bezbjednosno interesantnim licima, ali to podrazumijeva da kad ga sretnu, da ga pretresu , malo zadrže i ispitaju...A ne da ga 24 sata nadziru, stoje mu ispred kuće, prate ga u kafanu i slično.
Pa znaš koliko ima takvih likova? Nema te policije i zdravstvenih ustanova koje bi sve njih pokrile.
Da je bilo ko od tih žrtava što su s njim bili u kafani juče, zaista znali na šta je on spreman, pokupili bi se i otišli, zvali policiju ili bilo što drugo uradili da spriječe po sebe najgore.
Last edited by Massaro; 02-01-25 at 15:01.
Nadao sam se da se bivši predsjednik, premijer, bivši vlasnik Crne Gore neće oglašavati.
Lopov nema prava da prica iako je tacno sve sto je rekao. On je velikim dijelom zasluzan za toksicnu psihosferu u drzavi
osuđivanih kod kojih je nađeno oružje i koji su psihički poremećeni nema u CG više od par desetina(inače bi se ovo češće dešavalo), redovni pretresi policije i psihijatrijski nadzor su sve ovo mogli da spriječe, ali sve je to previše komplikovano za tutuše koji su došli na poziciju sa jedinom svrhom kako da poubacuju sve više "svojih" na državno korito
sve ovo je započeo dps, a ovi još proširili pod krinkom borbe protiv dpsa
She is only here to annoy herself!
Čovječe ovaj je ima' 80 metaka u džep ka da nosi tik tak bombone a ne 80 metaka.
Evo Cetinjani valjda bolje znaju storiju lika no sumnjam da je to odjednom.Tu pišeš kako bi trebalo što bi trebalo.Pa zakoni za ekologiju su savršeni ali se ne primjenjuju.Jedno je teorija jedno je praksa.A to što je praksa bolje znaju ljudi na Cetinje no ti i ja zajedno i svi mediji na svijet.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Znao sam da ne treba da ulazim na ovu temu. Bruka i sramota od pojedinih komentara. Morate li da politizujete sve? Morate li da tražite krivca, osim ovog manijaka što je napravio jad? Očigledno je čovjek bio psihički neuravnotežen, i što je najgore ima ih još dosta takvih. Šta je trebao ministar, ili načelnik policije? Da ide od kuće do kuće i da izigrava psihologa? Ne mlatite gluposti. I ne branim nikoga, pogotovo lopurde političare, kad nešto nema smisla, onda Nema.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Massaro normalni ljudi ne puknu sa 45 godina odjednom (osim u slučaju neke velike tragedije koja ih snađe). Iz onoga što je dostupno je više nego očigledno da se radilo o osobi koja je i ranije pokazivala takvo ponašanje, bilo to ozvaničeno ili ne.
posao države je da oružje ne bude dostupno takvima, kao i da pravovremeno reaguje, zašto npr. 1. januara kada su svi pjani nije bio samo jedan jedini džip interventne na tom CT
treba pofaliti doktore i direktora KBC. sjajnog dr Radovića. jedan od rijetkih dobrih doktora tamo
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
avet, BAR, crane_operator, Gagarin, guvarana, MLS, Stradivari, TAKUMI, zvoncica
Bolje je pitanje, zašto bilo koji civil ima mogućnost da posjeduje oružje? U civile računam i lovce.
Druga stvar, ja živim u Hn, i u 1 smjenu policije ima 1 kombi sa interventnim vodom policije. Iako je grad veći i teritorijalno i po broju stanovnika. Da policija radi svoj posao kako treba, ne radi. To svi znamo. Nažalost, za ove ljude što su stradali, sad je kasno da se traži krivac.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Koristi Djukanovic ovu situaciju da destabilizuje aktuelnu vlast.
Evo mu adekvatnog odgovora
Leković: Đukanović laže, od patološkog mrzitelja i političkog lešinara ništa drugo se nije ni moglo očekivati
Umoran sam od svega sto znam
Koji transfer blama od konferencije
Za njih je kasno sve moje duboko saučešće njihovim članovima porodice ovo je jezivo i nema ko normalan ne osjeća isto.A oni ljudi na Cetinje koji žive u strahu njih treba razumjeti.Dobro se ja sjećam Nikšića devedesetih kao da mi se deja vu dok ovog gledam dešava i mene sve ovo užasava.I zaista mi smeta petljanje bilo kakvih storija no da je ođe mafija jača od države i policije.Ja kapiram da je u nekim gradovima to manje zastupljeno u nekima više.Recimo mi smo za vrijeme ratnog stanja bili uz samu granicu i prolazili smo horore.I ti isti likovi vidiš ih danas samo su zamjenili dresove.
Razumi i ti da je ljude strah i da se ne osjećaju sigurno.Odakle eksplozivi,ručne bombe i sve ovo što se dešava što nažalost više nije incident no postaje praksa.
Toliko o tome.
Ništa bez da se hapse ti građani koji su odradili diverziju za ubicu
Citajuci sta se pise i ovdje i po drustvenim mrezama treba prvo da upitamo sami sebe i da sebe pozovemo na odgovornost prvo, pa onda sve ostale.
Da je srece na tom Cetinju i ne bi trebalo da bude vise od 4,5 policajaca, i samom tom cinjenicom treba da se zapitamo kakvo smo drustvo.
Takodje pominje se radio ovo, radio ono itd. zasto ga niko nije prijavio ako svi to znaju?
Last edited by Brk; 02-01-25 at 16:05.
Hasta siempre!
Sve i svašta se piše (pogotovo po raznim portalima), a činjenice, e, one, nisu zanimljive (izgleda). Zbog zastare krivično djelo iz 2005 god. se nije zvanično vodilo, a proces iz 2022 god. nije završen tako da lice A.M. zvanično nije osuđivano lice. Policija nema pravo pojačanog nadzora (ugrožavanje ljudskih prava jelte) bez sudske odluke. Dakle, radi se o zvanično ,, čistoj" osobi. Sve (ubistva) se odigralo u okviru pola sata.
Sent from my Motorola 8400
evo izjavio ti je i šef policije sad na konferenciji da je prošli put kad je bio hapšen bio poveden u DZ Cetinje i da su mu tamo dali terapiju jer su uočili psihičke poremećaje, sad ćemo imati policiju koja će prebacivati odgovornost na zdravstvo zašto nije bio hospitalizovan i tako redom
Policija ne moze da drzi nikoga bez odluke suda, tuzioca itd.
Hasta siempre!
Koliko gluposti, a tek koliko lazi na konferenciji ili sinoc su lazi bili. Prvo su ga locirali kod Oboda, pa sad kaze dojava je bila, pa su termo kamere nasle njega pa sad deseto nesto. Kakvi pripravnici na celu institucija.
ne može, ali može da, sa nalogom istražnog sudije, vrši pretrese na osnovu operativnih saznanja ili sumnje(tako su mu, inače, prvi put našli oružje)
on kod sebe nije imao 10 nego preko 100 metaka, to je negdje morao da nabavi, probaj ti ilegalno da nabaviš toliku municiju prošpijaće te prvi taj što ti je prodao
Ne psihičke poremećaje, nego kako kaže antisocijalno ponašanje.
Policija zaista nije nadležna i stručna da konstatuje psihičke bolesti i poremećaje, niti da odredjuje neke terapije, kao ni kaznene mjere tipa obaveznog liječenja.
To rade medicinske i sudske institucije.
Eto zanimljivo bi bilo sad znati da li je na tom sudjenju što je dotični imao, priložena neka medicinska dokumentacija.
super, sad ćemo znači to da prebacimo na dom zdravlja, na kraju će odgovorat neka medicinska sestra kao onomad mašinovođa
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks