Pošalji mi poruku sjutra pa ću proveriti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da li u CG ima "suvi" elektricni kotao da se uzme? Gledao sam na par mjesta svi su sa ekspanzionom posudom, pumpom i sl.
\\OFL•GIC
Pošalji mi poruku sjutra pa ću proveriti
Ima li ko da koristi Alfa plamov model peci xila idro? Sira je i dosta uza od obicne i nema je preko 15-18kW
Da li je koristio ko ovaj pelet?
Ova cijena mi je ok.
https://www.instagram.com/reel/C4tDd...tjMGZtb2hzdw==
Probao sam 10 vreca prije 2g, nije mi se pokazao dobro. Slabo je grijao. Pretpostavljam da je za primorje svaki dobar jer je toplije
dajte onda neke predloge sta i gdje uzeti, ili da sacekamo ljeto
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
Ajte predloge
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koristim berge pelet, malo bolji od pljevaljskog jasena. Fale se na bio monte, nisam probao
Ima li ko iskustva sa ovim.
Viđeh da je na neku akŠN.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Prošle godine sam uzeo Bio Monte A2 klasa i dosta je šljake bilo u pepeljari. Za ovu sezonu sam uzeo isto Bio Monte A plus, probao jedan džak i vidno je manje šljake.
Kakav je Vin energy, iskustva? Neko?
Koliko placate tonu A1
kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...
Da li neko imao problem sa gubitkom vode u sistemu?
Odnosno meni pada pritisak konstantno i moram dopuniti vodu. Pri tome ne mogu pronaći mjesto gdje se voda gubi.
Ako gledam članke po internetu , pominje se ekspanzionu posuda.
Preporuka kvalitetnog i iskusnog majstora bi bila više nego dobrodošla.
Da nije ko vidio.dje ovu raketu na pelet , bas lijepo izgleda mozda je ima po lokala za baste?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koja je pec u pitanju?? Kod mene CM cz16kw, na hlafno 0.9-1b, kad dostigne temp ide do 1.9-2b... s vremena na vrijeme dopunim do 1.8b na hlafno i onda ozracim svaki radijator (iako ima ozdracno lonče na 2 mjesta)
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Centtometal zv20, ali nije to do peci, nju odrzavam maksimalno, znam je bukavlno u saraf… lose uradjena instalacija, ne pravi mi neki preveliki problem ta dva tri puta sto dopunim nije mi problem.. ako ucesti onda bi morao neko ozbiljnije istrazivanje da sprovedem…![]()
Čačkaš li parametreja sam moju do sad štelovao jedno 10x dok nisam namjestio kako đi odgovara...
Prije 5god kad sam je uzeo, majstori mi podesili parametre tako da je radila skoro uvijek 5-5 (maximalno, trošila boga oca) i najviše bi išla u 5-3.. na 2 dtepena od zadane temperature vode u kotlu (ma koliko podesio). Sad je vecinom u modulaciji... 70m2 2t se ne potroše, za 4-5 mjeseci loženja u pljevljima
Jedino sto cacnem je koliko dodaje peleta to je na A9 prva opcija i mozes od -9 do 9 da podesis, meni je trenutno na -4 i to je u stvari najbolja varijanta da postigne temp i onda modulira i ne ide u pregrijavanje… krene sa petice i kako prilazi zadanoj, trenutno 65 stepeni, smanjuje do 1 i onda modulacija… zadovoljan sam sa ovom peci bas… ako je redovno cistis radi kao sat…
Citam opet sto si napisao i nije mi jasno kako su uspjeli tako da je podese strucnjaci?![]()
Kako su taman steučnjaci... A tek kad sam ih pitao za radijatore i snagu koja mi je potrebna po sobama... Downloaduje aplikaciju na licu mjesta koju mu je google izbacio u tom trenutku da bi mi izračunao ccc.. ne pitaj 50e puštanje u rad peći od strane tih steučnjaka samo da bih imao garanciju kao
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks