Zbog manjka policije na Cetinju, policija iz Podgorice obezbjeđuje lice mjesta i potražuje počinioca...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nek bog cuva policajce koji tragaju za ubicom...
Jel smiju da pucaju direkt ili mogu da dobiju ka jedan 10 godina tvorza jer mu se prevejana narkomančina i diler učinuo da će da ga upuca?Mislim ono MUP-ovci kod nas imaju u ove slučajeve baš skršene ruke po zakonu.
Ođe da je sreće trebalo bi da dobiju nalog da ga roknu na prvu.
Last edited by Bluemoon; 01-01-25 at 19:50.
Treba svim građanima CG uzeti oružje.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...e-osumnjicenog
bolesnik pobio članove svoje familije. i članove ove nesrećne porodice. kakav užas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tu su moderatori. Zamoliću vas da ni pod razno ne koristite ikakvu političku konotaciju u ovakvim tragedijama! Ako ne kontate zašto je strašno sve poštene i dobre ljude sa Cetinja stavljati u kontest velike psihijatrijske ustanove uz sumnju u psihičko zdravlje svih žitelja Cetinja, zbog par sporadičnih slučajeva, pa i zbog nekoliko Kavčana i Škaljaraca, onda ste u problemu! Infrakcije su na snazi kao i banovi do daljnjeg!
P.S.
Umjesto da se pitamo kako je neko ko je privodjen zbog oruzja mogao i dalje da posjeduje oruzje i da izvrsi najteze krivicno djelo, umjesto da trazimo odgovornost od drzavnih institucija koje to dozvoljavaju (tako su nam mnoge zene stradale iako su prijavljivale nasilnike) mi se odje raspravljamo je li Cetinje psihijatrijska klinika i prebrojavamo srpsk i crnogorska krvna zrnca ubijenima i ubici! Stvarno uzas!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sa time se ne rješava stvar. Bolesnici će naći način da dođu do njega. Blizu su granice, porozne itd...
Problem je što je eskalira broj ludaka. Ili možda ludaci počinju da bivaju opasniji i kadriji nego ranije.
Moguće da je to još jedna posledice interneta. Ako je internet ustostručio broj ljudi koji misle da je zemlja ravna ploča, moguće da je i ubijanje drugih ljudi učinio manje problematičnim nekim likovima koji su svakako prsli.
Ranije su pričali i svađali se sami sa sobom, sad ubijaju. I izgleda da to globalbno eskalira.
Tko leti, vrijedi...
Nikad mi nece biti jasno odakle volja, zelja... kad se desi nesto ovakvo da se komentarise grad, policija, DPS, sadasnja vlast, bivsa vlast i ostale slicne opservacije pogotovo sto vecina komentara krene od starta kad ljudi nemaju ni pojma sta se desilo. Sve magovi psihologije, politke i istorije.
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
Mene zanima jedno.
Kad će da se mijenja zakon da MUP-ovac može da rokne masovnog ubicu,dilerčine i ostale idiote a da ne leži deset godina u tvorza?To mene zanima.
E kad se taj zakon riješi bit će ođe banja ***** dva metra pod zemlju.A može bit da nije u skladu sa EU,maj bed.
Last edited by Bluemoon; 01-01-25 at 20:10.
Nije problem oružje već prst koji je povukao oroz. Takvih prstiju ima u CG koliko voliš. Mi smo bejzikli kao narod uglavnom Triger happy morons. Divlja horda. Oružje će se nabaviti lako kao i svugdje u svijetu i ne može se oduzeti. Ali možemo mozak da pokušamo da kalibrišemo bolje. Dakle, obrazovni sistem. Da ovi na vlasti imaju išta u glavi uložili bi sve u obrazovni sistem a ne u Velja brda i razne megalomanske ideje. Oružje neće biti problem više. Kratkoročna krpljenja tipa zabrane izdavanja dozvola za oružje će biti bez efekta. Statistički, registrovano oružje zapravo nije problem.
γνῶθι σαὐτόν
Tako je , zbog toga je Alija u Srbiji proglasen za extremistu i time dozvolio odrijesene ruke.
Ovo je nedostatak policije dosta uticao na desavanja i bezbjednost ... ukinuto primanje kadra ukinuli ga ovi novi na vlast sto sad kukaju da da spajke i sad je to doslo na naplatu...
Ovo je globalni problem, vidimo svako malo masovna ubista. Potpuna zabrana orzuja za mene nije resenje.
@Bluemoon to ce tesko da bude zbog EU.
Hasta siempre!
planirali su veli zaradu. samo nemojte biti nikad kao ovo:
https://x.com/brodonacelnik/status/1874523710767726961
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slažem se za sve što si napisao, posebno za obrazovanje. Ali, pričaš o stvarima koje bi trebale da se guraju deceniju ili duže da bi dale rezultate.
Da guraju likovi sa političke scene kojima je ultimativni cilj lajk na društvenoj mreži i glasači sa todlerskom pažnjom i memorijom.
Zaboravi. Takve kakve ti pominješ isti bi narod oćera. Eskalacija demokratije kroz društvene mreže. Ugašen svaki kontrolni mehanizam. Ne kod nas nego globalno. Na rolerkosteru otkazale kočnice.
Ima sam običaj da za neke "čudake" kažem kako ih očekujem sa šmajserom u Deltu da se osvete nepravednom svijetu. Prizvah ih, Nadam se da neće neki idući u Deltu ili neko slično mjesto.
Last edited by Gagarin; 01-01-25 at 20:25.
Tko leti, vrijedi...
To je opet pogrešan put jer je proglašen za nešto što nije i traženje neke rupčage u zakonu iako je lik masovni ubica.
Znači,zakoni EU za policijskog službenika su go Q ono priđi mu sa ove,one strane najbolje još da ti se isplače na rame.Igrom slučaja sam bila kod prijatelja u Nikšić kome je sin poslat (priopadnik vojske) sa jedva dvaes godina da ovog alibagića što već traga tamo po šumama dok su načelnici sjeđeli u lokalne kafane.Otac mu je reka sine znam da ga ne smiješ ubit pucaj u nogu.Objašnjava mu je kako da ga onesposobi a da mu dijete ne završi u tvorza.Kad tako nešto čuješ uživo baš ti se nekako sere od jebenih društvenih mreža i partijske gamadi.Sa bilo koje bande.
Ili ljudi čija đeca nisu ni u policijske službenike ili vojsku u tom trenutku no opušteno listaju jebene medije.
Last edited by Bluemoon; 01-01-25 at 20:24.
A nije u pravu, to zboriš je li?
Sve je to fun & games, dok tvoja porodica ne živi od takvog posla. Uzmi za primjer prosječan primorski lokal koji ima dva-tri dana programa oko NG, a ne radi preko cijele godine: dovedeni muzičari, konobari, šankeri, kuvari... (ili su već plaćeni, pa je gazda donji, ili ostaju bez dnevnica i bakšiša), pa onda švedski stolovi sa brdom hrane, pečenja i posne trpeze i sve će to propast (i opet bačene pare), pa to pomnoži sa par stotina lokala. Pa onda desetine hiljada gostiju koji su trebali da naprave dva-tri noćenja i potroše makar stotinak eura po glavi - tu su i izdavači smještaja u banani, jer se ovi slobodno mogu pokupit doma iz ovih stopa. Na kraju priče i država je donja za neoprihodovan PDV.
No, kao što rekoh, po tuđoj ni 20 ne boli. Vlast neka uradi što misli da je najbolje.
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Last edited by guvarana; 01-01-25 at 20:42.
Stay salty.
glavni problem je što neko ko je očito poremećen i ranije hapšen zbog držanja oružja opet lagano dođe u posjed oružja
She is only here to annoy herself!
dijete iz kuce krece u obrazovnu ustanovu i u opet se u nju vraca. nije skola tu da vaspitava bilo cije dijete. Korijen problema nije ni u obrqzovanju ni u tome sto se oruzje moze naci na svakom cosku. Ali mi resavamo posledice, a ne korijen i onda smo mi sto kritikujemo bezosjecajni i mrzitelji.
Last edited by goozica; 01-01-25 at 20:45.
nothing comes from violence and nothing ever could
Jes, jes, samo med i mlijeko toči ođe. Sjetite se ti i država često primorja, oni treba guzicu osolit u avgust i ti kad treba pljuvati malo. Velika meta, teško je omašit.
Bože oprostiti, ali to ih neće vratiti. Može se isto žaliti 3, 4, i 5.
P.S. Ako je na primorje pljačka po lokalima kafa od euro i po, kako se zove ono u ski centre?
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Last edited by guvarana; 01-01-25 at 20:52.
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks