AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Teze je poslati prsutu za njemacku nego kilo kokaina....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Realno, manje je gabaritno![]()
Ne znam to cimanje mi smrdi više na ono ajmo na stranu da se "dogovorimo".Ima raznih a i stara škola više nego što ćeš "uvesti" u zemlju iz CRO.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
I odje bi podjele napravili. Hrvatska ..
Ako, kamo sreće da se svud udružimo oko svega što nam ne odgovara
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Da li iko zna sto se desilo sa cijenama MIlka čokolada?? Vidim da su u Voli još ppo starim cijenama, online, ne znam ima li ih, ali Aroma, provjerih i okruženje, Srbija i Hrvatska isto. Milka od 300gr 5.5 ili 6.5 eur i to na akciji? Nevjerovatno ili su nek eposebne čokolade, baš nesto nisma ispratila.
![]()
Kako nisi ispratila... ove Milka cokolade su cak po novinama i svim portalima bile ne tako davno...
Po 2-3e u Evropi, 6-7 eura kod nas... mislim da su u nekim prodavnicama cak i po 8-9e...
Kad se moze, sto da ne...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ali te milka po zapadnoj evropi su original, za razliku od istocnog dijela dje izvoze fejk i ovog našeg dje su čokolade već upitnog kvaliteta. Ja odavno uzimam najljepše želje i kandit jer su ok.
Prije 10 dana...
Svuda su poskupile čokolade, valjda jer je kakao kao namirnica poskupljala koliko sam čula pa to utiče i na sve proizvode od čokolade.
Mada ono što mi je nejasno kako to da je Milka npr blizu cijeni Lindt čokolada a Lindt ostaše iste kao što su bile ?
Ono pakovanje njihovih kuglica se na akciji može nać za možda 7e, ili Mocart kugle isto.. pa mi je draže dat to nego 5-6e na ionako preslatku Milku.
Kakao sirovine dosežu rekordne vrijednosti, no to se ipak ne odražava jednako na cijene čokolade na svim tržištima. Ne znam po kojem osnovu šrot sa minimalnim udjelom kakaa i gomilom aditiva a koji se prodaje u zemljama trećeg svijeta skače za 50%+, no znam da u zemlji čokolade u proteklih godinu dana ta namirnica, neuporedivo višeg kvaliteta, poskupila je u prosijeku 9%. Kapiram da zemlje proizvođači imaju bolju cijenu za krajnje potrošače nego zemlje uvoznici gotovih proizvoda, but still.. toliki veliki skok za zadnju klasu je totalno neopravdan.
_____
Dio palete Lindta danas u CH, regularne cijene:
Dio ponude na 3u1 ili 5u1 akcijama:
Ko baš voli da se truje povoljnije ima i za njega:
🟠 tapatalk
Last edited by starwalker; 22-01-25 at 15:31.
The more things change, the more they stay the same.
Jos bolje sto je cokolada skuplja, manje ce se jesti.
Manje ce se jesti cokolada, ali onda ce preci na ove jeftine slatkise sumnjive proizvodnje
Kvalitetnija je menaž čak čokolada za kuvanje od Milke na naše tržište tako da.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Pa ko vodi računa o sebi neće jest to.
Bolje jednom u 10 dana kvalitetnija čokolada nego svaki dan šećerni bućkuriš.
A kapiram i da je Milka poskupila jer je većini ljudi najčešći izbor.. a Milka isto čist šećer
Priznajem za čokolade samo one kojima je u sastavu na prvom mjestu kakao eventualno kakao masa.
Last edited by Lapis Lazuli; 22-01-25 at 17:58.
Meni lično je Lindt najbolji izbor s tim da stvarno gledam da mi bude kockica,eventualno dvije uz kafu i to je sve i sa najviše sadržaja kakao-a.Neđe je milka paralela kao one ness kafe u kesici sa esspresom.Najmanje je to čokolada nije samo gomila šećera nego i raznih drugih gluposti.
E sad što je stekla popularnost polazeći od sebe ne znam naročito pored Galeba i nekih kvalitetnijih proizvoda sa iste palete.
Isto. Najviše volim Lindt čokoladu sa 70% kakaa i onu isto crnu ali sa narandžom. Povremeno zgriješim i sa njihovim kuglicama.![]()
E kako nam ovo treba, kad bi bili solidarni samo par puta, kako bi se doveli u red svi kao bele lale. Više mi je pun k demagogije o globalnom poskupljenju, a svako malo mi neko iz ino šalje slike iz marketa đe se ljudi čude kako nas šiša bagra...
edit: Prebaciti u "Trgovinski lanci..."
Last edited by BiTrAtE; 22-01-25 at 19:15.
Gledah ovo i onda razmisljam kako cu zajebat prodavnice ako nesto ne kupim u petak nego u subotu?
Ozbiljan sam, kako ce ovo naudit trgovcima?
Nidje veze, kupujes ono sto ti treba, isto kao kod nas nedeljom...ako ne u nedelju onda kupis neki drugi dan.
3-4 dana u mjesecu da imaju drastično manje prometa nego inače bi ih poremetilo itekako.
Volio bih ovako kod nas. Nego cu prije Arianu Grande smuvat kad je sretnem...
Galeb crna čokolada sa 80% kakaa je jedino od čokolade što mogu stavit u usta.
https://voli.me/storage/images/produ...2/153082_1.jpg
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks