Zanimljivo da se u J. Koreji uopšte ne priča o zidu kao glavnom uzroku pogibije tolikog broja ljudi...
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Na aerodrom u Tirani imas skenere za automatsku pasosku kontrolu za drzave tipa USA, Australija, Sengen, Japan, i CRNU GORU. Dodjes kao dzek, skeniras pasos, stojis ispred kamere i picis vani. Brutalno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Imaju to vec jednu godinu ipo
Sent from my iPad using Tapatalk
Za CG?
Yep. Prvi put me nisu pustali ali nagovorih jednog radnika da me pusti da probam, kad ono radicak i radnici nisu mogli da vjeruju
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja sad letlceh iz tirane nisam znao to da ima za nas. Nema nase zastave
Jos pricam djeci kakva smo banana od zemlje da smo rekoh holndjani ne bi morali u tor nego fino scan i cao
Hvala za info
P.S ovo pratiteme izbaci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 01-01-25 at 18:31.
Pa na izlazu nema CG zastave (ima za diplomate i ostale jake drzave) a na ulazu ima, zajedno sa NMK.
u maju prosle godine probali smo sa 4 CG pasosa, ostalima nije uspjelo (ili nisu dobro postavili na scan) a meni je sve bilo kako treb
Na izlazu ili ulazu u AL?
Povratak u Tiranu iz EU
oni su nastavili na salter, a mene su cudno gledali oni iz osoblja ali su mi se otvorila vrata i sve ok skeniralo
Tako je bilo juce, ali zanima me da li se to moze uraditi kad napustas Tiranu.
Imaju zastave ovih jakih zemalja ali nema CG, ali ima znak za biometric a nasi pasosi su biometrijski.
Ne vidim razloga zasto ne bi moglo.
Last edited by TAKUMI; 02-01-25 at 18:48.
Ljudi nemojte sjutra kad se vratim iz eu da odem tamo sa djecom na scan i da bude peglanja
Ima li zvanicno nase zastave dje da pise moze ili vi to znate na neki drugi nacin?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Na ulazu ima zastava CG.
Sudar aviona i helikoptera u VA:
https://www.nbcnews.com/news/us-news...n-n-rcna189942
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks